@wewo no, dúfala som v niečo sofistikovanejšie, ako "ak chceš, môžeme sa presúnuť ku mne, mám vynikajúce červené víno a ukážem ti svoju zbierku kubánských mušlí", ale na začiatok odložím také vysoké ambície :/
@ygor trochu priamočiare, ale niekoho by si možno očaril humorom ale vieš, mať gastráč, ktorý treba minúť a ty ho chceš minúť práve na niečo pre ŇU, to môže by vcelku romantické.
1. niektoré dotazované dostali zjavne nechutný sexnávrh, ale ich kresťanskofalošná viera im zakazuje čokoľvek také priznať
2. niektoré sú z Bulharska, kde sa hlavou kýve opačne a ktoré si tým pádom myslia, že áno je nie a nie je áno
3. niektoré sú recesistky, ktoré nemajú rady výsledok 100 ku 0
4. niektoré z nich sú chlapi, ktorí zjavne nemali hlasovať a ktorí si myslia, že pomerom nejakých 4 ku 1 zachránia situáciu vo svoj prospech. TRT zachránia, len priznávajú svoju nenásytnosť, chtíč, túžbu šukať dnes a denne. A majú pravdu. To by som chcel aj ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Lepsie je konat tak aby nemusel byt .
ved to je vlastne zbytocnost.. aj tak zbieram urodu a obrabam...
@ygor len, ak ho použiješ k zvádzaniu
kto nevie honiť,trtká
1. niektoré dotazované dostali zjavne nechutný sexnávrh, ale ich kresťanskofalošná viera im zakazuje čokoľvek také priznať
2. niektoré sú z Bulharska, kde sa hlavou kýve opačne a ktoré si tým pádom myslia, že áno je nie a nie je áno
3. niektoré sú recesistky, ktoré nemajú rady výsledok 100 ku 0
4. niektoré z nich sú chlapi, ktorí zjavne nemali hlasovať a ktorí si myslia, že pomerom nejakých 4 ku 1 zachránia situáciu vo svoj prospech. TRT zachránia, len priznávajú svoju nenásytnosť, chtíč, túžbu šukať dnes a denne. A majú pravdu. To by som chcel aj ja.