Asi v desiatich rokoch som sa jediny krat cielene opalovala, sedela som pod slnecnikom v kratasoch (a tricku) a mala vystrcene nna slnko nohy natrete styridsiatkou asi hodinu a strasne ma to obtazovalo
Nie som fyzicky schopna sa opalit, mam len odtiene mrtvola utopenec a popalenina druheho stupna. Ale aj tak by som sa bala, pre pokozku na bradavke to pokial viem nie je velmi bezpecne.
what? a preco nie?
jednak sa skoro vzdy opalujem hore bez (nie na kupalisku kde su sami znami, ale ked som na zahrade alebo na nuda plazi alebo napr. v chorvatsku tak hej) a aj v tangach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
najradšej som keď som celá zahalená
Nie som fyzicky schopna sa opalit, mam len odtiene mrtvola utopenec a popalenina druheho stupna. Ale aj tak by som sa bala, pre pokozku na bradavke to pokial viem nie je velmi bezpecne.
jednak sa skoro vzdy opalujem hore bez (nie na kupalisku kde su sami znami, ale ked som na zahrade alebo na nuda plazi alebo napr. v chorvatsku tak hej) a aj v tangach...