@Hluzar ja vas mam v pici, pokial vas nevidim, nepocujem, necitam o vas.. A v tom najhorsom pripade pokial ma nejaky z vas nebali a ver ze aj to sa mi stalo a je to hnus..
@tommyhot ja ti verim ze mas si na birdzi znama tvar tvoje postoje su mi pomerne jasne
Ale neberies do uvahy ze aj tym , ze si napriklad niekto tu precita svoj prispevok mozes nepriamo ovplivnovat a dat niekomu dovod navyse aby bol z toho ze je gay zakomplexovany....
Ja nepopieram ze sme zakomplexovani kto by nebol ..... je to naozaj tak prekvapujuce ze v dobe, kedy sa konecne mozeme aj trocha nadychnut davame o sebe vediet ?
Vela z nas to taji a v tom spociva nasa zakomplexovanost jeden si dnes nemoze byt isty kto je v skutocnosti aky.... tak skusame
Ten chalan ked ta balil mal na teba rovnaku smolu ako ty na neho pochybujem ze tvoja reakcia mu bola o nieco prijemnejsia ako jeho podnet pre teba.
@Stephan To je pravda ja nefajcim len tak hocikoho
Len si pamatam ako si na podobne otazky reagoval kedysi...... a este je tu fakt ktory uz nebudem pripominat aby sa ti nezjezili chlpy ja tu odpoved pozna mna len zaujimalo co napises
@Hluzar dakujem. len dnes sa dakto domna navazal v jednej diskusii, a pritom tu ma na webke hetero, a na ib ma bisexual som zvedavy co nato napise alebo ako zareaguje, kedze som tam dal aj odkaz na jeho profil na ib ale mal si rozmysliet, skor nez mi zacal hnusne nadavat. ale aspon sa teraz z neho smejem ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Je mi jasne ze ani Boh by vam nezabranil sa tu vyjadrit tak som na vas mysle...l ako doma
Niekto mi raz povedal krásnu a pravdivú teóriu bisexuality:
Aj keď tvoja mama je na mužov a otec na ženy, tak ty máš gény aj tak od oboch rodičov...
Z čoho vyplýva, ze všetci sú BI
Ale neberies do uvahy ze aj tym , ze si napriklad niekto tu precita svoj prispevok mozes nepriamo ovplivnovat a dat niekomu dovod navyse aby bol z toho ze je gay zakomplexovany....
Ja nepopieram ze sme zakomplexovani kto by nebol ..... je to naozaj tak prekvapujuce ze v dobe, kedy sa konecne mozeme aj trocha nadychnut davame o sebe vediet ?
Vela z nas to taji a v tom spociva nasa zakomplexovanost jeden si dnes nemoze byt isty kto je v skutocnosti aky.... tak skusame
Ten chalan ked ta balil mal na teba rovnaku smolu ako ty na neho pochybujem ze tvoja reakcia mu bola o nieco prijemnejsia ako jeho podnet pre teba.
Len si pamatam ako si na podobne otazky reagoval kedysi...... a este je tu fakt ktory uz nebudem pripominat aby sa ti nezjezili chlpy ja tu odpoved pozna mna len zaujimalo co napises