čaute, baby, keď to robíte chalanovi ktorou rukou si najčastejšie pomáhate ? a vy chalani ? minule sme sa o tom bavili a prišlo mi zváštne že väčšina aj keď boli praváci, využívate nedominantnú ruku - ľavú
@6 nápodobne mám 2 metre ale len 67,5kg a taktiež to mám v genoch otec bol tak isto vysoký aj štíhli potom prestal rásť a má 202cm a 100 kg takže to dám
A no a čo, že až druhé forum o orálnom sexe - aspoň vieš, čo je dobré Tuto @13 si ho leští ešte asi len svojpomocne a tak mu je z toho strašne do smiechu
Toto nemá nič stémou ale pod.: išli sme autom na dovolenku a trebalo mi na wc a tam bola pumpa ( este na svk) a wcká boli zamknuté,idem sa opýtať aj s otcom že po klúč a predavač: je ucpatý záchod....a oco prečo ? A predavač: lebo tam dvaja jebali a jednej padol mobil do wc ( aj sa priznali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
k téme = striedam to ale pravačka je pravačka
A no a čo, že až druhé forum o orálnom sexe - aspoň vieš, čo je dobré Tuto @13 si ho leští ešte asi len svojpomocne a tak mu je z toho strašne do smiechu
a to nikto nepouziva nohy ?