fuf akurát som si tu prezeral témy a pozerám že niečo pribudlo
homofóbia, popravde, stretol nestretol, asi bude môj názor zbytočný ale nepamätám sa na nejaký styk z týmto javom, skvôr na nete, alebo tu, keď nejaký debilko už nevedel ako uraziť tak trepol niečo také ako: a ja neznesiem buzika vo svojej prítomnosti
ale žeby som sa s tým normálne stretol, aha hej moja sprostá spolužiačka sa na mňa raz nasrala lebo som na ňu za chrbtom povedal že je piča, tak mi na ICQ do buzerantov vynadala, hneď šla do ignore listu ale normálne sa to neopovážila tomu hovorým pokrytectvo
Hej ved to ze vacsinou sa to dozvies az z tretej strany a malo kto ked uz aj ma ten nazor tak to vie vyjadrit priamo do oci, lebo asi vacina by to potom proti mne neustala
osobne som už od pár ľudí počula,že im vadia...Ale akože nechápem,šak sú to ľudia ako všetci ostatní...taže nepochopím,prečo sa niektorí správajú hnusne kôli takým blbostiam...To je jak keby som sa bála ľudí,čo majú čierne vlasy,lebo ja ich nemám...blbé nie ?
Co je ta homofobia?? z reakcii predpokladam ze nejaka nenavist voci homosexualom...no mne vobec nevadia taki ludia,ani chalani ani baby,aj v mojej rodine je taky clovek,mam kamaratov par ktori su gayovia a su to uplne normalni,a niekedy aj normalnejsi ludia ako ti "bezni"!! co sa tyka chalanov tak je s nimi sranda super sa da porozpravat a zabavit z viacerych skusenosti viem! Skor su mi na smiech ako hom. taki ludia ktori sa smeju alebo maju trapne poznamky voci homosexualom pricom ich ani nepoznaju osobne tomu sa vravi ZAOSTALOST! smrt takym ludom!
Ako vidim, vacsina je tu pozitivne reakcie ze to nie je take caste.
nemesis93 preco by ti vadilo kebyze ta chce zbalit chalan, vadi ti to ze ti vyjadri naklonnost tym ze sa mu pacis a v jeho ociach si pekny alebo to ze si o tebe mysli ze si gay ?
po pravde nie. sú to skôr len názory ako, nemusím ale nič proti. Takže nestranné. Mne na svete nevadí ani jeden človek pokiaľ to nie je chuj! a takých behá po planéte na nešťatie kopa!
...no už som sa s tým stretol, či už v priamej, alebo nepriamej forme...a to sa určite nepokladám za "prototyp blonďáka v ružovom tričku" Človek si zvykne aj na smrť ako sa vraví. Ľudia neznalí veci si sem tam neodpustia dáku sarkastickú poznámku, no v drvivej väčšine stačí krátky rozhovor, resp. keď ma aspoň trochu spoznajú a všetko je OK. No a do druhej kategórie - a to už je extrém, patril človek,(priamy nadriadený) ktorý mi v minulom zamestnaní neuveriteľne strpčoval život, až som bol donútený podať výpoveď. Toľko asi v krátkosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
homofóbia, popravde, stretol nestretol, asi bude môj názor zbytočný ale nepamätám sa na nejaký styk z týmto javom, skvôr na nete, alebo tu, keď nejaký debilko už nevedel ako uraziť tak trepol niečo také ako: a ja neznesiem buzika vo svojej prítomnosti
ale žeby som sa s tým normálne stretol, aha hej moja sprostá spolužiačka sa na mňa raz nasrala lebo som na ňu za chrbtom povedal že je piča, tak mi na ICQ do buzerantov vynadala, hneď šla do ignore listu ale normálne sa to neopovážila tomu hovorým pokrytectvo
Prototyp blondakov s ruzovymi trickami rozhadzujucimi rukami je fakt extrem, casto to na cloveku fakt ani neni poznat..
nemesis93 preco by ti vadilo kebyze ta chce zbalit chalan, vadi ti to ze ti vyjadri naklonnost tym ze sa mu pacis a v jeho ociach si pekny alebo to ze si o tebe mysli ze si gay ?