Prave som natrafila na clanok v man magazine o tom,kde autor radi zenam ako robit najlepsi oral svojmu chlapovi. Som znechutena strasne. Som panna a nehanbim sa za to (nie,nie som skareda a ani nemam 100kg)...nie ze by neboli prilezitosti,ale nie som z ni
inak nemyslíš si o sebe, že si lesba, alebo bi? bo neviem, keď žena povie, že dá radšej orál žene ako chlapovi, tak neviem naozaj, mne to ale trošku zaváňa niečím iným ako čistou heterosexualitou.
nehľadaj nič zlé v tom, len je fajn uvedomiť si samého seba.
môž byť, že keď to raz predsa len skúsiš, nebudeš chcieť potom inak
ako neviem, čo tu riešiš vôbec... je to o preferenciach i dohode... a orál ešte neznamená semeno na tvári a nepríde ti vôbec estetický? mno počítam, že budeš mať celkom problém s chlapom/mi
prečo?
prečo toto ľudia robia?
si iná? ok, buď
alemávať s tým niekomu do ksichtu, byť na to strašne hrdá aodsudzovať ľudí, čo nie sú ako ty...
akože prečo???
v čomkoľvek, či už sexe, názoroch, náboženstve, pohlaví...
je to fuk
buď si iná, niekomu sa to páči,inému nie
ale prestaňte už kurva riešiť!
nechceš fajať, nefajaj
ale keď niekto chce, tak sa netvár jak kebyto bolo horšie ako lízať hovno
proste mne sa hnusí špenát a nedala by som to do huby ani za svet
ale vieš koľko ľudí ho miluje?
tak si proste nahraď špenát penisom a máš to
rovnaký princíp
aprisám bohu ak ešte raz uvidím nejakú ženu čo je hrdá že je "doplňsičochceš" tak ma už jebne.
Bola som raz v situacii, ze chcel kamos,ktory vedel o mojich nazoroch, aby som mu to spravila rukou...mala som cosi vypite, tak som nejak nemala nic proti. Zacala som mu to robit rukou, ale nejak ma to nebralo, nebavilo....do ust by som to nezobrala...neviem, myslim si, ze k tomu potrebujem citit lasku,aby ma to s chlapom bavilo,a nevylucujem ani to, ze by som si to tiez nejak uvedomila a keby som ho milovala tak logicky chcem,aby mu bolo,co najlepsie, tak mozno by som mu ten oral aj skusila spravit. Proste nedokazem sa len tak vyspat s niekym, nebavi ma to jednoducho...a verim, ze su chlapi, ktori si to cenia a nezaobchadzaju so zenami ako s handrami len na ich vlastne uspokojenie. NIE SOM LESBA....pacia sa mi muzi, aj samotny sex s muzom ma vzrusuje...len ten oral nie...som bi, ale to asi nic na veci nemeni, lebo muzi ma pritahuju
Gýza v aute s dákou šupou, nechá si to robiť rukou.
Najradšej by ho tam šupol, no ona to nechce tuto.
Nedá hocikomu, koho stretne, chce to pevné puto,
on je medzitým už hotový a najradšej by zdúchol.
Ja by som to za spam ratala ale posledne dni sa ukazalo, ze Birdzaci by vsetci do jedneho odviedli lepsie pracu admina a citia sa cenzurovani. Zle je ked sa maze, zle je ked sa nemaze Tak tu nebudem predsa nikomu branit sa vyjadrit samozrejme.
Nevies co je dobre
A ked sa ti nepaci penis, tak zhasni svetlo vagina tiez nie je nejak esteticky krasna, ale keby ta niekto lizal, tak tu vypisujes blogy o tom ake to bolo uzasne...
Rada na zaver: necitaj somariny a konaj ako myslis..
@purenarcissism ale špenat ti do huby ejakulovať nebude... a zase taka veganka by mohla mať problem lebo su to živocisne bielkoviny...
@SNEHULIENKA24
a k teme. JA SI MYSLIM, ZE MUSIS STRETNUT MUZA S PEKNYM PENISOM, poriadky klace, top výstavný kusok a potom si povieš hmmmmmm a dáš sa na to, a potom sa to možno zmeni. :-S
Veľa žien to robi lebo musí a proste je to taký recipročný vzťah že fajka, tak ty mne orál, ja tebe orál, tak ty mne fajku. Niektoré to robia len aby bolo proste že "z lasky" lebo ako hovorí alýýsia, ked ho už ľubiš, ľubiš aj jeho penis.
ja mam takyto zasadne negativny nazor na ANAL ...proste nechapem a ani to nechcem pochopiť. A ani to nechcem zažiť, ani vidieť, ani cítiť. NIKDY
hmm každopádne by mal Freud z teba radosť ....a teraz vážne. Myslím, že nikto ti nemá právo hovoriť či si stará nato aby si bola panna alebo nie. To je osobné rozhodnutie každej ženy kedy sa cíti byť pripravená ale keďže píšeš, že sa ti hnusí penis a je podľa teba neestetický tak neviem či s takýmto prístupom niekedy nejaký sex mať budeš vôbec. Potom tu ale prosím ťa nezakladaj žiadne fóra ako: "30 a stále panna je to problém ?"
A osobne si myslím, že ak nájdeš niekoho koho máš rada tak s tým problém mať nebudeš veď s troškou dobrej techniky o ktorej si si asi práve niečo prečítala sledovať reakciu chlapa je naozaj veľmi dobrý zážitok a rozhodne to nieje hnusné ... A napriek tomu , že ani u mňa to nieje menu prvej voľby tak ak je to občas v ponuke tak jednoducho ochutnám....
Neviem, čo povedať. Sexualny zivot s tvojim priatelom bude asi dosť neplnohodnotný, a pochybujem, že si to vobec niekedy užiješ, keď máš takýto blok voči mužskému prirodzeniu. Nezvažovala si svoju sexuálnu orientáciu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
inak nemyslíš si o sebe, že si lesba, alebo bi? bo neviem, keď žena povie, že dá radšej orál žene ako chlapovi, tak neviem naozaj, mne to ale trošku zaváňa niečím iným ako čistou heterosexualitou.
nehľadaj nič zlé v tom, len je fajn uvedomiť si samého seba.
ako neviem, čo tu riešiš vôbec... je to o preferenciach i dohode... a orál ešte neznamená semeno na tvári a nepríde ti vôbec estetický? mno počítam, že budeš mať celkom problém s chlapom/mi
Beriem plne na vedomie
@11
Obdivuhodné v 24 a byť panna. Klobúk dole, často sa to nestáva.
Inač, používam Oral-B Sensitive zubná pasta 75 ml.
Farar
Psycholog/psychiater
Co s tym akoze mame my?
Je tych ludi viac ako by si si myslel neni to tak tazke stretnut takeho cloveka ako stretnut yetiho/lochnessku priseru
To nie je choroba.
@68 tak to je potom uzasny admin
K zvysku - OK
prečo toto ľudia robia?
si iná? ok, buď
alemávať s tým niekomu do ksichtu, byť na to strašne hrdá aodsudzovať ľudí, čo nie sú ako ty...
akože prečo???
v čomkoľvek, či už sexe, názoroch, náboženstve, pohlaví...
je to fuk
buď si iná, niekomu sa to páči,inému nie
ale prestaňte už kurva riešiť!
nechceš fajať, nefajaj
ale keď niekto chce, tak sa netvár jak kebyto bolo horšie ako lízať hovno
proste mne sa hnusí špenát a nedala by som to do huby ani za svet
ale vieš koľko ľudí ho miluje?
tak si proste nahraď špenát penisom a máš to
rovnaký princíp
aprisám bohu ak ešte raz uvidím nejakú ženu čo je hrdá že je "doplňsičochceš" tak ma už jebne.
Najradšej by ho tam šupol, no ona to nechce tuto.
Nedá hocikomu, koho stretne, chce to pevné puto,
on je medzitým už hotový a najradšej by zdúchol.
@86 DDDDDD raz dobre komenty na tomto birdzi
Ja by som to za spam ratala ale posledne dni sa ukazalo, ze Birdzaci by vsetci do jedneho odviedli lepsie pracu admina a citia sa cenzurovani. Zle je ked sa maze, zle je ked sa nemaze Tak tu nebudem predsa nikomu branit sa vyjadrit samozrejme.
S laskou Hotaru
na urovni je to asi taky web pre chlapov ako diva pre zeny
A ked sa ti nepaci penis, tak zhasni svetlo vagina tiez nie je nejak esteticky krasna, ale keby ta niekto lizal, tak tu vypisujes blogy o tom ake to bolo uzasne...
Rada na zaver: necitaj somariny a konaj ako myslis..
@SNEHULIENKA24
a k teme. JA SI MYSLIM, ZE MUSIS STRETNUT MUZA S PEKNYM PENISOM, poriadky klace, top výstavný kusok a potom si povieš hmmmmmm a dáš sa na to, a potom sa to možno zmeni. :-S
Veľa žien to robi lebo musí a proste je to taký recipročný vzťah že fajka, tak ty mne orál, ja tebe orál, tak ty mne fajku. Niektoré to robia len aby bolo proste že "z lasky" lebo ako hovorí alýýsia, ked ho už ľubiš, ľubiš aj jeho penis.
ja mam takyto zasadne negativny nazor na ANAL ...proste nechapem a ani to nechcem pochopiť. A ani to nechcem zažiť, ani vidieť, ani cítiť. NIKDY
Zivot by snad nemohol byt krajsi
A osobne si myslím, že ak nájdeš niekoho koho máš rada tak s tým problém mať nebudeš veď s troškou dobrej techniky o ktorej si si asi práve niečo prečítala sledovať reakciu chlapa je naozaj veľmi dobrý zážitok a rozhodne to nieje hnusné ... A napriek tomu , že ani u mňa to nieje menu prvej voľby tak ak je to občas v ponuke tak jednoducho ochutnám....