Ak ste si ho dávali robiť u kaderníčky čo ste zaň platili ? mne povedala že iba tá farba alebo čo je to stojí 25 e...nemyslím tie čo sú od loreal - tie blond, ale farebné
@kissmeplease a kolko to vydržalo? teda či sa tá farba nevymývala alebo tak ....@picpac presne aj ja som chcela niečo farebné :/ ale nechcem tolko za to dávať, ja som počítala že celé ro bude stať do tých 25 @dadley počula som už o tom melirovacom prášku ale moc netuším čo to presne je a pokial by som si dala nprv. len ten melirovaci keby nechcem také silné len taký jemnejšší prechod chytí to aj bez peroxidu ? a ako si to dávala aby to bolo také vytienované?
@mamradadeli wtf tak načo tu niečo píšeš keby to mám paži tak si ani to forum neotvorím a nie že tu idem moralizovať malé decko čo ako ty hovoríš chce byť ,,in,, a ide si dodrbať vlasy
@strawberrywii mozem sa spytat v ktorom kadernictve si bola? niekde v Nr? lebo ja sa chystam tiez tak aby som zdaleka obisla to kde si bola 108€? to si robia srandu? :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vyjeb sa na to... vyzerá to na kokot