ja podľa potreby.... a potrebu osprchovať sa mám každý deň ale niekedy ked som straaaaaaaašne unavená a prídem neskoro domov tak sa na to vyseriem a osprchujem sa ráno... a to je taký fajny pocit, keď som čerstvo osprchovaná... jaaj
zalezi od rocneho obdobia, mnzostva potu a vseobecne toho ako sa citim takze nemam nejaky presne dodrziavany harmonogram ale tak to je jasne ze minimalne raz denne
záleží... keď sedím doma tak sa mi nechce... inak každý druhý deň, v lete každý a pokiaľ je vriaco aj viackrát za deň... ale iba ak idem vonku... lebo je to škodlivé každý deň sa sprchovať /teda, každý deň s pomocou sprchovacieho gélu, iné je dať si rýchlu sprchu, len ja som na to lenivá a v zime sa mi nechce ani vyzliekať, br!/
@12 no ja som na tom presne rovnako...ked sa dotrepem domov o piatej rano z nejakej didžiny tak jediné čo chcem vidieť je postel a potom sa po zobudeni preberiem dobrou sprchou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale nie, minimálne raz denne
..ale tak tyzden aj dva je moj maximum