@fakecocacolazero a co chces byt tehotna ? =D ked chces sex a nie dieta musis mat kondom , lebo aj pocas sexu este pred eakuaciou chalanovy v malych mnozstvach vyteka , mno , tekutina ktora moze obsahovat aj sperma diki za prednasku
@jaro1991 Ja by som just spravila vedecký výskum, akému percentu chlapov je 1.bod z toho, čo si vymenoval, jedno... pretože nemôžem upustiť od svojho presvedčenia, že väčšine chlapov na tom niekedy až fanaticky záleží
@jaro1991 V mojom širšom aj užšom okolí sa stretávam s omnoho radikálnejšími názormi ohľadom "posteľnej estetiky"... netvrdím, že nie sú aj normálni chlapi, ktorým to je v posteli jedno (akože, nikdy som si nedala šaty alebo minisukňu k neoholeným nohám, nie som predsa choromyseľná , ale mnohí sa dokonca stavajú do pozície "ak by tam bola neoholená, tak sa jej ani nedotknem".
Tak potom sa čuduj, že baby s vami nechcú spať, keď verejne chlapi prezentujú takéto názory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@plusle
a chalan ma nepritahoval fyzicky, a aj preto ze ho nepoznam
1) Nemate oholene nohy / nieco ine
2) Pribrali ste pol kila, a pripadate si tucna, skareda...
3) V sprche ste boli davnejsie ako pred hodinou
4) Cez malilinku skaru v zastretych zavesoch prenika svetlo - bojite sa, zeby vas chalan videl
5) Niekto by mohol dojst domov
6) Obavate sa, ze by videl vase materinske namienko na päte...
7) Hanbite sa za podprsenku s push-up efektom
8) Dalsie zenske "komplexy" ktore su nam ale uplne jedno...
Verim, ze vela chlapom na tom zalezi, ked mate minisuknu, alebo saty... ale ked su dvaja v posteli, tak na tom fakt nezalezi
Tak potom sa čuduj, že baby s vami nechcú spať, keď verejne chlapi prezentujú takéto názory
..kvak..
Tá prvá
@jaro1991 Like !
ano presne .... bez kondomu to nejde
mno aspon mas viac dovodov preco by ho mali mat
2. dôvod - Nie je na mojej vlne v erotike
3.Nepáči sa mi.
Hawk ♥
2. chcem aby sa som nou zasnúbil