zatial som mala sex len s muzmi ktorych som lubila/lubim, a teda nepotrebujem klamat a dokazem uplne v pohode povedat, ze chcem zmenit polohu, alebo ked citim ze to dnes nepojde, tak to viem povedat tiez.
@ssnehulienka ..Tak. Niekedy určite predstieram, keď nechcem uraziť polovičku . Ale nie. Tak myslím, že to není zase také ťažké rozoznať - fake od pravého otrasenia.
@pepino999 to znamena, ze tebe sa paci len ten moment pri orgazme? zvysok ta nebavi? ako ja osobne, mna bavi ten sex samotny, paci sa mi to.... proste obcas nie som dostatocne uvolnena ( mam v halve prost eine veci vtedy alebo ako to nazvat) na to aby som sa urobila, lenze to chlap nepochopi, ted amaloktory a aby sme sexovali neviem kolko hodin, dokedy sa urobim, tak tazko. A inokedy som zase spravena aj 5x takže mi nevadi, ked niekedy nie som to chlapi ale nepochopia im ide len o ten VYSTREK vsak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale tak nevadí mi to, hlavne že sme spokojní..
@alysia teba by som niekedy dal