Ahojte , chcem sa spýtať ako by som mohol osloviť dievča z školy kde chodím Neviem ako sa volá ani nič o nej ale viem že sa mi strašne páči Tak poradte mi niekto ako sa prihovoriť a tak . (prosím vynechajte trolling ďakujem)
Máte v škole lavičky, stoličky alebo čosi? Mňa by úplne potešilo ak na niekoho čakám sama ako socka a niekto by prebehol proste len tak a začal mi rozprávať o tom že o hocičom Že ma videl tam a tam, ako sa mi páčila tá a tá školská akcia, či sa nechystám tam alebo tam, lebo vyzerám, že by ma to mohlo baviť.. whatever
No ..ide o to že to som jej už povedal ..teda bol som pred triedov z kamošom a ona išla tak som jej to z srandy povedal , ona sa usmiala a tiež povedala ahoj
@takata pacilo by sa ti to aj vtedy, ak by ti ta osoba nebola sympaticka?
@0 chcela som povedat, ze je divne oslovit len tak niekoho cudzieho, ale potom som si uvedomila, ze v pripade, ze budes tej osobe sympaticky, tak vlastne nemas co pokazit. nezalezi tak na tom, co povies (ak nepovies nejaku uplnu blbost), ako na tom, ze sa jej proste prihovoris. aj to ahoj by stacilo. a kludne sa jej mozes spytat, ako sa citi.
(nepytaj sa jej, ako sa ma, na to je fixovana odpoved "dobre" alebo "fajn" u vacsiny ludi uz bez rozmyslania.}
@hoperpohroma Človek mi príde nesympatický až vtedy ak otvorí ústa a je hlúpy (osobnostne, charakterovo). Ak ho ani trochu nepoznám tak mi nesympatický nepríde Ale ak je zhovorčivý tak má u mňa obrovské plus hneď na začiatku
Inak mne sa nik "nepáči" ale je kopec ľudí ktorých chcem osloviť, ale väčšina z nich mi príde natoľko super, že som presvedčená, že keby oni sa chceli spoznať so mnou, tak to už spravia a nie sú trápni narozdiel odo mňa. Takže mne tá odvaha tiež chýba, lebo mi to príde odveci (odo mňa) od druhých nie
@4 dobry tah ... uz to len dotiahni, ze sa ti paci a ze ci by niekedy niekam nevybehla .. teraz je teplo, tak povedzme po skole do mesta na zmrzku, ze pozyvas za to "ze sa budem moct zblizka pozerat na to aka si pekna",
@hoperpohroma všetci si myslia že som úplne nevšímavý človek, každý mi príde normálny postavou aj keď ho všetci ostatní radia za silnejšieho, ani u najlepších priateľov si nevšimnem že si prefarbili vlasy, ostrihali sa a tak. Je to divné, ale fakt nie.
@matwejo Rozmýšľal som že sa jej spýtam ako sa volá a na aký odbor chodí a take info by som chcel zistiť Potom neskôr by som jej povedal že ma pekné vlasy ..ale neviem či náhodou niekoho nemá
@assassin852 tiez nie je zle ... troska infa ziskat, ale to mozes aj pri tej zmrzke, aby rec nestala .. keby niekoho mala, tak ti to povie ... ale aj to je pozitivne, lebo povie kamoskam co sa jej stalo a to zas nejakej moze prist sympaticke a ani nevies a nejaka pojde po tebe,
@matwejo hmm kamošky ..na tej škole je asi spolu 10 dievčat a z toho su 2 "kurwy" dalšie škaredé "podľa mňa" a ta je jediná ktorá sa mi páči a je jediná na svete ktorú keď vidím tak ako som už napísal :sa mi kurewsky rozbuši srdce
@hoperpohroma a to som to myslela skor pre vsetkych to sorry .
@wolskeoko suhlas, neviem co su vsetci taki divni proti tomu osloveniu, ze nie ja sa s cudzimi nezoznamujem a atd. , ja by som to rada len neviem vzdy co hovorit .
bože milujem takých ludí...chcete sa spoznať, posunúť sa dalej ale bojíte sa osloviť.. jakeby ste mali čo stratiť.. šak normálne Ahoj, potom sa zoznamujte, potom fb, písanie a je to "
ha, ty nikdy nikoho nezbalis, ked si to budes dopredu planovat! ja som raz balil uradnicku na urade prace obklopenu kolegynami (mala 22 aby nedoslo k omylu), taku odvahu a spontannost si dovol - a este aj cislo mi dala!8)a teraz sa chystam oslovit 1 predavacku v zeleziarstve, lebo taku ULTRAJEBU som uz veeelmi dlho nevidel ô_______ô skoda, ze furt ked sa tam dotrepem, ma bud kopec zakaznikov, abo tam ani neni
@matwejo kebyze mi baba povie, ze sa chce zblizka pozerat, aky som pekny, asi by som sa dost zlakol. ta co si musi baba pomysliet ked je to povie chalan?
@assassin852 ja poznám také, že koľkokrát ju stretneš, tak sa jej vždy pozdrav nejakým iným menom napr. Ahoj, Janka! druhý raz: Ahoj, Maťa! tretí raz Ahoj, Katka! a pod... a nakoniec sa ona možno naštve a predstaví sa ti sama.......
@uggla no vieš ona meria asi o 40 cm menej ako ja takže keď niekde ide tak ma väčšinou hlavu dole a nie hore (myslím to tak že ma často smutný výraz ale keď jej poviem ahoj tak sa usmeje )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
pobavil si ma
@0 chcela som povedat, ze je divne oslovit len tak niekoho cudzieho, ale potom som si uvedomila, ze v pripade, ze budes tej osobe sympaticky, tak vlastne nemas co pokazit. nezalezi tak na tom, co povies (ak nepovies nejaku uplnu blbost), ako na tom, ze sa jej proste prihovoris. aj to ahoj by stacilo. a kludne sa jej mozes spytat, ako sa citi.
(nepytaj sa jej, ako sa ma, na to je fixovana odpoved "dobre" alebo "fajn" u vacsiny ludi uz bez rozmyslania.}
tada
sak normalne prides, ne? a sa jej pozdravis, zoznamite sa a kecate...
a teraz zabi..
a o com sa mam s nou rozpravat.poradte
Teší ma.
Vieš, že mám podobný problém?
Mne sa páči jeden prvak (stredná) a tiež o ňom nič neviem.
prepáč, ale nemohla som si odpustiť ten trolling
,,Odprevadím ťa do triedy? "
Kebyže vyzerá dobre,tak mu poviem ,,áno " ale kedže nevyzeral,povedala som mu ,,dík,trafím " ale
môžeš to skúsiť je to len stredne trápne
,, Dáš si cukrík? "
@lowinqa co je?
,,so mnou je to ťažké, povie ti to každý,
o to vác som šťastný, že mám ich navždy, "
(ja tak oslovujem cudzie dievčatá, keď už ich oslovujem ..a chalanov: hej chalan! ...fákt! )
Sa mozme zacat hrat na asocialov a nehovorit nikto s nikym.... vyzerat ako neme mumie a pisat si po nete..........
usetrite niekto gulku pre mna
@wolskeoko suhlas, neviem co su vsetci taki divni proti tomu osloveniu, ze nie ja sa s cudzimi nezoznamujem a atd. , ja by som to rada len neviem vzdy co hovorit .
@matwejo kebyze mi baba povie, ze sa chce zblizka pozerat, aky som pekny, asi by som sa dost zlakol. ta co si musi baba pomysliet ked je to povie chalan?
2."Zdravím,vieš,zdas sa mi sympatická,nezajdeme niekam?"
Ja používam formulku c.1 alebo si vyrob ťahaky