@15 ono to asi bude tym ze vecsina zien trpy nejakou divnou paranojou, ked sa im chlap co i len prihovori (napr kolko je hodin) tak uz to beru tak ze ich bali, niektore to uz mozno beru aj ako pozvanie na sex
minuly tyzden som poziadal jednu babu, ale robim to permanentne. rad by som aj striptiz od nej dostal, ale stale sa brani.. ved ja ju raz dostanem, lebo ako sa hovori, ze doftedy sa chodi s dzbanom po vodu, az kym sa nerozbije, tak v pripade zien to plati dvojnasobne
@n0win0u aj na kolenach klacav a jasne, ze som mu dala, ved som nejaka kurva! (len medzi nami...nist nebolo, ale na verejnosti musim byt za kurvu jednoznacne
tak ako @hajzelbaba teraz si ma sklamala, mala si moznost prispiet do rodinneho rozpoctu 300 evrima a ty si sa na nas takto vykaslala?! vis ty, kolokrat by sa mohol @nowo najebat, @hniso s @pupim nazrat a ja s wladim vsecko dokopy?
@blekota@bibkins inac uvedomujete si, ze budeme dost blizsie pri sebe ked vy budete v MT a ja v ZA , myslim katka, juraj a dokonca aj petrik bude blizsie k nam, nie ? este hniska a wladiho sem musime nastahovat, a pockam kym bude aj kristynka 18rocna
@nowo ja si to silno velice uvedomujem, takze potom to budeme musiet naplanovat tak, ze bude vsetci v rovnaky vikend tuna a @dcerenka ked uz budes v mt, tak dufam, ze sa mi nebudes vyhybat, ved aj mojho hafana ti dam pohladkat a ak si dobre pamatam tak ti mam aj daku colkolau za nieco kupit
@blekotinka nevzali ale tentokrat sa aj pripravujem a nejebem an cele prijimacky. okrem toho mam nad sebou velmi dobreho profesora chemie, ktory ma nuti robit TAKE veci, ktorym skoro uz ani nerozumiem
ja ti budem chodit psiska vencit aj ked nebdues doma
ty uz si taka prestizna kurva? tak to ty si mi vyfukol tu robotu, co mi @n0winiak dlho slubuvav
@n0winka co ty budes robit v ZA? ja viem, kde je v ZA nemocnica, tak ta tam vzdy po piatku prideme s @maminkou vyzdvihnut
@n0winka hnisko tu ma rozbehnute inaksie veci. cele podsvetie by padlo bez neho ...ja sa tesim strasne, ze idem z BA prec, lebo este rok a asi by ma uz cerne velke auto odtial viezlo MOSIM spravit prijimacky, lebo ked dostudujem medinu, budem studovat veterinu a potom sa budem venovat len zvierencom
@pershing363 ved co si myslis o com je nadobudnutie majetkov alebo karierne postupy vacsiny zien treba vediet na ktoru stranu roztiahnut nohy, myslis ze keby som mal kundu nat by som jednal inak? Sice, ja by som bol skareda zena, mne by sa nechcelo malovat a mal by som chlpate nohy Asi by som bol lezba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
(Nemám 17.)
..kvak..
@blacko sa mi lubi ako si tie priority kazdeho clena precizne zohladnil
tak ja viem, ze ja som inakvejsie format kurvy a prave preto si uz mozem dovolit vyberat zakaznikov
ja ti budem chodit psiska vencit aj ked nebdues doma
ty uz si taka prestizna kurva? tak to ty si mi vyfukol tu robotu, co mi @n0winiak dlho slubuvav
@n0winka co ty budes robit v ZA? ja viem, kde je v ZA nemocnica, tak ta tam vzdy po piatku prideme s @maminkou vyzdvihnut
ako mozes ho vencit kedykolvek, len neviem, ze ci budes mat tolko casu pocas studia
ja som bol prestizna kurva, ked ty si este ani nevedela, ze kurvou budes. ved hadam ako si myslis, ze ako som spoznal @hniska a splodil teba
@dcerenka a my @noeiniaka nebude vyzdvihovat v ZA, on pekne za nami do MT bude chodit, ved my tu sme dvaja a on je tam jeden