Am Slečna MABO Jenifer 24yrs starý Žena hľadá dušu partnera a naliehavé pomôcť, budem rád, aby ste mi e-mail priamo cez môj súkromný adresu pre moje fotografie a viac o sebe na
Am Miss Mabou Jenifer 24yrs old Female seeking for soul partner and urgent assistance, I'll like you to email me directly through my private address for my pictures and more about myself at
neviem čo odpísať, nemám náladu-nechce sa mi (ale to väčšinou len s ľuďmi, ktorých nepoznám, napr. tu na birdzi alebo s ktorými si málo píšem), alebo jednoducho s ním nechcem písať-nesympatie,otravuje ma
keď ma balia trinástky z pokecu neodpisujem moc alebo sa snažím byť slušný a smerovať ich k lepšiemu životu. Alebo keď mi píšu ľudia čo len niečo potrebujú a inokedy nenapíšu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(maboujenifer58@rocketmail.com )
Am Slečna MABO Jenifer 24yrs starý Žena hľadá dušu partnera a naliehavé pomôcť, budem rád, aby ste mi e-mail priamo cez môj súkromný adresu pre moje fotografie a viac o sebe na
(Maboujenifer58@rocketmail.com )
pošlite mi svoj e-mail na môj email box Ok
Am Miss Mabou Jenifer 24yrs old Female seeking for soul partner and urgent assistance, I'll like you to email me directly through my private address for my pictures and more about myself at
(maboujenifer58@rocketmail.com )
alebo som tak nasratá, že chcem toho niekoho vydusiť
a viem že tá debata by zachvíľu skončila, takže ani nemusi začat
2, Neviem, čo odpísať (alebo som stratila niť)
3, Nechce sa mi
4, Som na mobile, tam sa mi odpisovať tiež nechce
5, Keď už prídem ku compu, na správu po a, buď zabudnem alebo po b, už ju medzi tou hromadou nových a tiež otvorených TS-iek nenájdem
6, Uprednostňujem osobnú komunikáciu
7, Ak nie tú, tak mobil, alebo niečo, kde nepadá net každú chvíľu a odošle správy poriadne (F
8, Ak sa mi chce už odpísať, Birdz moju megadlhú správu na dve A4 štvorky NEODOŠLE
9, Zážitkom s č.8 som tak znechutená, že sa mi nechce odpísať už vôbec na nič.
Dôvodov je veľa, netreba to brať osobne