šteklenie ? to je všetko ? no neviem ako to je u teba, ale ked som to robil bývalej, tak sa prehla ako luk a myslím si že to nebolo od šteklenia nech sa frajer viac posnaží
a ako k tomu orgazmu dojdes? moze to byt aj tym, ale podla mna, ked je ti pri orgazme aj steklenie prijemne tak preco nie ide o prijemny pocit, nie o konkretny pocit.
@0 - tak to teda orgazmus nie je. ver mi, že keby bol, tak ti to ešte prídu oznámiť aj susedia, pre istotu. a možno by si ani nemala silu vstať a ísť im otvoriť dvere.
každopádne ti musím oznámiť že máš smolu, lebo to vyzerá že patríš medzi ťažko vzrušivé ženy, a 80% chalanov patrí medzi ťažkých babrákov, takže je možné, že to nikdy nezažiješ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no tak neviem či zrovna šteklenie... asi skôr nie ako áno u mňa... ale neviem ani bohužiaľ popísať čo to je za pocit u mňa...
bože, ale potom sa smejem,až plačem
ano z toho mavam orgazmus.. z nehygieny =D
tak tak. hlupy som
a ako k tomu orgazmu dojdes? moze to byt aj tym, ale podla mna, ked je ti pri orgazme aj steklenie prijemne tak preco nie ide o prijemny pocit, nie o konkretny pocit.
každopádne ti musím oznámiť že máš smolu, lebo to vyzerá že patríš medzi ťažko vzrušivé ženy, a 80% chalanov patrí medzi ťažkých babrákov, takže je možné, že to nikdy nezažiješ.
to je teprv sranda... čo šteklenie