Baby, mali ste niekedy viacnásobný orgazmus? čítala som,že len 20% žien orgazmus dosahuje. tak potom viacnásobný dosahuje koľko? 1%? ... musíte si pri milovaní " pomôcť" aj vy samy aby ste dosiahli orgazmus?
Zena sice nie som, ale tym radoby vyskumom a percentam neverim. Ak vyberiem 5 nahodnych dievcat ktore poznam a niekedy sme sa dostali k tejto teme, kazda jedna nemala ziaden problem s dosiahnutim orgazmu pocas sexu.
20% zien?? mozno sa to tykalo len vaginalneho orgazmu obeznych americkych 40-niciek, lebo mne nepride, ze by slovenske/ceske zeny mali s tym nejaky problem...inak ani by nemali moc motivaciu sexovat, keby nebolo orgazmu (citit neznosti, pohladenie a podobne veci nebol nikdy dovod k sexu, to len keby tu niekto zacal vypisovat nieco take )
hej, zazivam bezne. ked treba, aj si pomozem podla mna je to o tom, zosuladit sa s partnerom a nehanbit sa povedat, co sa mi paci. potom je to fajn a hlavne never vsetkemu, co citas
tak napr. ja orgazmus počas sexu proste nedosiahnem a na margo toho čo povedal @echoechoecho baví ma to aj bez toho, kľudne aj 3x denne. nechápem ten prístup ako keby orgazmus bol jediným dôvodom prečo sexovať
@kalbun preco nie preboha? tak to neviem neviem ale v niecom je problem, bud ste hanblivy ty alebo kamarati alebo to nie su az tak dobri kamarati.. vyborni kamarati by nemali mat najmensi problem spolu hovorit o comkolvek, a o sexe preco nie preboha?
@ecoechoecho ako ma to logiku, co vravis, ved vsetky neznost sa daju robit a nemusia viest k sexu, ked na to nie je az taka chut, aspon mne by prislo blbe aby vsetky dotyky skoncili len pri tom...ale na vsetky zeny to platit nemoze.
@hadimistr to nie je o hanblivosti..ani o tom ze zli kamarati..proste mi top pride take divne o tom hovorit...resp monoho mnoho tem mi pride vhodnejsich
@shoesmaniac klames alebo len hovoris za seba, a potom si svetla vynimka...keby zenam neslo o orgazmus, tak by im potom bolo uplne jedno, aky je chlap v posteli, ale myslim, ze zenam strasne dost zalezi na tom, aby ich chlap vedel uspokojit, a kvoli tomu si niektore zeny hladaju milencov, aby nasli niekoho, kto ich privedie k orgazmu, poriadne vybucha a tak....samozrejme orgazmus nie je vsetko, ale bez orgazmu opustite chlapa...
inak ty si zena, takze take pokrytecke reci su uplne normalne...este povec, ze ti ide o romantiku, vnutornu krasu a budes spravna zena podla sablony
@sapphirizing poriadne citaj, co pisem v @7 .. ja som pisal o orgazme, ktory je sucastou sexu, a nie o dotykoch vseobecne...ved preto i som pisal, ze neznosti nebol nikdy dovod k sexu - to je presne to, co ty pises ....urcite pohladenie nemusi hned viest k rychlovke v sprche, ale ak uz raz si to idete rozdat, tak si myslim, ze bez orgazmu by ten sex bol "nekompletny"
@sapphirizing napisal som nikdy, a myslim tym nikdy..od big bangu az do nekonecna a teraz vazne...fakt nikdy... ked chces sex, tak chces aj orgazmus, ale nie len nevinne neznosti..chapes, mozes byt nezna a nechciet sex, ale ak uz raz chces sex, tak si neznostami "dopomozes" k orgazmu...este lepsie by sa to vysvetlilo cez teoriu mnozin, ale to netusim aka si zdatna v tejto oblasti nemoze byt ina, ved zena je z biologickeho hladiska zvieratko, takze sa maximalne moze "pretvarovat" alebo prisposobovat sa spolocnosti, co moze sposobit, ze sa bude spravat inak, ale nebude ina...to by potom bola anomalia, sice aj to pripustam
@laurikaaa len by ma zaujimalo koho tym zeny chcu oklamat. Same seba ked nic nepovedia?
@echoechoecho myslim ze sa snazit hodit vsetky zeny do jedneho vreca je blbost. Stale moze v systeme vzniknut skupina ktora je ina. Ide len o to ci to dokazes vobec pochopit ze nejaka skupina dokaze byt ina alebo ti to narusi cely tvoj system chapania tej problematiky.
@concatenate no vidis, ze si sama protirecis ak by ti neslo o orgazmus, tak by si ani nemyslela na to, ze sa da na tom popracovat a proste to mala v pazi
ale mas pravdu, ze sa da na tom popracovat, ale predstav si chlapa, ze to nepojde ani po roku (ja viem, trocha extrem)..co potom? budes vo vztahu, kde pravdepodobne nikdy nebudes naplno uspokojena?
To s tymi 20% je kravina. Vsetky zeny dosahuju (su schopne dosiahnut) orgazmus. Ked sme pri cislach, len 30% zien dokaze dosiahnut orgazmus vnutrovaginalny.
Zatial nepredstierala, a to ze ako to spoznam je ocividne, cela sa akokeby trasie a vzdycha a vraj sa citi ako v inom svete . Ale to je velmi individualne.
dobre, tak si protirečím orgazmus je samozrejme fajn, tak prečo sa neposnažiť to zdokonaliť?
ale ak by som toho chlapa mala rada (čo by som mala, čiže podmienka splnená), ani ak by sa nedarilo, nevykašlala by som sa na neho - prinajhoršom sa orgazmus dá dosiahnuť aj inak, a aj samotný sex (nemyslím orgazmus ale to čo tomu predchádza) je skvelý, super, a hlavne o inom ako iba nežnosti
A mimochodom to, ze zeny pri sexe nevedia dosiahnut orgazmus je podla mna hlavne chyba partnera... Kto sa nauci dobre pouzivat svoje ruky, tak nema problem takmer so ziadnou zenou a dokonca kedy chce a kolko chce .
Ja sa bojím, že by ma proste rozjebalo, kebyže mám viacnásobný
Pokiaľ som aj niekedy predstierala, tak len zo zvedavosti, či to zistí, nezistil, super. Ale cielene že "už ma to nebaví" a "už nech je po tom" by som to fakt nikdy neurobila, veď to by som len sama sebe uškodila O_o
A čože, jakto, že hocikomu na tomto svete nejde o orgazmus? Mne o to ide odkedy som zistila čo to je
@vitaeestamor súhlas myslím si, ale že aj príťažlivosť hrá celkom velkú úlohu...
nie veď stačí chvílka sucha a môže byť aj viacnásobný, čoby nie (teraz myslím u ženskej) ale tak jasné že nie každý deň
@dconan Nechcem odpovedať za všetky ženy nakoľko neviem aký dôvod na to majú oni.
Osobne som si túto cestu zvolila pretože sme sa ešte moc dobre nepoznali a priateľ bol pomerne hanblivý,tichý...
Nechcela som mu komplikovať život, nakoľko som bola jeho prvá sex.partnerka aj celkovo prvá partnerka. Nechcela som sklamať jeho samého? Neviem sama.
a inak @45@echoechoecho zaujímalo by ma, ako sa dá na tom lepšie popracovať, keď sa skúšalo absolútne všetko
nechcem tu všetko rozoberať, ale v mojom prípade to nebude asi chyba partnera ale už chyba moja (nestalo sa to len u neho) čo urobíš teraz?
@echoechoecho ty si už aký debil! asi si videl za svoj život dokopy 3 ženské a spal so žiadnou keď považuješ za normálne aby žena opustila chlapa pre to, že pri ňom nedosiahne orgazmus!
to je fakt toto výplod chorého mozgu
@concatenate no vidis, zase ten orgazmus, ktory sa da dosiahnut aj inak ale zase je na konci len ten orgazmus ..mozno teraz to pises len preto, lebo tvoj priatel ta dokaze uspokojit, ale keby si nasla takeho, co to nedokaze, tak by si ho opustila, aby si sa nezblaznila z nedostatku orgazmu
@demoniqangel zena, mas moj respekt, ze sa odvazis tu pisat uprimne a nepokrytecky
@sjiu musi sa vymysliet nieco nove alebo ho nechat tak, asi nebudete "kompatibilni"...a ked je chyba u teba, tak popracuj na sebe...alebo mozno patris medzi zeny, co tazsie orgazmuju...na to su kegelove cviky a vseliaje "zlepsovaky"
@alysia@candy36 ... neurazajte prisim @demoniqangel ..jej tiez ide len o orgazmus...
a @candy36 ty musis byt riadne netolerantny zakomplexovany clovek, ked mi uz prisudzujes chory mozog...namiesto toho si mi mala pomoct, ale chceit od teba konstruktivnu kritiku je vacsie scifi ako atentat na fica ..inak s kolkymi zenami si ty spala?
@vitaeestamor ja si nemyslim, ze je to chyba len chlapa, ked sa zena nevie uvolnit, ani sama nevie co jej robi dobre ( nemasturbuje napriklad ani ) tak nech sa necuduje, ze nema orgazmus
@echoechoecho konštruktívnu kritiku chceš? fajn, tu máš: nájdi si už konečne ženskú.
a nespala som so ženskou, ale myslíš že dievčatá sa medzi sebou o sexe nerozprávajú? aha, vlastne, ty to nemáš odkiaľ vedieť, jediná ženská s ktorou si sa kedy rozprával je tvoja mama
@alysia to patrilo tej @candy36 @candy36 pocuj, ty mas aky problem, ze ma tu urazat, a pritom am vobec nepoznas? ...mal som uz dost zenskych na to, aby som vedel nieco zhodnotit, a viem, ze sa medzi sebou rozpravaju, a dost pokrytecky a neuprimne ...ty najprv zazi sex so zenou, aby si nieco zazila a nie len kecala, co ti niekto nakecal...nemala by si verit vsetkemu
@method ale to je taka sranda sa hadat s primitivnymi zenskymi...tie rozumne neurazaju, a este sa aj uprimne priznaju
"myslim, ze zenam strasne dost zalezi na tom, aby ich chlap vedel uspokojit"
kamen urazu je podla mna hlavne v tom, ze niektore zeny ani samy nevedia, co im robi dobre a od chlapa cakaju, ze to zisti. pokial sa mu to nepodari, je z neho zly milenec.
myslim ze zensky orgazmus moze byt dost zlozita vec zavisla od mnohych faktorov a jeho nepritomnost sa neda pausalne brat ako chlapova nesikovnost.
@echoechoecho urážam ťa preto lebo z predchádzajúcich diskusií s tebou a z tvojich fór viem že si len zakomplexovaný trtko a že toľko žien koľko tvrdíš že si pretiahol si za svoj život ani nevidel
aha, a okrem toho ešte preto, že si stále meleš svoje keď ti tu XY ľudí povedalo že nemáš pravdu, a ty sa stále snažíš presvedčiť všetkých že ju máš
@candy36 "okrem toho ešte preto, že si stále meleš svoje keď ti tu XY ľudí povedalo že nemáš pravdu, a ty sa stále snažíš presvedčiť všetkých že ju máš " sa uvedom, a spocitaj kolko ludi okrem teba tu tvrdi nieco ine...inak mala si uz matematiku len tak mimochodom? a inak "pravdu vacsiny" pouzivaju ako argument len zaostale individua ako ty....preco by mala mat vacsina pravdu?
inak to ti fakt robi dobre niekoho ineho urazit? povec, kto ti ublizil? rodicia sa hadaju doma?
@echoechoecho to je sranda, ze pises ze s primitivnymi zenami, lebo tusim ze ked candy36 bola na B nova, tak sa tu predstavila ako vysoko nadpriemerne inteligentna a ze by si tazko rozumela s menej inteligentnym clovekom, mozno si nasla turbo inteligenta, ale v posteli ma mozno co dohanat
A inac ma stale zaraza, jak sa ludia navzajom urazaju po nete, to nevidia, ze zhovaduju sami seba? :ehm:
@echoechoecho Ked som to spravne pochopil, tvrdis, ze zenam ide v posteli len o orgazmus? Sorry ale potom musis byt v postel zly milenec, lebo zeny si to uzivaju aj bez orgazmu .
@vitaeestamor si to nepochopil spravne zenam ide v konecnom dosledku o orgazmus...a nechapem co to ma so zlym milencom akoze, to je dost odveci a si to uzivaju pred orgazmom a aj pocas neho...bez orgazmu si to maloktora uziva ... to ked nieco take tvrdis, asi si len potrebujes zvysit sebavedomie, ze aj ked ju neuspokojis, tak je to v poho...nie, nie je, ak ona sa vie uvolnit a dosiahnut ho .ci ti uz nejaka naznacila, ze si zly milenec alebo nieco podobne?
@method ono vzdy sa najvacsi hlupaci predstavuju ako najmudrejsi, majspravnejsi, najkrajsi a najblabla...a ti skutocne mudri a inteligentni maju istu davku pokory okrem ineho..ona si tazko rozumie s menej inteligentnym clovekom, lebo menej inteligentny je uz iba imbecil a idiot ..ok, srandujem....
@vitaeestamor Macko, celkom pravdu nemáš Žena vie tolerovať sex aj bez orgazmu. To máš pravdu avšak, nebude ju to baviť na stále. Láska/príťažlivosť či jako to ideme nazvať po čase vyprchá a žena začne riešiť problém.
Vyrieši ho s iným mužom, ktorý samozrejme bude taký istý troll kvôli tomu, že žena je hlúpa a sama nevie čo sa jej páči.
@echoechoecho sorry tak len 6 ľudí okrem mňa a pravda väčšiny je najlepší argument, pretože keď viac ľudí tvrdí že ty nemáš pravdu a ty si stále meleš svoje tak si proste hňup
konečne niektorý pochopili že milovanie nieje o orgazme... a holky každá žena dokáže prežiť tolko orgazmov posebe kolko si praje... stačí ked vychutnáva spojenie s partnerom...
@candy36 to sa mi nezda....tak a teraz si spocitaj kolko ludi tvrdi presny opak toho, co ty a uvidis, ze podla svojej "logiky" si ty hnup alebo pre hlupaka kazdy hlupy
"pravda väčšiny je najlepší argument, pretože keď viac ľudí tvrdí že ty nemáš pravdu a ty si stále meleš svoje tak si proste hňup " bud si troll alebo mas iq izbovej teploty alebo si ovca ako na profilovke...ty este stale zijes v stredoveku, vsak? neboli tvoji predkovia niekde v iknvizicii alebo tak nejak?...ved i galileo galilei bol hnup, mas pravdu.....
@echoechoecho bože ty si taký kokot že sa s tebou ani hádať nedá
a ak chceš tak si teraz ty spočítaj koľko ľudí s tebou súhlasí, a hlavne koľko z nich sú ŽENY pretože čo už vie chlap o tom ako ženy prežívajú sex? holú piču a hlavne taký obmedzený panic ako si ty
@candy36 ja neviem, co mas za problem, ale nemienim sa dalej hadat s takym primitivnym, zadubenym, obmedzenym, arogantnym a egocentrickym clovekom ako si ty...kludne si ma nazyvaj kkktom alebo panicom, ani jedno ani druhe nie je pravda, ale co moze vediet JEDNA zena o tom, ako VSETKY zeny prezivaju sex? (a navyse nevie si ani spocitat 5+5 ) ja uz fakt s tebou koncim, lebo tvoje komenty su horsie ako z psychiatrie, to sa ani neoplati sa rozculovat nad tebou...daj sa liecit, spravis tym sluzbu nielen sebe
@echoechoecho Tebe to proste jebe... Ked ti uz aj zeny napisu, ze si to uzivaju aj bez orgazmov, a ty to nadalej popieras, tak musis byt nic ine len nejaky kokot fixnuty vo vlastnych komplexoch...
@laurikaaa
No.. kde zacnem. Mal som partnerku, ktora po cas sexu nedosiahla orgazmus len tak, musel som sa kurva, ale kurva snazit. Ona vravela, ze jej je to v podstate jedno a vacsinou bola ona ta, kto na mna vyskocil s tym, ze chce nasledujuce 3 hodiny presukat a podla jej slov jej o orgazmus vobec nejde, vraj to je pre nu len taka ceresnicka na torte. Nebola jedina, kto mi toto povedal, ale s nou to fungovalo dost dlhu dobu a nebola to ona, kto ukoncil vztah, aby si si nahodou nieco nezacinala nahovarat.
Tvoj problem je, ze zovseobecnujes pojem "zena" podla tvojich subjektivnych pocitov a skusenosti . Ak mas zvyk menit partnera na zaklade toho, ci ta vie/nevie priviest k orgazmu, tak to ti prajem v zivote vela stastia a LASKY .
@vitaeestamor a ty si proste neandertalec, co sa naucil pisat na PC, ale nedokaze citat s porozumenim...napisali tu aj zenske, co si to NEuzivaju bez orgazmu, tak ako o co ti ide?? zameraj sa na celu diskusiu, nie len na to, co chces vidiet... a ty asi musis mat problemy s mozgovymi zavitmi dnes....chces sa tu hadat, ako male decko, ze koho bolo viac ci co?
@echoechoecho Ty nedokazes pochopit zakladne zakony logickej argumentacie... Ked tvrdis, ze zenam ide v sexe o orgazmus a najde sa par zien, ktorym v sexe o to nejde, to znamena ze tvoj vyrok je automaticky znegovany a teda tvoj argument je nepravdivy. Ak to chces takto polopate matematicky, dufam ze si to uz pochopil.
Ak si to stale nepochopil, tak ti dam jeden trivialny priklad: osoba A tvrdu, ze vsetci na planete su bieli. Potom pride par cernochov, tym padom cely argument osoby A pada. To iste sa stalo s tvojim arumentom, ze zenam ide. Cize je jedno, ze nejakym ide len o to, ty tvrdis ze o to ide vsetkym a v tejto diskusii mas hned niekolko dokazov, ze to tak nie je.
Tak prosim ta drz uz picu a zapni si radsej pecko namiesto toho, ze tu par ludom robis nervy.
@vitaeestamor ty si kokot roka...ty sa zase nedokazes pochopit zakladne pravidla beznej komunikacie...ja som nepovedal, ze vsetky zeny na tejto planete (to so vsetkymi som myslel zo srandy, preto to mam v jednom komente zironizovane, ze od big bangu az po.., ale to dojde aj priemerne inteligentnej opici)...tak vidno, ze si sa nabiflil vyrokovu logiku, ale o logike vies velke hovno, tak ty si drz svoju picu a nepicuj tu do mna, lebo ty mi tu teraz robis nervy, ak si si nevsimol @hoperpohroma ahoj pohroma, no ja mam nazor, ze orgazmus sposobeny muzom a tvojou rukou su diametralne odlisne, ale je to iba moj nazor, takze ma za to neukamenuj, ak nahodou si mala presne rovnake pocity pri tom
@hoperpohroma nie, samozrejme nezazil (sudim vpodstate len podla seba), ale nazor hadam mozem mat, ci? ..ved nevravim, ze musi byt automaticky pravdivy a sediet na uplne kazdeho v kazdom okamihu....
zas sa tu naslo niekolko ludi, ktori si myslia ze muzi a zeny prezivaju orgazmus rovnako
mne zase Jozi poradil, ze ked chces odhalit zenu ci to predstiera skus si vsimat zadok ci sa jej pri tom stahuje ritny veniec snad som tym niekomu pomohol
@echoechoecho hej, mozes mat nazor, len by si mohol prijat nazory aj inych zien - ked povedia, ze v sexe nejde o orgazmus (a ten nazor zastavam aj ja), tak to asi tak myslia
Z celej tejto diskusie aspoň PRE MŇA vyplynulo, že:
-ženy, ktoré nedosiahli vaginálny orgazmus, tvrdia, že to nie je dôležité.
-ženy, ktoré ho dosiahli si ho možno užijú ale neznamená to pre nich alfu omegu alebo, že čakajú iba na to (možno ho nedosiahli alebo neprejavil sa tak silno, nebodaj to niekoho obťažovalo).
- ženy, ktoré ho zažívajú zakaždým si to bez toho nevedia predstaviť, lebo na dobre sa ľahko zvyká.
Môj názor je taký, že ak by som si mal vybrať medzi holo bytom alebo zariadeným domom na odľahlom mieste s krásnou prírodou okolo asi by som ten holo byt nevolil ako možnosť. Snáď niekto pochopí, čo som tým myslel. Toľko k tejto téme z mojej strany.
@inversi tak ja som teda nepochopila, čo si tým chcel povedať, a zase proste toto super zovšeobecňovanie.
prečo proste nepochopíš, že ženy (aspoň niektoré) si dokážu užiť sex aj bez orgazmu? napr. pri masturbácii dokážem dosiahnuť orgazmus behom 3 minút v pohode, ale nie je mi to ani z polovice tak príjemné ako sex s partnerom aj keď bez orgazmu.
nechápem prečo to zase musíš všetko škatuľkovať.
@vladqog no to už neviem, že sú to jeho fejky, ale tak aj z jeho vlastných diskusií je jasné aký je to zúfalec a že jeho najbližší intímny zážitok so ženou bol, keď mu mama dala pusu na líce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
Ad 2: nepredstierala
a k otazke, nepredstierala a ked ano, tak bol sakramensky dobra potom nekontrolovatelne tiky sa predstieranju velmi tazko
Už by som to chcela vidieť, koľko žien sa vám prizná, že orgazmus nedosiahlo O___O
2-3 by som ti našiel
Mám " kamarátky " a tie si takéto veci hovoria, tak možno viem trošku viac kde je pravda... A možno je to len náhoda
inak ty si zena, takze take pokrytecke reci su uplne normalne...este povec, ze ti ide o romantiku, vnutornu krasu a budes spravna zena podla sablony
Dievčatá aj vy cítite po orgazme nekontrolovateľný hlad, či to len ja mávam?
som žena, a fakt mi nejde o orgazmus .. a ani nie som pokrytec, neopustila by som chlapa pre takú blbosť, lebo na tom sa predsa dá popracovať..
@kalbun mne to príde normálne avšak mňa porovnávať s ostatnými ženami je ťažko...
@megane ja smad
@echoechoecho myslim ze sa snazit hodit vsetky zeny do jedneho vreca je blbost. Stale moze v systeme vzniknut skupina ktora je ina. Ide len o to ci to dokazes vobec pochopit ze nejaka skupina dokaze byt ina alebo ti to narusi cely tvoj system chapania tej problematiky.
ale mas pravdu, ze sa da na tom popracovat, ale predstav si chlapa, ze to nepojde ani po roku (ja viem, trocha extrem)..co potom? budes vo vztahu, kde pravdepodobne nikdy nebudes naplno uspokojena?
lúzri!
Zatial nepredstierala, a to ze ako to spoznam je ocividne, cela sa akokeby trasie a vzdycha a vraj sa citi ako v inom svete . Ale to je velmi individualne.
dobre, tak si protirečím orgazmus je samozrejme fajn, tak prečo sa neposnažiť to zdokonaliť?
ale ak by som toho chlapa mala rada (čo by som mala, čiže podmienka splnená), ani ak by sa nedarilo, nevykašlala by som sa na neho - prinajhoršom sa orgazmus dá dosiahnuť aj inak, a aj samotný sex (nemyslím orgazmus ale to čo tomu predchádza) je skvelý, super, a hlavne o inom ako iba nežnosti
Pokiaľ som aj niekedy predstierala, tak len zo zvedavosti, či to zistí, nezistil, super. Ale cielene že "už ma to nebaví" a "už nech je po tom" by som to fakt nikdy neurobila, veď to by som len sama sebe uškodila O_o
A čože, jakto, že hocikomu na tomto svete nejde o orgazmus? Mne o to ide odkedy som zistila čo to je
nie veď stačí chvílka sucha a môže byť aj viacnásobný, čoby nie (teraz myslím u ženskej) ale tak jasné že nie každý deň
Osobne som si túto cestu zvolila pretože sme sa ešte moc dobre nepoznali a priateľ bol pomerne hanblivý,tichý...
Nechcela som mu komplikovať život, nakoľko som bola jeho prvá sex.partnerka aj celkovo prvá partnerka. Nechcela som sklamať jeho samého? Neviem sama.
Milosrdná lož jednoducho.
a inak @45 @echoechoecho zaujímalo by ma, ako sa dá na tom lepšie popracovať, keď sa skúšalo absolútne všetko
nechcem tu všetko rozoberať, ale v mojom prípade to nebude asi chyba partnera ale už chyba moja (nestalo sa to len u neho) čo urobíš teraz?
to je fakt toto výplod chorého mozgu
@demoniqangel zena, mas moj respekt, ze sa odvazis tu pisat uprimne a nepokrytecky
@sjiu musi sa vymysliet nieco nove alebo ho nechat tak, asi nebudete "kompatibilni"...a ked je chyba u teba, tak popracuj na sebe...alebo mozno patris medzi zeny, co tazsie orgazmuju...na to su kegelove cviky a vseliaje "zlepsovaky"
a inak sa pripájam k @8
a @candy36 ty musis byt riadne netolerantny zakomplexovany clovek, ked mi uz prisudzujes chory mozog...namiesto toho si mi mala pomoct, ale chceit od teba konstruktivnu kritiku je vacsie scifi ako atentat na fica ..inak s kolkymi zenami si ty spala?
A ked sa zena nevie uvolnit, tak to je uz jej problem .
a nespala som so ženskou, ale myslíš že dievčatá sa medzi sebou o sexe nerozprávajú? aha, vlastne, ty to nemáš odkiaľ vedieť, jediná ženská s ktorou si sa kedy rozprával je tvoja mama
@candy36 pocuj, ty mas aky problem, ze ma tu urazat, a pritom am vobec nepoznas? ...mal som uz dost zenskych na to, aby som vedel nieco zhodnotit, a viem, ze sa medzi sebou rozpravaju, a dost pokrytecky a neuprimne ...ty najprv zazi sex so zenou, aby si nieco zazila a nie len kecala, co ti niekto nakecal...nemala by si verit vsetkemu
@method ale to je taka sranda sa hadat s primitivnymi zenskymi...tie rozumne neurazaju, a este sa aj uprimne priznaju
"myslim, ze zenam strasne dost zalezi na tom, aby ich chlap vedel uspokojit"
kamen urazu je podla mna hlavne v tom, ze niektore zeny ani samy nevedia, co im robi dobre a od chlapa cakaju, ze to zisti. pokial sa mu to nepodari, je z neho zly milenec.
myslim ze zensky orgazmus moze byt dost zlozita vec zavisla od mnohych faktorov a jeho nepritomnost sa neda pausalne brat ako chlapova nesikovnost.
aha, a okrem toho ešte preto, že si stále meleš svoje keď ti tu XY ľudí povedalo že nemáš pravdu, a ty sa stále snažíš presvedčiť všetkých že ju máš
inak to ti fakt robi dobre niekoho ineho urazit? povec, kto ti ublizil? rodicia sa hadaju doma?
A inac ma stale zaraza, jak sa ludia navzajom urazaju po nete, to nevidia, ze zhovaduju sami seba? :ehm:
Vyrieši ho s iným mužom, ktorý samozrejme bude taký istý troll kvôli tomu, že žena je hlúpa a sama nevie čo sa jej páči.
"pravda väčšiny je najlepší argument, pretože keď viac ľudí tvrdí že ty nemáš pravdu a ty si stále meleš svoje tak si proste hňup " bud si troll alebo mas iq izbovej teploty alebo si ovca ako na profilovke...ty este stale zijes v stredoveku, vsak? neboli tvoji predkovia niekde v iknvizicii alebo tak nejak?...ved i galileo galilei bol hnup, mas pravdu.....
a ak chceš tak si teraz ty spočítaj koľko ľudí s tebou súhlasí, a hlavne koľko z nich sú ŽENY pretože čo už vie chlap o tom ako ženy prežívajú sex? holú piču a hlavne taký obmedzený panic ako si ty
No.. kde zacnem. Mal som partnerku, ktora po cas sexu nedosiahla orgazmus len tak, musel som sa kurva, ale kurva snazit. Ona vravela, ze jej je to v podstate jedno a vacsinou bola ona ta, kto na mna vyskocil s tym, ze chce nasledujuce 3 hodiny presukat a podla jej slov jej o orgazmus vobec nejde, vraj to je pre nu len taka ceresnicka na torte. Nebola jedina, kto mi toto povedal, ale s nou to fungovalo dost dlhu dobu a nebola to ona, kto ukoncil vztah, aby si si nahodou nieco nezacinala nahovarat.
Tvoj problem je, ze zovseobecnujes pojem "zena" podla tvojich subjektivnych pocitov a skusenosti . Ak mas zvyk menit partnera na zaklade toho, ci ta vie/nevie priviest k orgazmu, tak to ti prajem v zivote vela stastia a LASKY .
ze, @echoechoecho
Ak si to stale nepochopil, tak ti dam jeden trivialny priklad: osoba A tvrdu, ze vsetci na planete su bieli. Potom pride par cernochov, tym padom cely argument osoby A pada. To iste sa stalo s tvojim arumentom, ze zenam ide. Cize je jedno, ze nejakym ide len o to, ty tvrdis ze o to ide vsetkym a v tejto diskusii mas hned niekolko dokazov, ze to tak nie je.
Tak prosim ta drz uz picu a zapni si radsej pecko namiesto toho, ze tu par ludom robis nervy.
@hoperpohroma ahoj pohroma, no ja mam nazor, ze orgazmus sposobeny muzom a tvojou rukou su diametralne odlisne, ale je to iba moj nazor, takze ma za to neukamenuj, ak nahodou si mala presne rovnake pocity pri tom
zena vie spravidla lepsie co sa jej paci, ako jej chlap
(len niektore sa to s nim rozhodnu zdielat a niektore sa radsej hanbia v kute)
mne zase Jozi poradil, ze ked chces odhalit zenu ci to predstiera skus si vsimat zadok ci sa jej pri tom stahuje ritny veniec snad som tym niekomu pomohol
2. Snáď áno.
Skôr by ma zaujímalo niečo iné milé dámy ..
Z celej tejto diskusie aspoň PRE MŇA vyplynulo, že:
-ženy, ktoré nedosiahli vaginálny orgazmus, tvrdia, že to nie je dôležité.
-ženy, ktoré ho dosiahli si ho možno užijú ale neznamená to pre nich alfu omegu alebo, že čakajú iba na to (možno ho nedosiahli alebo neprejavil sa tak silno, nebodaj to niekoho obťažovalo).
- ženy, ktoré ho zažívajú zakaždým si to bez toho nevedia predstaviť, lebo na dobre sa ľahko zvyká.
Môj názor je taký, že ak by som si mal vybrať medzi holo bytom alebo zariadeným domom na odľahlom mieste s krásnou prírodou okolo asi by som ten holo byt nevolil ako možnosť. Snáď niekto pochopí, čo som tým myslel. Toľko k tejto téme z mojej strany.
prečo proste nepochopíš, že ženy (aspoň niektoré) si dokážu užiť sex aj bez orgazmu? napr. pri masturbácii dokážem dosiahnuť orgazmus behom 3 minút v pohode, ale nie je mi to ani z polovice tak príjemné ako sex s partnerom aj keď bez orgazmu.
nechápem prečo to zase musíš všetko škatuľkovať.
inak @candy36 vies co je najlepsie? Ze velky znalec zien echo tu pod fejk nikmi zaklada diskusie, v krorych ziada rady ohladne zien.
a inak mala som