V poslednom čase pri súloži a orálnom sexe nedokážem dosiahnuť orgazmus ani po pol hodine,je to normálne???šibe mi z toho,že nedokážem dosiahnuť vyvrcholenie,poradte mi prosím,ale objektívne a ku téme prosím.Vdaka :-S
Orgazmus a ejakulacia su dve rozdielne veci. Ak nevies dosiahnut ejakulaciu, jedna sa typ impotencie. Pod impotenciou si nepredstavuj nic zle, len sa to tak vsetko oznacuje.
impotentia ejaculandi (neschopnosť ejakulácie u muža)
Teda ak je Tvoje pohlavie samozrejme spravne vyplnene v profile.
K veci, vacsinou je to sposobene nejakymi psychickkymi problemami, resp. nervozitou, strachom, vnutornou nepohodou a pod.
Skus sa zamerat na sex nie ako na sex, ale na milovanie sa, viac vnimaj dotyky a sustred sa na partnerku/partnera v maximalnej miere a hladaj miesta, ktore Ta najviac vzrusuju, hoc i len napriklad dotyky prs ci inych casti jej/jeho tela. Sex nie je len o pohyboch hore a dole v ramci pohlavnych organoch, je to nieco co ma byt aj dusevnym spojenim.
Ak Ta to utesi, ja dokazem bez ejakulacie sulozit aj doblba. U mna je to sposobene hlavne tym, ze som sa vzdy snazil byt v tomto co najlepsi a hlavne nepadnut do kategorie "5 minutovych" .. bohuzial som to v sebe asi tak prehnal, ze pre vyvrcholenie musi byt to milovanie sa velmi zmyselne a harmonicke pre mna. A musi mat viac nez len sexualny charakter, musi v nom byt aj silna citova vazba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale toto sa mi nestalo len včera....
bohá, ja proste na tvoju osobu po hentej ankete, neviem inak reagovať
impotentia ejaculandi (neschopnosť ejakulácie u muža)
Teda ak je Tvoje pohlavie samozrejme spravne vyplnene v profile.
K veci, vacsinou je to sposobene nejakymi psychickkymi problemami, resp. nervozitou, strachom, vnutornou nepohodou a pod.
Skus sa zamerat na sex nie ako na sex, ale na milovanie sa, viac vnimaj dotyky a sustred sa na partnerku/partnera v maximalnej miere a hladaj miesta, ktore Ta najviac vzrusuju, hoc i len napriklad dotyky prs ci inych casti jej/jeho tela. Sex nie je len o pohyboch hore a dole v ramci pohlavnych organoch, je to nieco co ma byt aj dusevnym spojenim.
Ak Ta to utesi, ja dokazem bez ejakulacie sulozit aj doblba. U mna je to sposobene hlavne tym, ze som sa vzdy snazil byt v tomto co najlepsi a hlavne nepadnut do kategorie "5 minutovych" .. bohuzial som to v sebe asi tak prehnal, ze pre vyvrcholenie musi byt to milovanie sa velmi zmyselne a harmonicke pre mna. A musi mat viac nez len sexualny charakter, musi v nom byt aj silna citova vazba.