neodsudzujem ... nestretávam sa s nimi... nech sú akí sú - mne je jedno, či za to môžu, či za to nemôžu ... len nie som rád, keď sú takí v mojej blízkosti (resp. gayovia) ... vtedy idem radšej z miesta... na slovensku sa mi to našťastie nestalo, ale v anglicku to bolo častejšie ... :-S
Neodsudzujem ich, veď čo už to je za nápad, odsudzovať niečo také pekné ako je láska? Je jedno medzi akými pohlaviami. Popravde, poznám jedného chalana, ktorý je bi, a toho moc nemusím, ale to nemá nič s orientáciou, proste mi nesadla jeho povaha.
@buffer Ty niesi homofób. Pokial sa neprezentujú verejne tak sú ti ukradnutí, sám si to napísal. Homofób by si bol až vtedy keď by ti vadili ustavične, nadával by si im nejak alebo niečo podobné. Toto je len čisto tvoj názor...
Nie nevadia mi takí ľudia. Ako tu už bolo spomenuté, častokrát sú to lepší ľudia ako heterosexuáli.
nie a nenavidim homofobov co by ich strielali rad za radom. ved su vacsina taki mili ludia, asi tak 99x normalnejsi ako heteraci, skorej by som strielala tych homofobov.
Nie. Ani my nevadí, keď sa predo mnou bozkávajú 2 lezby/gayovia. Majú také isté právo na lásku ako my. ...A keby po mne išla žena, tak by som jej slušne vysvetlila, že som na mužov. Ale jej náklonnosť by ma nezhnusila.
nie..homosoi su straasne zlaty dokonca lepsi ako normalny chalani lezby ako kotre bus su niektore normalne a niektore strasne protivne..a bi?? tich mam rada su crazy radi skusaju nove veci..a viem to preto elbo ja swom bi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A Gayovia, ktorých poznám sú všetci strašne zlatí
Takže nie... neodsudzujem
ale inak nemam nič proti nim, je to ich vec
Pokiaľ sa neprezentuju verejne su mi ukradnuti ... ale ak prezentuju tak je mi to nesympaticke a nezdieľam ich nazor na plnohodnotnosť v tomto smere
A všetci domňa lebo som homofob a nejdem s tou krasnou dobou, ktora sa "otepľuje"
Nie nevadia mi takí ľudia. Ako tu už bolo spomenuté, častokrát sú to lepší ľudia ako heterosexuáli.
nemozem za seba strcit ruku do ohna ze by mi to nebolo divne
ale tak nadavat im, ci ich ohovarat urcite nebudem
takže ňeňee