Ahojky, viem, že mnohí mi doporučíte zbav sa mačky, ale nezbavím Mám ale problém... Mám polodlhostrstú mačku a žije prevažne v byte, čiže nemá "plznuci cyklus" ako mačky žijúce vonku a vnútri, pĺzne celý rok.
Neviete mi povedať nejaké rady, ako sa zba
@luxie skúšala..z petcentra, ale je natom stašne málo tej pásky a to použijem max na oblečenie, ale na postele a paplony by som sa nedoplatila to kupovať, aspoň tie petcentrácke sú srašne tenké.
Ja používam v poslednej dobe ten furminator na vycsesavamie a zdá sa mi ze pustá aj menej a chlpy vysavam všade vysávač to vždy zoberie, a na periny si cez den dávam prehoz aby neboli chlpaté
Ale ved tie lepive valceky kupis za par korun kdekolvek Ci tie z petshopu su nejake specialne v niecom? Lebo ak su to v podstate take tie klasicke, tak v JYSKu, TESCU, hockde ich kupis aj s nahradnymi valcekmi, naposledy som myslim brala za dve ecka sest tych onych.
@sajurisan tiez mam polodlhosrstu macku .... za 4 roky som zistila, ze sa to neda jedine ten lepivy valcek a stale sa odchlpovat ked ides z domu
aby sa chlpy nedostali na postel sme sa snazili dosiahnut zakryvanim postele na den velkou dekou, mozno ich bolo menej na posteli, neviem... ale aj tu odporucam pouzit valcek
my sme to robili odchlpovacom,alebo teda neviem ako sa to naozaj vola, ale taky vankusik na plastovom drziaku a ked s nim chodis v jednom smere tak to zbiera chlpy, potom ich len vyhodis a odchlpujes dalej. osobne sa mi to zda ovela lepsie ako tie valceky, ktore sme ani nikdy nemuseli pouzivat
Ja odchlpujem valčekom priamo kocúra Páči sa mu to, lebo ho to tak jemne šticuje, takže sa nechá valčekovať. Ale som schopná minúť 1 celý valček denne a na druhý deň mu padajú zasa. Ale takto ich je na oblečení výrazne menej, ak vôbec nejaké. Takže preventívne valčekovať mačku ak sa nechá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
aby sa chlpy nedostali na postel sme sa snazili dosiahnut zakryvanim postele na den velkou dekou, mozno ich bolo menej na posteli, neviem... ale aj tu odporucam pouzit valcek
a macku do igelitu!