on ma velmi lubi ja ho nelubim napriek tomu spolu chodime
Mam fantastyckeho chalana je odomna strasi o tri roky je velmi pozorny mily aj zlaty do vyzoru ma ma strasne rad doslova ma velmi lubi keby ma stratil velmi by sa trapil aj ja ho mam velmi rada ale medzi nami je velky rozdiel on ma lubi ale ja jeho nie ja
ach toto poznam....boli sme spolu takmer rok a pol a strasne som ho lubila...potom sa to skoncilo-podviedol ma-lenze obaja sme zistili ze bez seba to nezvladame a tak sme zase spolu!on sa sgtrasne zmenil-tak moc ma uz nikdy nechce stratit, hrozne ma lubi a ja viem ze keby sme sa znova rozisli moc mu to ublizi!zozaciatku to vyzeralo, ze sa to vrati do normalu, bola som strasne stastna...ale teraz..ja ho mam moc rada ale bojim sa ze som sa nejako odmilovala ak sa to da, a mozno aj koli tomu ze moja dovera voci nemu sa takmer uplne stratila!tak teraz len cakam co bude dalej, ci sa znova zalubim a ako dlho to takto pojde...hrozne nerada by som mu ublizila ...
Ver mi. Viac mu ublíži, keď mu jedného dňa konečne povieš, že už s ním nechceš byť a že už dlho o vašom rozchode rozmýšľaš. Neťahaj ho za nos, lebo ho bude mať jak Pinocchio.
prepáč, no kde si mala hlavu, ked´ si s ním začala chodiť?asi si presa len bola zaľúbená, či nie?ak áno, tak tak mu to vysvetli, že už ho neľúbiš, že tvoja láska k nemu prerástla do priateľstva, ktoré si vážiš a nechceš oň prísť
jj to poznam aj ja,som sa s nim aj pokusala rozist ale mi ho bolo nakoniec strasne luto ze ako sa trapil..a tak som sa do toho dostala zasa.toto ale nerob.ved uvidis postupne ho budes mat mozno radsej a radsej a ked uz teraz vies ze ho nebudes mat rada tak ako ma rad on teba,tak sa to pokus nejako riesit...hm len neviem ako.skus sa s nim porozpravat
Pozname taketo veci.. ja by som nadpis pozmenila na on ma velmi lubi ja ho nelubim napriek tomu spolu SPAVAME.. VIEM ZE MU UBLIZUJEM AJ KED SOM MU JASNE POVEDALA ZE JA HO NELUBIM A BERIEM TO AKO ciste uzivanie .. aj tak mam ale zly pocit a preto to chcem uplne ukoncit, aj ked neviem ako sa mu pozriem do oci ale neveim si pomoct, vazne ho nedokazem milovat..
Treba to riešiť. Hľadajte si kamarátky/ov ktorí vám ho aspoň dočasne nahradia. Najlepšie rodinu - mne veľmi pomohla moja rodina a najlepšia kamarátka. Hlavne sa s ním potom nestretávajte - najhoršia vec, pretože začne vyťahovať všetko, čo bolo... a bla bla vy ste v tom znova. Avšak existujú silné výnimky, ktoré sa s ním stretávať síce budú, ale nepustia si ho bližšie a tým sa stávajú imúnne voči nemu.
Znie to síce hrozivo, ale prežila som to ja po 4-ročnom vzťahu, prežijete to aj vy. Viem presne čo cítite, lenže dnes sa už na to pozerám z nadhľadu. Bývalého občas stretnem, a v pohode pokecáme čo nové. Teraz je to ok.
toto poznam xodim s xalanom ktori ma welmi lubi a stale mi to howori ze este nebol nikdy thak zamilowany on je odo mna o 2roky starsi ale ja ho thak moc nelubim ja ho mam len rada a to je wsetko on stale howori ze kebyze sa rozideme thak by to neprezil a thak a ze je sxopny wsetkeho a thak a to by som si potom nikdy neodpustila.....pomoc
ja som to zacala riesit.Proste videl uz na mne ze mi nieco je.Tak uz som tie myslienky nemohla dusit v sebe no nie?.Porozpravala som sa s nim o tom v akom citovom rozpolozeni prave som.On sa spytal ze co teda chcem a ja som povedala ze to by som aj ja rada zistila.Nakoniec po dlhom rozhovore sme sa dohodli asi takto:Sme len kamarati(na isty cas) mozme spolu chodit von ale ziadne bozkavanie ani nic.Len sa rozpravame a zijeme inak.S inymi priatelmi a nie sme tak casto spolu.Sem tam si zavolame.A takto to bude kym sa nerozhodnem.Vlastne kym nezistim ci ho este stale tak strasne lubim alebo ci mi uz staci aj kamaratsky vztah.(horsie vsak je ked sa nevedel raz -zatial-ovladnut a doslova mi vlepil bozk) potom mi uz dal len pusinky na licka a poviem vam ze nam takyto divny vztah zatial prospieva.neviem ci ste mohli podla tohto pochopit...
Toto je veľmi ťažká situácia, do ktorej by som sa nechcela dostať. Neviem, aká silná láska je to z jeho strany. Ale keď to prenesiem do môjho vzťahu, nedokážem si predstaviť, že by som mala oznámiť môjmu frajerovi správu podobnú tvojej. Bola by to obrovská rana do jeho srdiečka s nazahojiteľnou jazvou. Nič iné ti nezostáva, iba sa s ním porozprávať. Ťažko čakať na niečo, čo si nemôžeš vynútiť.
Jedinú radu, čo od nás dostaneš je - POROZPRÁVAJ SA S NÍM! Vyjasniť si to, čo k tebe cíti on a čo cítiš ty. Veď ak ťa má rád, musí cítiť, že niečo nie je v poriadku. Možno práve čaká, že sa mu zdôveríš.
Vari len nečakáš dobrý recept na lásku. Láska je niečo iné. Láska nie je koláč, ktorý rýchlo vychladne. Láska ťa stále hreje pri srdiečku a to cítiš jedine ty.
Pre autorku: nemysli si, ze sa nevies zalubit lebo sa bojis sklamania... To je iba uboha vyhovorka. City su nevyspytatelne a ak sa do niekoho zalubis tak sa zalubis aj napriek tomu, ze si po tom vobec netuzila. Takze ak si sa doteraz nezalubila do svojho priatela, tak uz sa to asi menit moc nebude medzi vami.
Povec mu, že: počuj budem s tebou spať ale nebudeme spolu chodiť, bude to vždy spontánne a často sa to bude opakovať.. A problem je vyriešeny, budete spolu spavať a chodenie nechate stranou, výhra pre obe strany, ja nevidim problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
lebo mozes to povedat akokolvek jemne,staci ze to pochopi zle a mozes nanho zabudnut....
ale zas musime to brat aj optimisticky,ze ak to pochopi,tak sa z vas mozu stat ´´nevlastny surodenci´´....
Treba to riešiť. Hľadajte si kamarátky/ov ktorí vám ho aspoň dočasne nahradia. Najlepšie rodinu - mne veľmi pomohla moja rodina a najlepšia kamarátka. Hlavne sa s ním potom nestretávajte - najhoršia vec, pretože začne vyťahovať všetko, čo bolo... a bla bla vy ste v tom znova. Avšak existujú silné výnimky, ktoré sa s ním stretávať síce budú, ale nepustia si ho bližšie a tým sa stávajú imúnne voči nemu.
Znie to síce hrozivo, ale prežila som to ja po 4-ročnom vzťahu, prežijete to aj vy. Viem presne čo cítite, lenže dnes sa už na to pozerám z nadhľadu. Bývalého občas stretnem, a v pohode pokecáme čo nové. Teraz je to ok.
Jedinú radu, čo od nás dostaneš je - POROZPRÁVAJ SA S NÍM! Vyjasniť si to, čo k tebe cíti on a čo cítiš ty. Veď ak ťa má rád, musí cítiť, že niečo nie je v poriadku. Možno práve čaká, že sa mu zdôveríš.
Vari len nečakáš dobrý recept na lásku. Láska je niečo iné. Láska nie je koláč, ktorý rýchlo vychladne. Láska ťa stále hreje pri srdiečku a to cítiš jedine ty.
Povedz mu čo cítiš!