Tak nie je to normálne, lebo takouto "normálnou" cestou ani jeden z nás neprišiel na svet.. ale každopádne ich rešpektujem. Každý si je strojcom vlastného šťastia.
A kto su ludia, kto sme my "heterosexualni", ze ideme sudit ich? Nikto nema pravo sudit toho druheho, nikto nema pravo hovorit co je"pre nas normalne", co sa zhoduje zo zauzivanymi spolocenskymi konvenciami.
Zi a nechaj zit.
Chcela som napisat "a co oni za to mozu?" Ale preco taka veta? Je to nieco strasne a nepredstavitelne ak je niekto gay/lesbicka? Maju to tazsie ako my "normalni". Ale su to taki isti ludia ako my. To je akoby sme hovorili.
Netvrdím, že sú odpad, ale ani netvrdím, že je to normálne. Pokiaľ ma to neovplyvňuje a nemusím sa pozerať ako sa dvaja chlapci bozkávajú tak mi je to ukradnuté.
Neodsudzujem Len gayovia mi prídu maximálne nechutní Teda ani nie tak oni ale ich sexuálny život.. ťoť vsjo Normálne to správanie nie je, je to úchylka/alebo odchylka/ čo si budeme hovoriť Ale pokiaľ to nepreháňajú, tak s nimi problém nemám
Neodsudzujem a veľmi často vyhľadávam ich spoločnosť (hlavne gayov ). Neviem prečo, ale odjakživa si s nimi mám najviac čo povedať Čo sa týka toho, pozerať sa na dvoch chalanov, ako sa držia za ruky/objímajú/bozkávajú/niečo podobné vynímajúc samotné milovanie, tak ani to by mi nerobilo problém. Ale zastávam názor, že vzhľadom k tomu, že to nie je práve dvakrát pravidlom, vidieť niečo také na ulici, tak by si to každý mal nechať na súkromie. Ale pokiaľ nejaký chalan dá pusu svojmu priateľovi na nejakej súkromnej bytovej párty alebo tak, tak aj to považujem za úplne ale úplne normálne Baby neriešim, sama som bi, tak čo si budeme tuná navrávať
Nehlasujem, pretože ani jedna z možností sa nepribližuje môjmu názoru.
Určite by som nepovedal, že sú normálni. Boh, príroda, iná sila ( nech si každý vyberie, čo mu pasuje ) to zariadil/a tak, že sa "spájajú" opačné pohlavia. Homosexualita tento fakt popiera, ale ľudia majú stále tendenciu tvrdiť, že je to normálne.
Áno odsudzujem...homosexualita je podľa mňa úchylka a malo by sa to liečiť...nieje to predsa morálne aby spolu žili dvaja ľudia rovnakého pohlavia a už vobec aby vychovávali nejaké dieťa
takto.. normálnosť je relatívna, nebudem to tu rozpytvávať..mám jedného kamoša gaya...je normálny..až na jeho štýl obliekania, ale je zase umelec...a priatel ma v praci 3 gayov...a su v pohode..
poznam omnoho viac heteor, ktori su doslova primitivny kokoti
Ani jedna moznost nie je taka za ktoru by som hlasoval, ano mam najblizsie k prvej, ale nedal som to, lebo si myslim, ze je to prehnane. Mne prekaza ich orientacia a nie oni samotny ako ludia, takze pokym sa neprejavuje ich orientacia nejak viditelne a citelne pri mne je to v pohode. Urcite nie su odpad spolocnosti, lebo inak to moze byt vzdelany, mudry a inteligentny clovek. Akonahle ma vsak jeden z nich ide presviedcat o tom, ze to je normalne a porad mna ako hetero ide odsudzovat, urazat a nazyvat neinteligentnym ci obmedzenym tak sa konci vsetka toleranica u mna. Nema to spolocne nic s inteligenciou, ze mi je to proti srsti. Skor si myslim, ze neinteligentny su oni ked sa jedna o to, ze nechapu preco boli stvorene dve rozdielne pohlavia muz a zena a ze tomu su prisposobene aj pohlavne organy, takze o nejakej obmedzenosti by som na mieste @Tenario a @Idea pomlcal!
otazka na vsetkych ktorym to nevadi, nevadilo by vam to ani keby si vas syn,dcera priviedli domov partnera rovnakeho pohlavia??? ...ak nie tak potom ok...
@Harleystorm to, ze ja beriem tych ludi, takych aki su a je mi jedno aku maju orientaciu, nijako to neovplyvnuje moj vztah k nim, nesudim ich a nemam pravo. Pokial mi nic neurobili nemam dovod vypisovat sem veci, ze mi pekaza ich orientacia. Je to cisto ich osobna vec. Ja ich tu neobhajujem a ani nehanim.
chcem odkazat tým 9,3% ludom ktory hlasovali prvu možnosť že okrem toho že min. polovica su skryty homosexuali nemaju ani šajn o živote a pravdepodobne ani sami o sebe... ale je to ich nazor takze to akceptujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
196 komentov
Zi a nechaj zit.
Chcela som napisat "a co oni za to mozu?" Ale preco taka veta? Je to nieco strasne a nepredstavitelne ak je niekto gay/lesbicka? Maju to tazsie ako my "normalni". Ale su to taki isti ludia ako my. To je akoby sme hovorili.
"Co si myslite o blondinkach?"
Určite by som nepovedal, že sú normálni. Boh, príroda, iná sila ( nech si každý vyberie, čo mu pasuje ) to zariadil/a tak, že sa "spájajú" opačné pohlavia. Homosexualita tento fakt popiera, ale ľudia majú stále tendenciu tvrdiť, že je to normálne.
Nehovorím, že ich odsudzujem, ale odpudzujú ma.
poznam omnoho viac heteor, ktori su doslova primitivny kokoti
A tu obmedzenost si nabuduce odpusti.
práve ludia,čo ich odsudzujú, sú odpad spoločnosti.
ale ked je clovek zalubeny tak mu asi nevadia ani rozdiely inych ludi, lasky sa tykajuc...