Ktoré boli podla vás osobnosti Birdz v minulosti a ktoré su to teraz?.. Ako sa to podla vas poćas rokov zmenilo..?.. Napriklad davnejšie tu boli znamejši Midnight N0win0u Chevro Hajzelbaba Momoglamorous Hoperpohroma teraz Forte Lemonkaaaa Sisi092 Wayne
neberiem to tu tak že by tu boli dáke osobnosti vzhladom na to kolko málo ludí sem chodí nikto sa nemusí aani snažiť aby tu nejakým sposobom vynikol.... každý tu každého "pozná"
nový ludia tu už ani nepribúdajú
Alebo ešte ma zaujímá kto je podla vás tu taký čo sem stále chodí bol volakedy známejší a teraz už je zapadnutý prachom ako keby..... A nemyslím to tak akože celebrity alebo čo chápete... Normálne ludia čo podla vás su tu taký pametný a ludia na ktorých už len vspomínáme....
Zjavne máme rôzne pohľady na to, v kom vidíme osobnosti a v kom ľudí s priveľkou potrebou vypisovať o sene na určitej stránke / budovať si internetové ego Ale tak vždy tu boli takí aj onakí...
@nicmanenapada Tak nenapadlo ma ako inak to nazvať chápeme sa len to je na tebe či budeš mať zapotreby bazírovat na tom slove.... Čo viac k tomu dodať.....
Nebazírujem, len mi je ľúto, že niekto ľudí fičiacich si na attention whoringu hádže do rovnakého vreca ako ľudí, ktorí sú nejakým spôsobom konštruktívne prínosní pre Birdz.
@nicmanenapada Tak ser na to nemusíš sem nić písať ja nezakladám fóra len pre ludí čo vedia rozoznať kto je Attention whore a kto si zasluži uznanie alebo čo proste je to forum pre vśetkých nech sa vyjadria k téme ako len chcú a nemusi ti ničoho ani mňa byt luto.....
@surikatka super, presne tak ako píšeš - "pre všetkých nech sa vyjadria k téme". A tak som sa aj ja vyjadril, vo svojom mene. Neviem, čo sa tu rozčuľuješ.
@nicmanenapada Ale ved ja sa vobec nerozčulujem len mňa zase mrzí že hneď tu musí byť negatívny koment a to mi nehovor že nebol lebo ja z toho negatívne cítím.... Ale veď to je jedno pre mňa za mňa si sem píšte hocičo len som poznamenala že už za takéto sprostosti že aké kto použije slovo a koho do akej kategórie s kym dam nechápem že za to tu niekomu stojí za to vypisovať nevadí kašlime na to ..... Chcela som len dobre nech sa to tu rozprúdi a nič lepšie ma nenapadlo prepáč
Chyba mi momo, sasuke a midnight pretoze to boli ludia s kontroverznymi nazormi a vzdy strhli na seba pozornost resp davali birdzu nejake popudy na vacsie diskusie, kedze to boli ludia ktori vacsinou razili vyhranene nazory a casto sa nezhodovali s beznymi uzivatelmi birdzu...
A este by ma zaujimalo co ta viedlo prave mna spomenut ako "osobnost" lebo sa dost smejem
Kedysi ich tu bolo, teraz ale mam pocit ze sem väcsina chodi pomenej odkedy je novy birc..a tiez to ma kazdy asi subjektivne, podla mna akurat h8u je teraz pre mna taka
moc som si tu ludi davno nevsimala :x ale chyba mi kazdy, kto tu pravidelne zakladal fora o interrupcii, co si myslite o gayoch a som tehotna?!, ludia co sem davali svoje krasne kresbicky a ludia (nebolo ich vela) co mali super blogy. a ako sa tu nikto neobvinoval z hipsterstva, lebo sme vsetci boli emo a scene :>
mne sa napríklad nepáči že sa apdejtom novy birdz skôr funkčne a prakticky zmenil k horšiemu ... zhoršila sa prehladnosť ... kleslo to tu všetkým následne
Tak ja som tu síce nebola nikdy nejak zvlášť známa Ale vcelku ma fascinuje, že som tu celé roky trávila tak strašne veľa času, bolo to tu ako môj druhý svet, mám na to super spomienky a... Teraz tu už dosť dlhý čas nie som takmer vôbec. Vtedy som si také niečo nevedela snáď ani predstaviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nový ludia tu už ani nepribúdajú
a este si spomínam na hádky so sturmerom
A este by ma zaujimalo co ta viedlo prave mna spomenut ako "osobnost" lebo sa dost smejem
nepotrebujem aby ma niekto glorifikoval, moje krédo je pokora a láska k blížnemu...
Zlatí to ľudia
V súčasnosti uznávam @draks a ...ale ten si ma z nepochopiteľných dôvodov zablokoval... -.-
viac mi asi nenapadne
A ešte @maciatko1095 som preqapený že tu nepadlo.
@Jozef585 čím to asi tak bude? @5
@tomas niekedy davno