ahojte všetci,chcela by som sa opýtať, či sa dá konkrétne z orálneho sexu " chytiť " nejaká infekcia na ústa. už to tam mám dlhšie ako klasickú vyrážku, vyzerá to ako tvrdší pľuzgierik, nechcem si to moc vytláčať,abysom si infekciu nezaniesla do toho, ale
@1 - no ja teraz moc času nemám chodiť za doktorom a ak to bude obyč.vyrážka, tak je to pre mňa strata času, preto sa pýtam teraz, iné príznaky to nemá,takže asi nič vážne to nebude
v tom prípade druhá najlepšia varianta nejaké ŠPECIALIZOVANÉ fórum, napríklad... bože... na tú ich adresu sa tak brutálne ťažko spomína... úplne neintuitívna, si pamätám že keď som tú stránku prvý raz objavil, tak prvá myšlienka bola "to ktorý kokot tomu dal taký názov, veď to by mi nikdy nenapadlo, vôbec to nedáva zmysel!"... počkaj... začínala tuším na y... vlastne nie, na z... AHA! www.zdravie.sk ! no uznaj, úplne odveci názov, možno si to niekde aj zazrela, ale vôbec sa ti nedivím že ti nenapadlo ísť s takouto otázkou tam.
@8 .. bože ty si len mudry myslis ze tam mi poradia viac ako tu? chodia tam rovnaki ludia ako sem a na odpoved lekarov sa caka dlho a aj tak mi neda z mojho opisu 100% odpoved ..tak nemudruj ty PROTIVA
jebnutost birdzu v priamom prenose? tak co nenapisete babe , co moze mat ked ste take odbornicky na pohlavne choroby? (este raz hovorim, ze si nemyslim, ze dostala od neho aids paneboze) tak citajte aj trochu predtym ako zacnete pisat
vobec som to nemyslela tak, ale ked uz nieco robim, tak sa potom nepytam na takomto fore ci som mohla nieco chytit...
@jaricenka@9 ked tam podla teba chodia rovnaki ludia ak tu (co nie je pravda) a aj taj nedostanes potrebnu diagnozu, co tu uz vobec ale vobec nie, tak naco sa vobec unuvas a pises do teenagerskeho fora, kde nie su ani lekari, a nedostanes ani minimalne taku fundovanu odpoved, ako by si dostala tam
jasne ze sa da chytit hiv cez oralny sex. a este vacsie riziko je pri vystreknuti semena do ust pretoze vzadu ako je krk su sliznice a tym padom ako sa to krasne otre o ne tak to cele prenika do krvneho obehu
podla mňa sa nemáš čoho báť, máš to vo vnútri úst...? ak áno a je to taká tvrdá gulička môže to byť slina pod kožou, to sa stáva keď si často zakusneš do pier slina ostane v rane, alebo čo aj ja mávam keď máš nedostatok vitamínou tak sa ti vytvoria v ústach také biele pluzgieriky... vtedy stačí doplniť vitamíny...
no keď si ten penis pred tým fajne zaparil a pochytal bááárz dlho neumývanými rukami tak je možné že máš vyrážku .. inak si veľmi neviem predstaviť ako by ti z toho mohla vyliezť vyrážka
v každom prípade daj vedieť, jeden nikdy nevie
P.S. trošku sranda ale možno má ten dotyčný chorý penis, nejakú vírózu chytil jeho Jonáš alebo len chronická nádcha keď nekontrolovateľne pľuje (ide ma vnútorne roz*ebať od smiechu)
@nikkaaa ty si cela jebnutost v priamom prenose, nehovor o tom o com nemas evidentne paru.
neviem co zakladatelka dostala, osobne si myslim ze ak tak obycajny opar, nie som odbornik na pohlavne choroby, ale v HIV/AIDS sa vyznam.
pocula si uz take, ze sliny maju dezinfekcne ucinky? a ze aby si dostala HIV cez prehltanie spermii, to by si ich musela vypit na litre?
k prenosu HIV pri oralnom sexe moze dojst tak akurat vtedy, ked ma niekto v ustach otvorenu ranu trebars po trhani zuba a krvaca mu z toho normalne krv, kazdopadne si nemyslim ze by niekto v takomto stave vykonaval tieto praktiky.
HIV virus nema vysoku odolnost, milionkrat lahsie chytis zltacku ako HIV, a preto nejaky hypoteticky prenos pri oralnom sexe je fakt nepredpokladana zalezitost. skor sa nan hladi v hypotetickej rovine - musela by sa spojit rana v ustach, ejakulacia a vysoka viral load /virusova zataz/ u nakazeneho.
+ bolo by vhodne nastudovat si nieco aj o priznakoch - tvrdsi pluzgierik medzi ne rozhodne nepatri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Good luck.
boze dievcata fajcite penisy a neviete nic o tom...
aj aids mozes chytit z oralu
dievca sa vyzna zjavne
"no ja teraz moc času nemám chodiť za doktorom"
v tom prípade druhá najlepšia varianta nejaké ŠPECIALIZOVANÉ fórum, napríklad... bože... na tú ich adresu sa tak brutálne ťažko spomína... úplne neintuitívna, si pamätám že keď som tú stránku prvý raz objavil, tak prvá myšlienka bola "to ktorý kokot tomu dal taký názov, veď to by mi nikdy nenapadlo, vôbec to nedáva zmysel!"... počkaj... začínala tuším na y... vlastne nie, na z... AHA! www.zdravie.sk ! no uznaj, úplne odveci názov, možno si to niekde aj zazrela, ale vôbec sa ti nedivím že ti nenapadlo ísť s takouto otázkou tam.
sice vacsia sanca je ked robi chalan oral babe...
@klaudiqaaa urobim si o tom blog?
len ze je mozne dostat oralom kadeco... tak som to myslela
@klaudiqaaa
jebnutost birdzu v priamom prenose? tak co nenapisete babe , co moze mat ked ste take odbornicky na pohlavne choroby? (este raz hovorim, ze si nemyslim, ze dostala od neho aids paneboze) tak citajte aj trochu predtym ako zacnete pisat
vobec som to nemyslela tak, ale ked uz nieco robim, tak sa potom nepytam na takomto fore ci som mohla nieco chytit...
caute .
a chytit mozes vselijake dobroty
skontroluj mu ho.. (akoze vazne)
@1 hovori niekto kto robi to iste..
podla mňa sa nemáš čoho báť, máš to vo vnútri úst...? ak áno a je to taká tvrdá gulička môže to byť slina pod kožou, to sa stáva keď si často zakusneš do pier slina ostane v rane, alebo čo aj ja mávam keď máš nedostatok vitamínou tak sa ti vytvoria v ústach také biele pluzgieriky... vtedy stačí doplniť vitamíny...
v každom prípade daj vedieť, jeden nikdy nevie
P.S. trošku sranda ale možno má ten dotyčný chorý penis, nejakú vírózu chytil jeho Jonáš alebo len chronická nádcha keď nekontrolovateľne pľuje (ide ma vnútorne roz*ebať od smiechu)
moja zlata, pises to ako keby si ten HIV virus uz dostala
za to ze to polka sveta nevie, tak niekto moze o tom mat ake take info aspon o tom ....
neviem co zakladatelka dostala, osobne si myslim ze ak tak obycajny opar, nie som odbornik na pohlavne choroby, ale v HIV/AIDS sa vyznam.
pocula si uz take, ze sliny maju dezinfekcne ucinky? a ze aby si dostala HIV cez prehltanie spermii, to by si ich musela vypit na litre?
k prenosu HIV pri oralnom sexe moze dojst tak akurat vtedy, ked ma niekto v ustach otvorenu ranu trebars po trhani zuba a krvaca mu z toho normalne krv, kazdopadne si nemyslim ze by niekto v takomto stave vykonaval tieto praktiky.
HIV virus nema vysoku odolnost, milionkrat lahsie chytis zltacku ako HIV, a preto nejaky hypoteticky prenos pri oralnom sexe je fakt nepredpokladana zalezitost. skor sa nan hladi v hypotetickej rovine - musela by sa spojit rana v ustach, ejakulacia a vysoka viral load /virusova zataz/ u nakazeneho.
+ bolo by vhodne nastudovat si nieco aj o priznakoch - tvrdsi pluzgierik medzi ne rozhodne nepatri.
cau.