Lakino: asik hovoris z vlastnej skusenosti.. nehadz vsetky do jedneho vreca pls .... Nie vsetky su take... takysto aj chalani byvaju taki... mooooj naazor
Ok, mozno ze nevieme co chceme, ale aspon netvrdime ze niekoho milujeme, ze bez neho nemôzeme zit a podobne bajky, a potom ho pri prvej prilezitosti podjebeme!!!Pretoze prave to robite vy!!!!!!!
povedala by som, ze ked si holka vybera medzi dvoma, je znacne dost zmetena a pochybujem, ze tvrdi, ze lubi oboch...sama totiz nevie, co chce...nevie si vybrat...obaja ju zaujimaju a ponukaju jej nieco ine, co ten druhy nema...ide o simpatie a podla toho vybera...nemiluje oboch
no len js msm skusenost a prave sa aj odohrava ze ta kocka vravi ze ma miluje a chce to somnou skusit ale pri tom nedokaze dat kopacky svojmu frajerovi s ktorim chodi udajne pol roka,ona ho nedokaze opustit tym padom si myslim ze je zamilovana aj donho
ked sa neviem rozhodnut, musim si povedat, ze co je pre mna prednejsie...tak by to malo fungovat a take veci sa potom nestanu...a vyberat si co je lepsie??? vam dobre hrabe, ludia...ked raz slubim ze s nou ostanem, naco by som menil (aj ked mozno za lepsie)??? z principu...
Vy vsetci nie ste normalni.... Ked uz niekto naozaj miluje uz si nepotrebuje vyberat uz nevidi nikoho ineho len toho praveho a to je rozdiel medzi laskou a "laskou"....
No ked existuju take zeny ako ty Black angel tak sa im ani necudujem . Prepac nechcel som ta urazit
ale musel som reagovat ako zase obhajujes zenske pohlavie, lebo len zeny su dobre a muzi su hajzli. Poznam vela tipkov co sa kurvia podvadzaju svoje baby ale takisto poznam aj tolko bab, takze to je fuk, robi to aj jedno pohlavie, aj druhe.
A este raz k tej tvojej otazke o 4 zenach naraz Nuz asi su chlapy predsalen vykonnejsi a viac toho stihnu, ze to ze vy to nevladzete za to mi nemozme...
A to ked niekto rozprava ako ta moc miluje a ako nemoze uz bez teba zit je ozaj svinstvo to uznavam, ja som to nepovedal az pokial som si nebol isty. Uz som to povedal, a stale si za tym stojim hm..
Takze netreba jedno aj druhe pohlavie hadzat do jedneho mecha. Ja som mal napriklad taku frajerku jednu dobu teda respektive mesiac ze mala popri mne este 2 chalanov. Najsmiesnejsie bolo ze sme vsetci chodili spolu von, do jednej partie, vsetci sme sa poznali a vsetci sme boli kamarati. Jeden z nas s nou chodil oficial a druhym dvom hovorila ze s nami este chodi tajne ze mu da zachilu kopacky, ale ze nech to nikomu nehovorime, aby nevyzerala pred partiou ako kurwa to je co ? Jako vtedy som jej to len zazlieval, ale teraz to berem ako fakt ze bola fakt sikovna ked hentake nieco dokazala spliest na tekej urovni ze vsetci sme sa poznali a mesiac sme o sebe nevedeli Takze nie len muzi su svine
ja neviem co tu riesite, to iste robia aj chlapi... vacsinou sa to stava vo veku 12-17 rokov... potom to uz nie je o tom ze muz alebo zena miluju dvoch ludi (popripade viacej), pri tom jedneho miluju a s ostatnymi len spavaju. neda sa to rozdelovat tak, ze robia to len zeny alebo chlapi, to nema s pohlavim nic spolocne. Skor by som rozdelila ludi na takych co ziju monogamne a dalsich ktorym polygamia nie je cudzia... co sa tyka mna tak z polygamie je mi na tycku. ja nechapem jak niekto moze podvadzat svojho partnera, ved je to nechutne
acer, tak maj hrdost a vykasli sa na nu. Tymto iba dokazuje, aka je psychicky nezrela... A rozhodne nehadz vsetky baby do jedneho vreca, nie vsetky su take.
no ok vasich rad je tu neurekom asi sa to nestalo iba mne ale teraz neviem ci ju mam jednoducho nechat alebo sa knej zacat spravat lepsie ako ten jej aktualny chalan bo ja knej nieco citim a mi aj chyba ked som snou neni,ozaj a nehadzem vsetky do jedneho vreca urcite nie
Boze mne chalan napisal, ze pozna 2 naj baby. Mna a este jeho byvalu, ktora mu potom bola sucasnou a ja uz neviem co. Vybodla som sa na neho, aj ked to trvalo dlho, uz som rada, ze som z toho von... Tak netvrdte, ze vy to nerobite, ze vy vzdy viete, co chcete.
je rozdiel niekoho milovat a do niekoho byt zamilovany. to znamena ze baby mozu byt zamilovane aj do 100 chalanov ale potom nemiluju ziadneho alebo len jedneho. ja som teraz napriklad zamilovana asi do 3, nastastie s nikym nechodim no a nemilujem nikoho-teda mozno trosku svojho byvaleho.takze ked baba sniva o viacerych, nemiluje ich je to len zamilovanost. A ZAMILOVANOST NIE JE LASKA ANI MILOVANIE NIEKOHO.
...ale nechapem to...ja ked som podviedla chalana pod absolutnym vplyvom alkoholu,,,,, a neskutocne som to lutovala a vycitala si to, a nemohla som sa na seba pozriet ani do zrkadla,,stale som revala a nenavidela sa ,lebo som zradila osobu, ktoru milujem,,,tak ma vsetci odsudzovali,,,ale teraz si myslim, ze milovat dvoch ludi naraz je ovela horsie..preboha,ved ked niekoho milujem, tak sa mu dam cely...mne keby moj priatel povie, : ,,vies zlato milujem ta, ale okrem teba milujem aj tam tu blondavu slecnu,, --bolo by to pre mna to iste ako keby mi povedal: ,,uz ta nemilujem,, ....lebo ak sa da milovat uprimne a zhlbky srdca--tak len jedneho jedineho cloveka....
sorry Izdo ale podla mna nemas prawdu... a kto wravi ze KAZDE jedno dievca miluje 2 chalanov naraz? nie je to prawda aspon nie vsetky dievcata ... wer mi... napr. ako ja ja lubim len jedneeeeho... cmuuq
Vies treba vediet rozoznavat tak ako aj my rozoznavame vas. Niekedy treba cas aby si prisla na to aky vlastne je ten chalan.Cim sme starsi tim sme vsetci mudrejsi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
maju to tak dane...
EQ
ale musel som reagovat ako zase obhajujes zenske pohlavie, lebo len zeny su dobre a muzi su hajzli. Poznam vela tipkov co sa kurvia podvadzaju svoje baby ale takisto poznam aj tolko bab, takze to je fuk, robi to aj jedno pohlavie, aj druhe.
A este raz k tej tvojej otazke o 4 zenach naraz Nuz asi su chlapy predsalen vykonnejsi a viac toho stihnu, ze to ze vy to nevladzete za to mi nemozme...
Takze netreba jedno aj druhe pohlavie hadzat do jedneho mecha. Ja som mal napriklad taku frajerku jednu dobu teda respektive mesiac ze mala popri mne este 2 chalanov. Najsmiesnejsie bolo ze sme vsetci chodili spolu von, do jednej partie, vsetci sme sa poznali a vsetci sme boli kamarati. Jeden z nas s nou chodil oficial a druhym dvom hovorila ze s nami este chodi tajne ze mu da zachilu kopacky, ale ze nech to nikomu nehovorime, aby nevyzerala pred partiou ako kurwa to je co ? Jako vtedy som jej to len zazlieval, ale teraz to berem ako fakt ze bola fakt sikovna ked hentake nieco dokazala spliest na tekej urovni ze vsetci sme sa poznali a mesiac sme o sebe nevedeli Takze nie len muzi su svine
A chlapi detto. Kydaju na zeny, lebo chlap im nikdy nic podobne neurobil
Predsa nebudeme hovorit zle veci o nasom pohlavi ked do neho patrime mi sami... pud sebaobrany
je lepšie ak ti niekto nepovie za celý čas že ta miluje ale ty to cítiš ako keĎ ti to vraví stále no dosť silno o tom pochybuješ..
ono to nie je viazane na pohlavie taketo spravanie to som tym chcela naznacit
Vies treba vediet rozoznavat tak ako aj my rozoznavame vas. Niekedy treba cas aby si prisla na to aky vlastne je ten chalan.Cim sme starsi tim sme vsetci mudrejsi....