Mali by sme si v príspevku písať všetkým neznalým, čo neovládajú teóriu, ale prax velice konajú a potom majú samé problémy, že či sú tehotné, kedy môžu otehotnieť, ako môžu sexovať....
Tak lebo také otázky, že či môže otehotnieť na 1.krát-môže, či počas neplodných dní či menštruácie- pochybujem, že si tu vie daktoré presne vyrátať plodné a neplodné dni a môže teda aj vtedy otehotnieť.
ale nemala by pred a po menštruácii. ale ak to bude napr. 5 dní po menštruácii, tak spermie vydržia v tele ženy aj tie tri dni a dotiaľ si počkajú na dozreté vajíčko (to dozrieva 2-5 dní)
Minule som čítala sestrin časopis BRAVO..Problém, ktorý u mňa zabodoval : Dá sa otehotnieť s orálneho sexu ?? .. = viem prečo také časopisy nečítam umrela som
Je smutné, že rodičia takto zanedbávajú svoje deti a tie potom prídu za nimi v 14-tich, že sú tehotné.. alebo nás zabíjajú tu na Birdzi .. Paradox, že vo svete je plno sexu a neviem všetkého s ním súvisiaceho a nikto pomaly o ňom poriadne nevie, teda ak rátam "deti" .. ved nie? na internete je kopec stránok o tom a tak.. (nenavštevujem
Neriešim! Prečo? Dnes som prišiel na birdz a že téma o tom či môže byť tehotná. No čo už zasmial som sa a bolo... Im nepomôže ani svätená voda, ale oni časom vyrastú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale nemala by pred a po menštruácii. ale ak to bude napr. 5 dní po menštruácii, tak spermie vydržia v tele ženy aj tie tri dni a dotiaľ si počkajú na dozreté vajíčko (to dozrieva 2-5 dní)
Je smutné, že rodičia takto zanedbávajú svoje deti a tie potom prídu za nimi v 14-tich, že sú tehotné.. alebo nás zabíjajú tu na Birdzi .. Paradox, že vo svete je plno sexu a neviem všetkého s ním súvisiaceho a nikto pomaly o ňom poriadne nevie, teda ak rátam "deti" .. ved nie? na internete je kopec stránok o tom a tak.. (nenavštevujem