Keď dievča nezistí nič o tom, ako funguje jej vlastné telo ešte pred tým, než má prvý sex, nemala by sa do ňho vôbec hrnúť x_X Pokiaľ nie je vyrovnaná s vlastnou sexualitou, ako môže niečo sexuálne prežívať ešte aj s ďalším človekom...
@normane Pokiaľ naznačuješ, že ženská masturbácia je niečo, kvôli čomu by mali byť dotyčné považované za "ľahké", odporúčam ti zúčastniť sa hodiny sexuológie.
@normane Počuj, robí ti problém vyjadrovať sa v súvetiach? Lebo mi celkom dávaš zabrať v tom, aby som ti porozumela Ale čo sa mojich príspevkov týka, ja som sa nesnažila zhadozať nikoho, ale radiť k veci... málokedy bývam tak hnusne sarkastická, ako... nuž, veď to vidno všade...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
prečo sa to pýta Marek? chlapec
» www.birdz.sk/diskusie/diskut...
@normane Počuj, robí ti problém vyjadrovať sa v súvetiach? Lebo mi celkom dávaš zabrať v tom, aby som ti porozumela Ale čo sa mojich príspevkov týka, ja som sa nesnažila zhadozať nikoho, ale radiť k veci... málokedy bývam tak hnusne sarkastická, ako... nuž, veď to vidno všade...