Dievcata, najdu sa este medzi vami take, ktore si u opacneho pohlavia cenia vlastnosti ako su uprimnost, cestnost, vernost, alebo ze vas chalan pusti prvu, otvori a podrzi vam dvere, odsunie vam stolicku atd? Mam totiz pocit, ze take uz (skoro) vymreli. (
Ja každého púšťam dopredu pri dverách - či už je to žena alebo muž. Pri ženách zo slušnosti, u mužov zasa kvôli pozícii. Ja som všade a vždy ten podriadený - a nadriadený má samozrejme prednosť
asi si mal stastie len na ejake tie ,,fifleny´´..mne ide iba o vnutro..keby som si mala vybrat mojho chalana tak ucite by 80%tvorili vlasnosti jeho vnutro a tak a 20 percent vyzor..vyzor nie je podstatny..
naozaj si to myslíte? mne na tých veciach záleží, pretože NEDOKÁŽEM byť s človekom, s ktorým nemám spoločné záujmy a nedokážem sa s ním rozprávať DLHO..načo mi je chalan, ktorý ku mne nie je úprimný, že mi len klame? načo mi je nečestný chalan? prečo mám chodiť s niekým, kto mi nie je verný a podvádza ma? ja takého nechcem...nevylučujem to, že ten chalan sa mi musí aj páčiť, proste ma musí priťahovať a musí tu fungovať chémia a každá z nás má odlišný vkus...ja si myslím, že tieto baby nepomreli (ja živý príklad)...každej aspoň na niečom z tohto záleží a ak nie, tak je to poriadna krava bez priorít, jednoducho štetka ako sa patrí
Jasné že ešte také baby existujú len sú schované pod hordou pubertiačok v mini mini minisukniach a pod hordou pubertiakov a chalanov ktorým ide iba o jedno.
ja si cenim taketo vlastnosti aj poznam par chalanov, ktori su takyto a mam ich velmi rada a nezalezi mi ako vyzeraju...
A tym ktorym ide len o vyzor su divny, co ked budu s niekym chodit napriklad rok bude tp pekny chalan, ale bude mat napriklad autonehodu a bude cely dorezany a ohoreny, to sa s nim hned rozidu?
no vyjadrim sa asi takto: aj minule ma jeden chalan pustil do autobusu skor a netrepal sa dnu prvy za kazdu cenu, takze niekto taky ma urcite velky bod plus...je to slusne, mile, ale v sucasnosti coraz menej casto videne - cest vynimkam
urcite ma nezaujme niekto drzy a moze mat aj bezchybny zovnajsok, drahe auto, modne veci, naco by mi to bolo, ak nema moralne hodnoty?
ja poznám viacerých chalanov, ktorý sú gentlemani fakt dobrý a sú to úžasný chalani, z ktorých by si mali ostatný brať príklad, pretože do takého sa baba buchne skôr ako do nejaké doslova debila bez mozgu s nagélovanými vlásočkami
baby, ktoré hovoria, že im na výzore vôbec nezáleží klamú...lebo každá baba chce mať chalana, ktorý sa jej bude aspoň trošilinku páčiť....ale veľa dievčat pozerajú aj na to aký je chalan vo vnútry....ja prihliadam aj na to, a aj trocha na výzor ale keby ten chalan bol iba pekný a nebol by mi verný alebo by ku mne nebol galantný tak by u mňa určite nemal šancu.....a poznám veľa dievčat, ktoré to berú tak isto ako ja ....čiže nie takéto baby ešte nevymreli
kazdy chalan pokial to neni totalny debil je gentleman prvych par dni (v lepsom pripade mesiacov)ked si chce proste ziskat babu...a uprimne kolki z vas su gentlemanmi aj v niekolkorocnom vztahu? na prstov jednej ruky vas mozme zratat...tak sa necudujte ze sme z toho neni cele na vetvy ze nam otvarate dvere a pod. lebo my len jednoducho vieme ze to tak dlho neostane...tak si radsej nezvykame aby sme neboli sklamane
ja milujem u chlapcov galantnost... normalne sak to je ta najlepsia vlastnost pod slnkom uplne vazne... ked ti niekto povie,ze s damou sa nehadam alebo dama ma prednost sak to je take perfektne! joooj.no krasa! a vernost, uprimnost sak to je omnoho dolezitejsie,nez ci ma chalan znackove oblecenie... to je mi uprimne totalne fuk a nikdy si to nevsimam skor si vsimnem ako sa sprava a tak...takze nevymreli! a verim,ze nai taki chlapci nie !
@bress ak nemaju na vyber, tak viem, ze to maju tazke...ale hovorim, ak im chce niekto pomoct, ak maju sancu nieco zmenit a posunut svoj zivot k lepsiemu - mnohe ani vtedy nie su ochotne prekonat strach. je to zlozite
@matus33 keby si na mňa žmurkol, tak sa nedozvieš žiadnej odozvy, pretože väčšina týchto chalanov sú úchyláci, tak sa nečuduj, aj my máme svoju dôstojnosť...vieš prečo sa chalani stále čudujú, prečo nás nemôžu získať, že sme také chladné? preto, lebo VY ste nás také urobili, že stále väčšina chce iba jedno: sex, sex a zase SEX
no nahodooov mne o vyzor nejde vobec a vobec ma netankuje moda alebo podobne pi..viny.... a na chalanovi si to viem najviac decenit takze...lenze skor v dnesnej dobe su taky chalani co z "džentlmentnostou" nemaju vobec nic spolocne mozno sa najdu vynimky ale aj tí bud su zadany alebo teply takze moc neni z coho vyberat
vlastnosti ako su uprimnost a podobne hore napisene si velmi vazem ale ked ma niekto pusta prvu cez dvere odsuva mi stolicku alebo nieco podobne sa mi nepaci je mi to trapne akokeby som bola kyptava a nedokazala to urobit sama baby by mali ukazat ze to dokazu spravit same ze na chalanoch niesu zavisle a nemali by nechat chalanov aby im robili sluhov...moj osobny nazor
a vyzor sa mozrejme hra urcitu rolu ale nie az taqu velku ale nezalezi mi na tom ci nosi to co je v mode, ved nie kazdemu sa to predsa hodi, ci ma nagelovane haro, niekto je krajsi s dlhymi vlasmi, ake ma auto, ved najkrajsie su prechadzky a nie vsade chodit autom, nezalezi na tom ci ma peniaze, hlavne je ze ma srdce, ktore dal mne, ja som mu dala svoje a obaja si to uvedomujeme a na sebe navzajomm vazime
@49 Áno, je pravda že 94% chalanov sú nadržané hovädá, (a 4% sú gayovia ale ako má tá menšina s vami nadviazať kontakt keď aj tú odbijete ?
A galantnosť sa nerovná vždy aj úprimnosť a skromnosť daného jedinca. To že vám niekto podrží dvere ešte neznamená že si vás váži, akľudne to môže znamenať aj to že si chce obzrieť váš zadok, poprípade pozrieť na schodíkoch pod suknu :p
@Frez ...takeho chalana hladam.....a mozno aj to je pricina preco rok uz nemam ziandeho chalana......neznasam tych pakov co sa na mna lepia na disktoeke a myslia si ze ked maju super fejs a znackove rifle ta sa tam s nimi hned nvm co...mozem osikat takych... ..prravdupovediac..chalanov ako s takymi vlastnostami ako si tu napisal uz ani nepoznam..lebo bud su tu ti nagelovani frajerikovia co si myslia ze prefiknu kazdu cupku..alebo su zadani a nakoniec debili zavisli na alkohole,cicgaretach,trave alebo sexe...... co z toho ze ma chalan pekny fejs a plnu penazenku ked ma prazdnu hlavu... mam osemnast..som este "neposkvrnena" alebo ako to nazvat...a nepotrebujem si hladat chalana ktory sa prezentuje svojim vyzorom...dolezite je predsa vnutro,,obal stale zahodis... ...ale zas...urcite je aj vyzor dolezity.. to musi povedat kazdy..urcite nikto z chalanov nechce skaredu holku a dievca tak isto...ale pozor..je dolezity..nie Najdolezitejsi!... a myslim si ze kazdy clovek by sa o seba primerane mal starat takze... asi vsetko z mojej strany..
@matus33 záleží na tom, ako ju spoznáte...ak baba chodí do krčmy tak sa s ňou spoznať, prisadnúť si a predstaviť sa, kúsok sa porozprávať abo čo alebo aj hocikde inde, kam chodí, myslíš že ako ja som spoznala chalanov? proste prišli a nejako sme sa už zoznámili a je to tu, mám skvelých kamošov, ktorý by boli peckový chalani pre babu
@tunidlo neviem, mne sa to nezdá také dôležité ale asi preto, že mne drží každý...ja neviem, mňa si tak ešte určite nikto nezískal...podržať dvere si viem aj sama a tie mi podrží aj kamoška
hej..to je tiez pravda..tie dvere si predssa podrzime aj samy.. ... ale..chcela som sa vyjadrit hlavne na tu cestnost uprimnost vernost a taketo vlastnosti..
@orfea2 absolútne sympatie s tebou, všetci nás hádžu do jedného vreca a potom hovoria, že také baby vymreli a ja nenávidím, ak má chalan gél na vlasoch, pretože ja som na dlhovlasých
podla mna sa to vazi a je to cenne ked sa najdu taki chalani...ale ako cenni sa to urcite...a ver ze sme nevymreli...teda aspon si myslim ze zijem...xD
Mno taq podla mojho nazoru ked chalan urobi nejaqi ten džentlmensky krok .. to nezavisi len o to ze vam bude pri vsetkom co urobi "stlat cestu na ruzovo" ako sa tomu povie.. ale na druhej je to mile od neho hh .. lenze chalani su chalani a ja poznam nielen jedneho ktory si vsetkeho vazi a baby taktiez .. preco vsetko musi byt vzdy len rozdelene na dve strany jedna ano druha nie? ... vzdy hadzete vsetko do jedneho vreca a to nieje fer voci ostatnym hh.. podla mna kazdy clovek ked mu niekto co i len otvori dvere alebo da prednost taq je rad nie? .... moj nazor hh cmuqq
hm...moj chalan ma straaasne vlasy, stale chodi obleceny stale v tom istom..ale je celkom mily, pekny do tvare, a super sa bozkava..ale myslim ze podstatne je to ze je strasne mily kedze ja si podla vyzoru nemozem vyberat kedze nejsom daka krasavica
no to mas tak, vsetci chlapci sa stazuju, ze baby su povrchne, hladia len na vyzor a nevsimaju si ich dusevne kvality...no a dievcata tvrdia, ze chlapi su nadrzane prasce, ktorym ide len o sex a povazuju ich za hlupe.
a je mi divne, ze tyto nespocetni stazovaci si nikdy neprisli do cesty(pretoze podla parametrov by si nesmierne rozumeli)! ALEBO su povrchni prave stazovaci a odsudia celu skupinu na zaklade uplnej banality!
a jasne ze kazdemu ide o vyzor! ale to automaticky neznamena, ze musite byt pekny, aby ste niekoho pritahovali. ved stare zname ona bola krasna, on velky fesak...a mozno boli prvy co si to navzajom vsimli
myslím že takých gentlemanov, ktorí by mi odsunuli stoličku a podobne je ozaj veľmi málo, preto to nejak nevyžadujem ale je jasné, že by sa ku mne mal správať ako k dievčaťu, nie ako ku kamošovi. a úprimnosť, čestnosť, vernosť...to je snáď jasné. každá baba hľadá takého chalana. dokonca aj tie čo sú každý piatok opité a idú s každým. len tie si to ešte neuvedomili
Toto vsetko, co tu pisete, je sice velmi pekne, ale realita je hobuzial trochu ina. Som jeden z mala v nasej skole, co kazdemu dievcatu podrzi dvere, pusti ju prvu atd atd... A vobec mi nejde o to na niekoho sa pred nimi hrat alebo nieco take. Proste to mam v sebe. Ale zatial som sa nestretol s jedinou takou, ktora by to ocenila alebo proste aspon trosku dala najavo, ze si to ceni viac ako spinku na topanke. A teraz to znie, ako keby som si myslel, ze mozem zbalit nejaku len na to. Vobec nie. Doteraz som sam odkedy som sa narodil a myslim si, ze to tak bude este velmi dlho. A preco? Lebo nie som krasavec, nemam nagelovane haro, mam dlhsie vlasy, neobliekam sa do oblecenia o 25 cisel vacsieho ani sa nehram na nadradeneho. A je samozrejme, ze ziadna tu o sebe pisat, ze ja som ta zla, ja som ta, co hlada iba nagelovanych fesakov a je mi uplne jedno, ako sa sprava, hlavne aby bol "in", aby bol pekny a aby mi ho ostatne zavideli. Tot vse.
KEd mam rpavdu povedať nebol som s babou v restauracii kde sa odsunaju stoličky iba v mekáči a tam su take lavice napevno bundu som jej tes nemohol zavesit .. lebo bolo leto ... a hambáč som jje donesol aj zaplatil dvere podrzal tes Inak nas obciankar ucil ked vachdzas zo zenou do miesnosti ide prvý chlap pozre sa ci je miesnost bezpecná podrži dvere a az potom ide žena (ževraj s cias ked sa v krcmách baroch posebe hadzali stolicky pohare nože )
tak o tomto by sa dalo diskutovať...ani len som to nedočítala do konca, ae netvrdte mi tu, že chalani tiež nehladia na výzor, že sa neotočia za dlhonohou, ktorá ma takú sukňu, že by si ju niekto pomýlil z opaskom...s predlženým vlasmi, ktoré ťahá minimálne meter za sebou...a ktorá je táka umelá, že aj plastová fľaša pri nej vyzerá prírodne....a tiež nemožem tvrdiť, že mi baby sa nepozrieme na fešných chlapcov, ae byť z niekym kto vyzerá k svetu, ae rozmýšľa tým čo ma v nohaviciach by ma zabilo...a to doslovne...počúvať denne tie trápne vtipky...a tváriť sa, že som šťastná, len aby mi kamošky závideli chalana...tak to radšej fakt ta rehola...ono to znie neuveriteľne a každy si povie, že no len tu hrá dobru...aj ja mam chyby....a určite kukam občas na výzor..to priznám...ae nakoniec aj tak zvýťazia tie vnutorné vlastnosti...
...a pre mňa za mňa nech ma môj chalan jedno oko v strede čela a bradavicu na nose...hlavne, že ma bude rozosmievať, myslieť na mňa, blázniť sa so mnou, milý, nežný...človek, s ktorým budem chcieť byť stále...
...no a k tomu, že také holky nevidíte....podla mňa ich len nevidíte preto, lebo si všímate baby, ktoré nosia tie opasky namiesto sukne...ktoré musia byť vždy stredobodom pozornosti...a tých tu je už tááááááááák vééééééééééééľmi veľa, že nakoniec hadžete všetci chalani, všetky baby do jedneho vreca...a pak su pre vás všetky *urves...a tak no ...
....toť môj názor...a ospravedlňujem sa za všetky chyby a chybnéé predložky...fakt som z nich jednorožec
@62@tunidlo Lebo pre väčšinu žien platí, že chcú byť nezávislé a samostatné a podobne ale zároveň chcú mať niekoho, kto si ich bude vážiť alebo doslova hýčkať... Proste nejaká zlatá stredná cesta medzi tvrdou ženou ktorej sa muži boja a krehkou kvetinkou na ktorú treba dozerať A obvykle keď muž podrží žene dvere (alebo vykoná nejaký iný z tých hrdinských činov ktorým sa vraví "byť gentleman" ), tak to znamená, že dotyčný si ženy váži a "kvetinkovsky pestuje"...
(Ehm... dúfam že som to napísala dosť pochopiteľne a dúfam že všetci pochopia že to je môj pohľad a nemusí to vo všeobecnosti platiť )
Mimochodom, poznám niekoľkých takých chalanov, bola som priam unesená keď som raz bola s kamarátom vonku a on ma večer nemohol odprevadiť až na zastávku, tak mi potom volal či som sa v pohode dostala na autobus
Poznámka pre chalanov, ktorí sa sťažujú že nevedia nájsť dievča, ktoré by ocenilo tieto vlastnosti: Osobne si myslím, že také dievčatá patria väčšinou do skupiny tých, čo budú pre vás vždy len kamarátky... (možno to má aj iné vysvetlenie, ale momentálne mi nič lepšie nenapadlo )
@110 máš prawdu.. akože aj chali sa pozerajú po babách a tá ktorá sa im nepáči by sa jej ani neprihoworili.. takže nwm čo diskutujeme o babách ked chalani robia dosť často to isté.. česť wýnimkám..a tak náhodou.. krása nie je wšetko nie pre mňa.. ja sa musím stým člowekom cítiť dobre príjemne a musíme si rozumieť.. či je pekný je wedlajšie.. ale musí ma aj tak zaujať.. musí sa mi aj páčiť.. takže tajé baby ozaj newymreli...
Len mne to pripadá akési neprirodzené, keď je spoločensky definovaná nejaká forma nalinkovaného gentlemanstva zahŕňajúca skutky, ktoré sú akože slušné (pritom sú vo svojej podstate prázdne) a akože úctuprejavujúce ...
A myslím, že žena môže byť v roli "kvetinky" aj bez toho, aby jej muž odsúval stoličku a zdá sa mi to ako prílišná nepodstatnosť na to, aby sa na to malo vo vzťahu nejak vážnejšie prihliadať
take uz neexistuju.skarede zeny chodia s hocikym kto im povie lubim ta a tie pekne si vyberaju ze s kym budu chodit podla toho jak vyzera.ja poznam vela chalanov co su slusny,dobry,inteligentny,nefetuju,nefajcia a este v zivote nemali babu len preto lebo nevyzeraju tak jak si ich oni predstavuju.zeny zamislite nad sebou.take co si vazie dobre vlastnosti takych je naozaj asi len 0,1%.
pozri, nejdem ti písať, že "ja som výnimka!", lebo aj tak by si mi neveril, prípadne by si si pomyslel, čo ťa po mne. ale zamyslime sa spolu: babám teda ide len o výzor. a chalanom je to podľa teba jedno? všetkým? sú s tým spokojní? lebo ako potom fungujú funkčné vzťahy? sú všetky (takmer 100%, aby ste proti mne nepoužili, že niektoré hej, to viem aj sama) založené len na fyzickej stránke? asi prídeš na to, že nemôžeš byť jediný, čo takto vidí veci. Takže aj iní ľudia si ich cenia. prečo by to rovnako mali cítiť len chalani?
niekto povie, koľko pozná slušných chalanov, čo nikoho nemajú, lebo baby sú....ale ja zas môžem povedať, koľko poznám slušných, milých a citlivých báb, ktoré potrebujú starostlivosť a lásku a nemajú to, lebo chalani v ich okolí sa radšej namotajú na povrchné kurvy. takže tak. chalani budú vždy tvrdiť, že baby sú tie zlé a naopak.
alebo ešte jedna myšlienka: skús si predstaviť seba, ako vstupuješ do takéhoto fóra, ktoré písala baba a myslí si, že všetkým chalanom ide len o jedno a sú povrchní. čo by si si pomyslel? že má pravdu a všetci takí vymreli?
@117@tunidlo Nemyslím že ide o tie konkrétne skutky (napríklad odsúvanie stoličky sa mi zdá zbytočné), možno niekto je na tom inak, ale ja beriem galantnosť podľa celkového správania muža k žene, nie podľa pravidiel etikety ktoré ani ja sama poriadne neovládam...
(A napríklad to podržanie dverí... nemusí byť, ale beriem to ako také "Ja som chlap, fyzicky zdatnejší, tak ti tie dvere podržím lebo sú ťažké, aby si sa s nimi nemusela ty trápiť" )
((Dobre, tá posledná veta sa aj mne dosť zle číta, takže to berte s nadhľadom )
ano paci sa mi ked je muz galantny aj ked v dnesnej dobe to uz v mode nie je. velmi to viem ocenit ak sa muz vie pekne spravat k zene. netreba to vsak prehanat ze si ruky nohy dolame aby mi otvoril dvere takisto ako uprimnost, cestnost, vernost, inteligenciu. dalej z muza musi ist nejaka aura. fluidum a ego. nechcem mat nic s nikym z koho krici: ja som chudacik, prosim vsimnite si ma niekto! muz musi vediet svoju cenu a zas to neprehanat. spravne libido. otazka krasy je diskutabilna. ide o to aby sa chlap pacil mne a nie okoliu. zhodla som sa na tom ze moji chlapi sa daju zadelit do kategorie: divni, slizki, a ini. cize blondaveho anjelika v nich tazko najdete... a to co vy vidite zalezi aj od toho v akych kruhoch sa pohybujete. ak mate pocit ze vsade su okolo vas namalovane jebnute picky tak mozno to bude aj tym ze podvedome take vyhladavate
tie, ktoré stretneš väčšinou vonku.. piatky večer.. sa naozaj riadia týmito "zásadami".. myslím.. dajú sa nájsť také baby no treba ich hľadať inde ako pri pive.. dané si väčšinu nezakladajú na tom, či idú s modou, ci ma nagelovane haro, ako sa oblieka, ako vyzetra atd.. no je ich ťažšie nájsť... ale jestvujú.. jednoznačne
Dievcata, najdu sa este medzi vami take, ktore si u opacneho pohlavia cenia vlastnosti ako su uprimnost, cestnost, vernost, alebo ze vas chalan pusti prvu, otvori a podrzi vam dvere, odsunie vam stolicku atd? Mam totiz pocit, ze take uz (skoro) vymreli. (skoro) Vsetky vas totiz trapi len ci ide s modou, ci ma nagelovane haro, ako sa oblieka, ako vyzetra atd. Cest vynimkam.
Chalani, nájdu sa medzi vami taký ktorý sú úprimný čestný verný a že otovríte prvý dvere, odsuniete stolicku? Mám pocit že taký už vymreli
@frez ja nevravim, ze mi na vyzore nezalezi, ale vobec nie je najdolezitejsi....beriem to skor ako fajn bonus.....som ovela radsej ked mam s chalanom o com kecat, ale najlepsie je ked s nim mozem byt ticho a necitim sa pri nom trapne....ked mi podrzi dvere a neurobi to len preto, aby bol vacsi frajer....vazne si to cenim, ale vzdy ked sa taky najde tak bud nemame nic spolocne, byva daleko alebo ma frajerku
úprimnosť netreba. jasné, nechcem aby mi klamal a NIČ nehovoril, ale tak ako ja mám svoje tajomstvá, tak nech ich má aj on. vernosť je dôležitá. potom tie veci ako otvorenie dverí atď. by sa mi zdali milé. A nakoniec - je mi jedno, či ide s módou, hlavne nech je on sám v pohode, gél na vlasoch je pre mňa odstrašujúci ( takže v žiadnom prípade ), oblečenie a výzor - nedôležité
tak také baby nevymreli, ja si vážim ked má chalan také vlastnosti ako uprimnost, cestnost, vernost, alebo ze mna pusti prvu, otvori a podrzi dvere. Len si myslím že takýchto chalanov je tiež velmi málo kedže sa radčej všetci hrabú hlava-nehlava ako stádo dobytku a aj po nás pošliapu ako po zgerbe
celkom super témušku si nahodil jako prve čo si všimnem je ako chalan vyzera nezaleži mi aby bol nóbl úplne super ale aby bol k svetu a potom proste dosť mi zaleži aby bol upriný čestný hlavne nie klamar jako a ak toto nevie u mna skoncilnebudem sa s nim dalej natahovat ked seka frajera a spravasaako debil takých nemusím ....a taký gentleman čo podrží dvere odsunie stoličku takých je málo ale su taký a takých si dosť važim mna moc neberú taký namyslený chalani co si moc o sebe myslia.....
Tak ja si to priznám a vždy, ide mi aj o výzor, ale nepotrebujem ten vymodelkovaný typ, proste mám svôj typ, ktorý sa mi páči a každý človek má nejaký typ, čo sa mu najviac páči, ale vždy vie spraviť v tom kompromis. A samozrejme sú dôležité povahové vlastnosti, charakter,... A záleží na tom, aké čo bude, že kde spravím kompromis a upustím od toho, po čom túžim.
take dievcata nezakopnu o ludi, ktori si riesia svoje komplexy na nete vo forach, ale su schopni ich vyriesit normalne... (sama som taka, nehanbim sa zato, proste normalny chalan, ktory nic neskryva hoc aj slzy a na nic sa nehra...) to mi uplne staci a este ked je uprimny tak to je pre mna ANJEL
@frez@103 fakt to neocenia? na našej škole sa za takéto pustenie do dverí dievča aspoň pekne usmeje a často aj poďakuje...nič viac, ale myslím si, že toto bohate stačí
tak samozrejme, že ide aj o výzor ale tak koľko chalanov, ktorý nevyzerajú ako manekýni majú babu a sú šťastnejší než keby bol manekýn...je fajn mať pri sebe pekného chalana ale tak nech je aj normálny a nie taký vygumovaný debilko ako je teraz každý druhý pekný chalan...ja som mala chalana a nebol extra pekný a ani vyšportovanej chudej postavy, bol to taký macko...a bolo mi s ním super lepšie ako keby som mala objať nejakú kostru, ktorá čumí po inej babe a neváži si ma!!!!! takže ja som rozhodne za to aby bol chalan aj v dnešnej dobe úprimný, čestný a verný
nagelovany diskaci su hnusny teda........mne sa paci na chalanach to se si dokazu zastavat svoj nazor a se nesu lahko manipulovatelny ........taky su asi najlepsi
neviem ako ostatne holky ale ja si to cenim ked je mi moj chlapec verni, je kumne uprimny a potesi ma ked mi otvori dvere a mam vojst prva a to robi vzdy a nemam ho koli svalom a ako vyzera, nemusi mat nagelovane vlasy, kazdy den ine znackove tricko atd. podla mna taky chlapci co maju navonok svaly a neviem co este tak maju v hlave piliny...takze take dievcata nevymreli...len druha vec ze ake si vy chlapci hladate dievcata...ked chces neviem aku sexi kost ktorej zivot je zalozeny len na obleceni a krase tak je jasne ze ona bude chciet takeho isteho chlapca ako je ona no to je len podla mna...
ale jasne ze vsetky vravia ze to ocenuju ale to su len dristy....nasa jedna ucitelka vravi ze chalan neam byt pekny ale sikovny...ale to baby nezaujima..hlavne aby bol sexi a zavideli jej ho ostatne baby
my sme tu este furt .. ale na nasu obranu VAZENI PANI to co by sme si mali vazit tu uz nenachadzat (teda na svete) ... je to s vami rovnako biedna ako s nami ...
bez utokov ... sme na tom rovnako na ... no na nic
Jediné po čom túžim je blbeček meter deväťdesiat, ktorému v ušiach hučí nejaká sprostá odrhovačka, má na sebe háby s nejakou sprostou skákajúcou mačkou alebo iným úžasným a neuveriteľne originálnym logom. A jasné, že musí vyzerať ako kulturista, hlavu mať deravú a celý svoj voľný čas tráviť v krčme, na futbale alebo inej debilnej hre a jeho "myšlienky" sa musia pohybovať po trase: chľast-sex-cigareta-zábavky-chľast-sex-...
Veď, čo môže byť očarujúcejšie ako takýto roztomilý mladý muž!
A jasné, že nosím minisukne začínajúce pod bedrami, legíny, tričká s výstrihmi po kolená končiace v oblasti dutiny brušnej, topánky s 10cm ihličkami a všetko tak neuveriteľne farebné a kúúúúl až mi to vypálilo dieru do hlavy.
Tak, už som to pekne krásne vyvážila a vytvorila som slabý odvar slečny, na ktoré tu všetci svorne nadávame. Super. Čo sa tým však vyrieši? To ako kto žije a čo robí je len a len jeho problém a keď sa záujmy týchto slečien pohybujú ta, kde sa pohybujú, tak im to nechajte, veď si nemáte čo povedať, no nie?
Nech tu ktokoľvek napíše čokoľvek, zakladateľ diskusie sa nedá presvedčiť o opaku pokiaľ sa s ním jedna z rozumnejších slečien neskontaktuje a nepresvedčí ho o tom, že nie je povrchná kurva.
Prajem veľa šťastia!
Aha, ešte niečo. Galantnosť nie je všetko. A v pohode môže byť pán úprimný, pozorný, čestný a verný, ale to nie je všetko. Aj takýto bude mať zlé vlastnosti a môže mať aj dobré vlastnosti, ktoré nebudú vyhovovať. Môže mať povahu, ktorá bude na nevydržanie (napríklad, že bude jednostaj frflať nad mentalitou tých, či oných).
Vzaté kol a kolom: Väčšina populácie je konzumná a neschopná oceniť akýkoľvek prejav slušnosti (Myslím, že celkom iste nájdete krajinu, kde bude úsmev či otvorenie dverí považované z asexuálne obťažovanie).
Nájdu sa však aj výnimky, ktorých ju tu ako húb po daždi.
Teda prvé vyhlásenie padá. Blahoželám! Svet je zachránený! Zdravý rozum sa našiel!
@flavus A netvrdim, ze take vyhynuli celkom. Osobne som mal tu obrovsku cest poznat asi jednu ci dve. A kedze ta nepoznam, netvrdim, ze ani ty nie si jedna z nich . A nikde som netvrdil, ze je to to jedine o co ide, aby bol chalan galantny. Lenze ak je naozaj gentleman, z toho vyplyvaju aj ostatne vlastnosti. Ak ich nema, nie je gentleman ... Ale inak- vid. hore- ze sa ti chcelo stlkat tolko kravin dokopy . Pardon za to slovo kraviny, je to len metafora . ked mam pravdu povedat, este som to necital cele, ale zajtra precitam, slubujem .
@flavus A este nieco- Kto povedal, ze sa cudujem, ze sa mi vyhybaju? Kedze viem, ake vacsinou ste (pricom netvrdim, ze vacsina chalanov je ina), vobec sa tomu necudujem .
@flavus čiže úplne v pohode by si bola s fajn chalanom ktorý ale nieje model (dačo ako ja ?
a k téme: pre krátky nezáväzný vzťah založený len na sexuálnej (tým myslím výzorovej a chemickej, aby ste špatne nepochopili) je vcelku jedno, akú kto má povahu... na dlhší vzťah sa skôr hľadí na to, ako si vzájomne povahovo vyhovujú a sú si sympatickí a samozrejme že tam musí byť aj tá iskra
paneboze ... kazdej zalezi na vzhlade..napriklad ked vyzeras ako ropucha nebudes vraviet: ach ja som ale krasna..ten mejkap zabera a take hluposti to jednoducho nejde...ale kazdej chalan sa paci ktory je pekny, mily, napomocny, uprimny
V tvrdošijnom postoji, ktorý si odzačiatku zaujal a nezdá sa mi, žeby to bolo preto, aby si sa k niečomu dopátral, ale skôr akoby si chcel všetky ženy okydať, alebo od nich počuť, aký si úžasný, neviem ...
Napriek tomu, že ti tu baby jasne napísali, čo si o tom myslia, tak sa im prihováraš v druhej osobe, akoby sa ich to priamo týkalo ("presne takých väčšinou chcete") ...
A keď už ti niekto napíše niečo rozumné, tak vytiahneš komplexy a kopu vyrehotaných smajlíkov, mne sa to zdá neadekvátne ...
@frez Nepoznám ťa, to je samozrejmé. A postojom som myslela fakt, že ak sa ťa tu niekto aj pokúšal presviedčať o opaku, väčšinou si sa nechcel dať presvedčiť.
A ak si teda nejaké stretol a vieš, že nie všetky také vymreli, prečo si zakladal túto diskusiu? I keď, na druhej strane, ohlas má veľký.
@tunidlo Pekny monolog . Tuto diskusiu som zalozil hlavne preto, aby som zistil, kolko takych este existuje(teda aspon z tych tu zaregistrovanych). A neverim, ze kazda jedna, co to tu o sebe pise, medzi ne naozaj patri. Pravdepodobne chce kazda vyzerat ako anjelik, co za nic nemoze. Tymto padom si budes mysliet, ze aj ja sa snazim tak vyzerat ... Mysli si, co chces . A tymto ta enchcem nijako urazit ani nic podobne aby si to nahodou nejak zle nepochopil .
@flavus Len som chcel vediet, kolko takych dievcat tu najdem . Zistil som vsak len to, kolko sa ich hra na anjelikov . Netvrdim sice, ze vsetky ste rovnake, ale nie je totiz mozne, aby zrazu kazda jedna bola uzasna. Nikto nie je dokonaly. Dokonca, i ked tomu tazko uverit, ale ani ja .
to je vecny boj,ze bud su chalani taki co ja viem neuprimni a dievcata zasa napr. nevsimave ...nedavajte vsetkych do jedneho vreca aj ked je 99 percent ludi takych aj to jedno percento znamena mozno viac nez tisicku bab urcite
a tie hore opisane veci si cenim. pretoze maly kkt bez stipky inteligencie je horsie ako inteligentny magor.... zas kazdy ma iny vkus, ale to neznamena ze je to "vkus"...
som za gentelamnov ako za nejakych megalomanskych buzikov s cigaretou a skejtami na nohach a slovnikom ze fuj ( ano proti tym topankam mam velmi vela co kydat ) je tu ale aj protiotazka.
Ci si chlani cenia viac inteligentne dievca normalnych sposobov alebo malu pyskatu pipku namyslenu az strach, slapku ze dovi len preto ako vyzera a kto su jej kamosi
Je to individuálne 50-50..žena to berie tak,že ju muž musí očariť na prvý pohľad..nejde o auto,o nagélované vlasy,o tom akú značku má,ale celkový dojem ak má muž charizmu je to na dobrej ceste Sú samozrejme iisté typy dievčat,ktoré si vyslovene hľadajú fešáčikov,ale myslím že s takými ženskými chce mať máloktorý inteligentný muž nieco zadočinenie Možno hľadáte na nesprávnych miestach,,,veľa štastia
@all : nerobte sa tak baby... ved skoro my vsetci (chalani) sa snazime byt k vam dobry... a potom poviete, ze chalani su svine, a takyto uz vymreli... to sa mi nezda, tie vase keci... fakt.
@jaro1991@200 Ďalší čo hádže všetkých do jedného vreca... V živote som nepočula jedinú kamarátku vyjadriť sa že chalani sú svine... (A áno, mám kamarátky a dokonca viac než len niekoľko...)
tak uprimne čitam historické romany a tak a tam je to automaticky ,ale v tej to dobe normalka no teraz o tom pochybujem uplne mám pocit ,že taky vymreli je to take nezvyčajne podľa je tykach málo minimum a
@fxx no neverim,že tebe nezaleži na vyzore aspoň trocha ... tak ako aj nam na nom čiastočne zaleži ... jasne že ma musi niečim priťahovať aspoň trocha...ale fakt,ked je debil,čo som sa už neraz presvečila,tak rušim kontakty ...
a je to veľmi milé,keď mi niekto dá prednosť, milo sa usmeje , poďakuje ... to všetko mi vyčaruje usmev na tvari
lenze kazdej ide v prvom rade o to,ako vyzeram,a ked mi povie ze to tak nie je,tak ked ma uvidi aj tak povie ze som skaredy
a kazdy ma sudi podla toho a bere ma tak,ako vyzeram..a mam fpici..komu sa nepaci nech sa nepozera
jedna holka mi minule povedala,.. keby som pekny,som najdokonalejsi chalan na svete,lenze na tvojej dokonalosti v ociach ludi vyrazne ubera tvoj vyzor... nevedel som sa ci sa mam urazit alebo podakovat za uprimnost
Jasne, ze ocenujem ked je chalam gentlenan. Same o sebe to samozrejme nestaci lebo dolezita je cela osobnost cloveka ale rozhodne ked mi niekto otvori dvere tak to ocebim...
cooby sme si necenili..ja osobne ano..janme ked mi odsunie stolickua ja saa dobre zrypem dole.... smiley::..ale nie vazne su to zase valstnosti ktore sa u chalanov thak lahko nenajdu.....ktory chalan je v tejto dobe taky???
take holky sa njadu... ... en musis vzane. hladat....ves to sa preto tak zda ze baby chu len playboyov leboo ty ich zaujmu ako prvy..... ale ja by som s takym krasavfcom dlho nevydrzala.. lebo.... by si zacal namyslat ze je dokonaly... ze ho chce kazdaa. D.. D a taky prelietavyy typ.. ktt.. podvedie na kazdom rohu lebo si pove som chceny.. D... ... ehmm nienie.. D... to oceni holka takej povahy ako on. D ktora bude ciet taku istu volnost. D. haha ......
@15 mne sa podobne minule stalo, moj byvaly spoluziak sa teraz velmi na velko robi mysli si ze na neho baby letia atd, mno a jak sme boli vonku takto skupinka tak sme stretli nasu kamosku co chodila do rovnakeho rocnika len ona bola 9.A mno a kecali sme s nou a potom odisla.. a on hned ze to kto bol? jaka bola pekna a podobne keci, a my ze sak ona chodila s nami do rovnakeho rocnika len do druhej triedy a pritom by v devine o nu ani nezakopol..
záleží mi na výzore.... nohavice na pol zadku, vyťahaná XXXL mikina, trápne nagélované premelírované vyžehlené háro, alebo prílišná nedbanlivosť nad svojím zovňajškom... tak za takými sa ja neobzriem.... a ak mi nepodrží dvere.... nezbláznim sa, ale pamätám si to... a rovnako aj takých, ktorí mi tie dvere podržia, tí majú u mňa veľké plus DD
ja tym na nic nechcem narazat ale nepojdem predsa von s nekym kto yvzera ako uplny somrak aj keby mal prestudovanu etiketu najviac na svete a nevem co.. a ked je mi nekto nesympaticky galantnost mu je zialbohu na nic :/
Najlepšie je nepreháňať to s ničím. Ak si chlapec v sebe vypestuje cit pre mieru, je to to, čo by som ja osobne ocenila. Nechcem mať pocit, že som neschopné nemehlo, ktoré si nevie ani samo otvoriť dvere, ale zas ak ma moja máti pošle aj s mojím chlapcom na nákup, očakávam, že nepovlečiem všetky tašky sama... Skrátka ak chlapec vie vystihnúť moment, kedy sa niečo hodí a kedy nie, tak má vyhrané. Ja poznám len jedného takého, a pritom sa osadenstvo mojich známych skladá z 98% z ľudí opačného pohlavia. K tomu výzoru - každému sa páči niečo iné. Každý si vyberá niečo iné. Každý má rád niečo iné. Niekomu vyhovujú nagélovaní fešáci s obvodom bicepsu 60, niekomu sa to hnusí. Medzi undergroundovou inteligenciou je normálne ak človek vyzerá viacmenej neupravene, dlhé vlasy, dredy, oblečenie vyrábané svojpomocne... EMO style nebudem rozoberať A tak, ako každý, aj ja mám svoj ideál, ktorého sa pridržiavam. Dlhé čisté vlasy, neznačkové čierne oblečenie a vzťah k hudbe - takíto chlapci sú pre mňa zaujímaví po výzorovej stránke... Iných neriešim Suma sumárum - nie extrém, ale zrelé uvažovanie a rozhodovanie sa je to, čo je najefektívnejšie.
tak po svojom boku sa snazim mať človeka, za ktoreho sa hambit nemusim. nie som si celkom istá, či gentlemani uz vymreli, ale urcite sa nejake tie zbytky tychto vlastnosti u niektorych najdu. samozrejme, image nie je az tak dolezite ako vnutorne vlastnosti. ale zasa nevyvraciam nazor, ze by sa chalan nemal o seba starat. takze ideal je asi taky, aby sa muz vedel spravat v spoločnosti a este k tomu aby mu "slama netrčala z topanok"
Jasne že je prijemne keď ti niekto podrži dvere ale som zvedava ako by ste sa kukali na baby co sa nenamaluju a neučešu. Sa zas nepretvarujte lebo chalani nie su co sa tohoto tyka o nič lepsi
tak pridam sem aj ja nieco ked uz som precital 90% vsetkych komentov k tejto teme...
Strucne zhrnute:" vsetci rozpravate o tom istom a navzajom si myslite, ze si protirecite, ale to bude z toho dovodu, ze kazdy chce vyjadrit svoj nazor hoci to uz bolo 10x predtym zopakovane"
Kazdy z Vas tvrdi, ze "gentlemani" uz vyhunuli alebo, ze slusne baby sa skryvaju v atomovych ukrytoch, nie je to tak...
Ti gentlemani a slusne baby stoja hned vedla Vas, problem ale nespociva v tom, ze by ste si ich nechceli vsimnut, ale v tom ze Vas kamarat hormon "testosteron" chce vasim ociam ukazat nieco na com si viac zgustnu....hormony su hormony...
Ludia sa nedelia ani na peknych ani na skaredych...peknym clovekom je pre Vas ten ktoreho vy sami vnimate ako pekneho, nemoze sa nam vsetkym pacit to iste...100 ludi 100 chuti ludkovia...
Tie bludy, ktore tu padli uz x-krat ze baby idu po peknych a naopak a chcu byt s nimi je preto, ze cloveka "krajsi" clovek pritahuje o to viac, lebo mu dotycny jednotlivec automaticky pripisuje lepsie charakterove vlastnosti, vid priklad:
"wow...ta je naozaj velmi zlata (krasna), posobivo velmi milo, posobi naozaj velmi slusne a priatelsky"
prave takato dama moze byt ta najvacsia harpia pod slnkom, smutnym faktom je, ze hormony vedia cloveku velmi casto zahmlit zrak...to je ta tzv. "chemia"
Ak niekto videl nebezpecne znamosti 2 tak urcite bude vediet na co narazam, btw odporucam vidiet
pointa: "z ockovho nevinneho dievcatka sa vyklula ta nespocetne mnohokrat opisovana k****"
Teraz prejdem na chvilu na stranu dam:
Bez obav mile slecny/damy, nejdem Vas hadzat do jedneho vreca ani Vam oponovat...teda dobre, do urcitej miery Vam budem oponovat
Kazde dievca ze chce "mileho, slusneho, starostliveho, pozorneho" atd. atd. atd. chalana, ale budme k sebe uprimny, aj keby ste nasli chalana s ktoreho charakterovymi vlastnostami by ste sa stotoznovali na 99%, aj tak by ste sa mu nehodili okolo krku ak by tam nebola fyzicka pritzlivost...
Fyzicka pritazlivost zohrava rovnaku velku rolu takisto ako charakter ci uz tomuto verite alebo nie...jedno nedokaze existovat bez druheho, oddelit jedno od druheho je ako nabijat klince do okien namiesto stien...len sa Vam doslovne "rozbije" vztah
uvediem priklad:
chcete si kupit mlyn, naozaj sa Vam paci, ako funguje, je zahocvaly v skvelom stave, pracuje presne tak ako ma, ale co z toho ked nema pristup, mozno by fungoval ak by fungoval na veternu energiu, ale pokial tam nemate vetry o sile tornada vela z toho mlyna mat nebudete...
Dalsia vec je "gentleman" problem
Prejdem hned k veci, kazda vravite ze je slusne a pozorne ked vam chalan podrzi dvere alebo zasunie stolicku...prosim Vas kde zijete??? vo fantasy svete??? podrzanie dveri a ine malickosti Vam kvitujem ale zasuvanie stolicky???...zijete v 21. storoci, vsetci sme si seberovny, nezijete predsa v 18. stor. kde robite zo seba neviem koho, aby ste si splhli na spolocenskom rebricku....
Je to u kazdeho chalana individualne ale dnes sa cenia ine veci ako "gentlemanske gesta" ako zasunutie stolicky...moj nazor
Chalani pre Vas plati v podstate to iste co pre damy, dostanem sa este k tomu preco su niektori z Vas taky zatrpknuty...
Baby este jeden dodatok, chalan ak chce byt gentleman tak bude, verte mi a nerobi to kazdy len preto aby sa Vam dostal do nohaviciek, poznam aj velmi galantnych dospelych 2nagelovanych" chalanov, ktori to urobia zo slusnosti a nie preto, aby nieco ocakavali od toho...
Preco tu riesite spolocensku etiketu? ja to vobec nechapem,je fajn ze sa Vam taketo gesta pacia a ze tomu davate plus bodiky ale preco ocakavate, ze sa bude chovat ako keby bol na caji s anglickou kralovnou???
Veci, ktore vy u muzov povazujete za "gentlemanske gesta" su v dnesnej dobe samozrejmostou pokial sa nestykate s kdejakymi buranmi, precitajte si kodex spravania sa v pritomnosti anglickej kralovny pretoze to su tie skutocne gesta, ktore bezny clovek nebude pouzivat....
Teraz sa dostanem k chalanom a k ich zatrpknutosti alebo "ziadna ma nechce, ktoru ja chcem"....
Pokial su tu este jedinci ktory sa s tymto nadpisom stotoznuju tak mi dovolte aby som Vam podal ruku chalani...
Aby som vam ulahcil situaciu a nemysleli ste si ze ste jediny alebo ze ste na tom najhorsie tak pouzijem seba ako priklad...(nie je to velmi produktivne, ale som medzi cudzimi takze v pohode )
Cim by som tak zacal???...tak na zaciatok Vam poviem tolko ze mam za par dni 21, seriozny vztah som este nemal a este stale som ako by tu niektore slecny povedali "neposkvrneny"...este stale si niekto z Vas mysli ze je na tom zle alebo horsie???...
Tipujem ze vacsina z Vas su tu este teenageri takze dovolim si povedat ze nie ste na tom horsie ako ja a nie ste na tom ani tak zle ako si myslite...
Niektori z Vas si teraz musia mysliet " boze co je toto za chudaka"...to bude asi nejaky silne nabozensky zalozany clovek ktory o to chce prist az po svatbe alebo asi brat zvonara zvonara u matky bozej....
Musim Vas sklamat, nepovazujem sa za ziadneho chudaka a veru nie som ani silno veriaci clovek, ktory je toho nazoru ze "sex" je posvatna vec, vlastne som ateista aby som to uviedol na pravu mieru...
Poviete si:" boze 21-rocny, ziaden vztah za sebou, ani sex, takto teda nechcem dopadnut"
V skutocnosti som uplne normalny chalan presne ako kazdy z Vas a ano, aj ja som sa do urcitej miery stal "zatrpknutym" ale povedal by som ze to idem trosicka do extremu...
Moj problem je uplne prosty, som jednoducho o nieco viac hanblivejsi ako je pristupna miera...
Dievcatu sa do oci nepozriem dlhsie ako 2 sekundy pretoze hned zacnem mat zvlastny vnutorny pocit, dokonca ani usmev zo seba nedostanem lebo ho potlaca nejaky vnutorny strach...oci sklopim alebo pozriem inym smerom aby som sa zbytocne prilis nezacervenal...
Este niekto si mysli, ze je na tom zle???
"Tichý hanblivý muž nie je zrovna typ, ktorý by ženy na prvý pohľad priťahoval. Skôr sa títo muži ocitajú v rebríčkoch neobľúbených a najmenej príťažlivých"
Je to z jedneho clanku, ktory som dnes cital a jeden tomu podbny ktory som hned na to cital s nim uzko suvisel...
Ano je to tak, som jeden z tych na konci rebricka, pritom sa nepokladam za nejaku obludu no ani zdaleka si o sebe nemyslim ze som "pekny"...
Ano dovolim si o sebe povedat ze som mily, slusny, pozorny, dokonca je so mnou aj zabava,teda aspon kamosi to tvrdia, dokazem cloveka vypocut aj mu pomoct, som skutocne velmi empaticky clovek....
Mozte si povedat ze sebachvalou nesetrim, ale fakt je, ze tieto vlastnosti co som vymenoval najdete u kazdeho obycajneho chalana az na take ako su empatia a podbne pretoze nie kazdy clovek rad pocuva a pod.
Navzdory tomu vsetkemu nemam priatelku a dokonca ani nevidim, ze by mala momentalne nejaka zaujem, mozno som len lavy do zenskych signalov a neviem odhadnut situaciu kedy by som sa mohol odhodlat ist k dievcatu bez toho aby som mal obavy ze budem odmietnuty...
Druhym faktom z clanku, ktory som cital je, ze pri hanblivych chalanoch musia skor baby prevziat iniciativu a je tomu tak, hanblivy chalan alebo baba sa k Vam neodvazi prist lebo ma obavy z odmietnutia a to Vam poviem aj z vlastnej skusenosti ....
Tiez vravim ze medzi muzom a zenou musi byt aj fyzicka pritazlivost, nikto z Vas nepoprie ze nie, nikto z Vas nevidi cloveku do hlavy ani do srdca takze je automaticky, ze clovek ktory Vas zaujme Vas pritiahne najprv svojim vyzorom a az potom dochadza k tzv. spoznavaniu aky je a pod.
Ani do krabice mlieka nevidite ci je mlieko snehovo biele alebo zltkaste, najprv Vas zaujme obal a podla toho sa rozhodnete, ktore si zoberiete.
Ako spominane predtym...krajsi obal, lepsia kvalita
Neviem Vam povedat ci sa naozaj niekedy odhodlam prist k babe bez toho aby som mal obavy z odmietnutia, mozno ten den pride ked mi stupne sebavedomie...
Kamosi mi vravia, ze si staviam zeny na piedestal, mozno je tomu tak, ano priznam, ze som trochu viac vyberavy, ale to je preto, ze chcem niekoho s kym sa budem citit fajn, clovek s ktorym budem mat aspon nieco spolocne, musi byt prosto iskra...
Dalsia zasadna chyba u mna je, ze sa obcas prilis podcenujem a neverim si, ale aj to je opodstatnene, len tak samo od seba to neprislo, nieco tomu predchdzalo, mozno tych vela zlych skusenosti...
Kazda z Vas si mozno povie, ze s takym chudakom ako ja by ste nechceli skoncit a napriek tomu mozem byt prave ten chalan, ktoreho by ste aj prave chceli, byt prave tym co hladate....clovek si skutocne nevyberie a napriek tomu, ze si poviete ze nie ste narocni a staci Vam len velmi malo nie je tomu tak, pravda obcas boli...
Ak by tomu vsetkemu bolo tak, kazdy z Vas by bol prave teraz niekde so svojim/ svojou milym,zlatym,vtipnym, pozornym priatelom/ priatelkou...
Faktom, ze to tak nie je je aj to, ze sedime vsetci za bednou a rozoberame to, pretoze to je to v com sme dobri, sme beznadejni romantici tuziaci po tych, ktori nam nikdy nebudu patrit...
Urcite som tu ani zdaleka nepovedal vsetko co by som chcel, ale pisem tento post uz asi hodinu a uz by toho aj bolo dost na dnes
Dalsiu vec ktoru Vam poradim, ze nesudte cloveka hned podla obalu, viem ze sa to niekedy neda ale bolo by fajn ak by sme sa nesnazili naviazat kontakt len s ludmi, ktori nas pritahuju...
"Co z peknej misky ak je prazdna"...urcite si to pamatajte pretoze to je pravidlo, ktore plati za kazdych okolnosti, nielen vo vztahoch
Dalsia vec je, ze nikdy nebudete 100% vediet co kto chce od druheho, aj ked si tu obe pohlavia vymenia nazory co vsetko sa im paci a nepaci na opacnom pohlavi, aj tak vam to nepomoze uplne pri cloveku, ktoreho chcete zbalit....
Mam kamosa, ktory je teply, je to uplne v pohode typek a ten ked mi len naznacil ze co vsetko vie o babach a tak, co chcu tak hned som si pomyslel ake by to bolo dostat sa mu do hlavy a precitat si myslienky jeho 20-tich alebo neviem kolkych kamaratiek, ale to by na druhej strane uz nebola zabava...
Vas by taktiez nebavilo vediet co vas caka zajtra, to by bol ten zivot inak pekne nudny pretoze by Vas uz nikdy nic neprekvapilo...
Zarucena rada ako pomoct takym ako mne alebo Vam nie je a dokonca Vam ani ja neporadim...jedine co mozete urobit je dufat, ze raz za Vas prevezme niekto iny iniciativu v pripade hanblivych typov alebo se sebou zacnete nieco robit, aby ste to mohli zmenit a moct si povedat:
"ano aj ja mam prave v tomto momente to co maju ti dvaja a je mi strasne fajn"
Tiež som bol dosť hanblivý ale nejak som sa naučil isť do vecí po hlave. Na zdvihnutie sebavedomia je super šport. Je to taký super pocit vnútornej sily po takých 3 hodinách tréningu.
Ja mam chlapca co je mily, uprimny, a gantleman a vsetko toto....a navyse je aj pekny...a nenosi nagelovane vlasy co sam i apci..takze ja som si nasla uuuplne dokonaleho chlapca ma vsetko ale ekby nema povahu taku aku ma asi by som ho us nemala tak rada...predsalen nevymreli ani dievcata ani chlapci co si to vazia
No, ja rozhodne taka som. Mam par kamaratov, ktori oplyvaju tymito pre mna dobrymi vlastnostami, je to pekne, ked v dnesnej uponahlanej dobe si niekto spomenie na slustnost a na to, co sa patri.
Podla mna, by chalan, ktorý je galantný k dievčatu ukazuje svoje dobré ´´ja´´.zažila som to u mojich rodičov. Otec mamu najprv lákal sladkými slovami a potom... sa to zvrtlo.No vždy to tak nemusí byť. Ja som sa zamilovala do jedného super, milého,galantného chalan, ktorý mi sem tam nosí na stretnutia ruže lebo vie že ich mám rada. No najviac si cením na nom čo pre mna robí z hlbky duše-počkal na mna kým som bola v zahraničí, snaží s azabodovať u našich a čo ma uplne dojalo ked pre mna prestal s jeho bláznivým športom-bajkovaním.Nevadilo mi to pokial sa nezranil ale čo sa stávalo strašne často.Má bolesti v kolene a má problémy s chrbticou rovnako ako ja... a ešte nehovorím o jeho srdiečku.
Takychto dievcat je podla mna stale rovnako, len po case to prestavaju davat najavo pretoze sme prasaci A tie co to najavo davaju aj napriek tomu si vazim o mnoho viac ako oni mna
ja budem asi jedna s tych vynimiek lebo mne vobec nezalezi na vyzore urcite je to jedno z plus ale teda ak by vyzeral ako model ale bol by to hejzik to radsej budem mat niekoho mileho a uprimneho aj ked nebude najkrajsi na svete
@popolcek Ano, ja si ovela viac cenim presne tie inteligentne dievcata normalnych sposobov a tie male pyskate pipky namyslene az strach, slapky ze dovi neznasam, opovrhujem nimi, nie su to pre mna damy, cize si ich samozrejme ani nalezite nevazim; a vyzor je u mna na poslednom mieste.
@lillyl Tak to je pekne. Ale mas len 15 rokov a pred sebou kopu casu, tak sa nikam neponahlaj, ak by ta to nahodou napadlo . Ja by som bol tiez schopny vselicoho sa pre dotycnu (ktora pre mna ale bohuzial neexistuje) vzdat... No mozno okrem ROCKU, ale toho by sa nebolo treba vzdavat, pretoze keby ta dotycna nahodou existovala, mala by ho rada tiez.
@vesper0066 Teda hlavne ohladne malovania sa, lebo v sucasntosti chodite vsetky zmalovane jak prvotriedne slapky (bez urazky) a ak si myslite, ze tak ste krasne a vsetkym sa pacite, velmi lahko vas vyvediem z omylu.
voobééc míí nééjdéé oo výýzoor...idéé vo vztááhu podlá mnáá lén o to čííí si rozumiééméé, číí sí náávzájom pomáhámé, či wjéméé návzájájom jéédén dúúhého povzbudííť kéd jéé mizéérnéé...láská jéé krásná a podľáá mňáá v néj absolútnéé néjjdé oo výzor...péékný chlápcíí su kúúrvoošíí podľáá mojho náázorúú..urrčité sáá neuspokojá léén s jéédnou holkoúú...budéé im trebá vjác a vý budété léén klámáná á podvádzáná..ták sá záámýslité..trebá vám nééwjém áákých kráásávcov??
POZRITE SA mne tiez nezalezi na vyzore,no dobre mozno zalezi ale urcite to nieje prvorade ani velkost karu neni prvorada! a to ako si napisal(a) tak to je pravda! ja si to naozaj cenim a som rada ze mam takeho chalana ako si vyssie popisal(a)
nebudeme si klamať ved v každom je kus povrchnosti, ale naopak chlapec nech je aj zo zlata ked je tupy ako to poleno dole prúdom hodené....a je pekne a myslim, že sa to ceni ked si da niekto tu námahu a otvori dvere..niektorým ľudom záleži viac na maličkostiach....
ja si veru cenim vsetko to, ci si napisal......nejde mi o to ako clovek vyzera ale o to co ma vo vnutry....nech by vyzeral ako kolvek hrozne, ak by bol mily, slusny a vsetko co si tam napisal tak by som ho mala rada....ved taky chalan sa najde zriedka kedy.....to by som asi bola najstasnejsi clovek na svete
Myslím si, že väčšine báb ktoré to s chalanom fakt myslia vážne záleží na úprimnosti, čestnosti, vernosti, či je gentleman....ale výzor je tiez dolezity, to, aby ich chalan priťahoval je jedna z podmienok vzniku lásky! niektorým babám však nezáleží iba na tom aby ich chalan priťahoval, ale aj na tom aby bol podľa všeobecnej mienky pekný, teda aby na neho mohli byť hrdé pred kamarátkami, známimi, ktorí často jeho skutočné hodnoty nemajú možnosť spoznať a hodnotia iba výzor alebo sú to proste primitívnejšie typy, ktoré ľudí posudzujú podľa výzoru, správne dievča by však nemalo brať do úvahy či sa ostatným bude páčiť ale za najdolezitejsie povazovat vnutorne hodnoty a nedat sa ovplynit! tak to je asi vsetk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
263 komentov
a nagelovane haro sa mi nepaci
A tym ktorym ide len o vyzor su divny, co ked budu s niekym chodit napriklad rok bude tp pekny chalan, ale bude mat napriklad autonehodu a bude cely dorezany a ohoreny, to sa s nim hned rozidu?
urcite ma nezaujme niekto drzy a moze mat aj bezchybny zovnajsok, drahe auto, modne veci, naco by mi to bolo, ak nema moralne hodnoty?
@pawlo vies niekto ma stastie
a zasa ktorá baba by si necenila kebyže má pri sebe verného, úprimného a čestného chlapa? asi iba lesba..
takmer na kazdeho chlapa sa najde
kam sa ponáhľať?
Ale keby som na vás len tak na ulici žmurkol môžem odprisahať že väčšina z vás by len prevrátila očami alebo nahodila kyslý ksicht
A galantnosť sa nerovná vždy aj úprimnosť a skromnosť daného jedinca. To že vám niekto podrží dvere ešte neznamená že si vás váži, akľudne to môže znamenať aj to že si chce obzrieť váš zadok, poprípade pozrieť na schodíkoch pod suknu :p
ani som nečítala ďalej, prvé komenty ma dorazili všetky ženy nie sú také!!!
neexistuje niekto, kto by ich poznal úplne všetky a kvôli pár priblblým kravám (teda dobre, je ich viac ako pár) hneď musia byť všetky blbé.
čím modernejší a nagélovanejší, tým odpudivejší! aspoň pre mňa. ale isto je nás viac
Skôr ide o to že neznášam fajčiarov, fajčiarky a tam stretneš len také :p
a je mi divne, ze tyto nespocetni stazovaci si nikdy neprisli do cesty(pretoze podla parametrov by si nesmierne rozumeli)! ALEBO su povrchni prave stazovaci a odsudia celu skupinu na zaklade uplnej banality!
a jasne ze kazdemu ide o vyzor! ale to automaticky neznamena, ze musite byt pekny, aby ste niekoho pritahovali. ved stare zname ona bola krasna, on velky fesak...a mozno boli prvy co si to navzajom vsimli
ďakujem, frez
no proste ze zeny to chcu ale mozu len snivat
absolutny suhlas s @vlcica1989 a @orfea2
tie veci, či ide s chalan s módou atď. to trápi sprosté pubertiačky... ak má dievča aspoň kus rozumu, tak podľa toho chalana nehodnotí...
@105 tiež ma naštve,keď hodnotia podla iných! "hádžu do jedného vreca"
časy nagélovaných vlasov sú už preč...
...a pre mňa za mňa nech ma môj chalan jedno oko v strede čela a bradavicu na nose...hlavne, že ma bude rozosmievať, myslieť na mňa, blázniť sa so mnou, milý, nežný...človek, s ktorým budem chcieť byť stále...
...no a k tomu, že také holky nevidíte....podla mňa ich len nevidíte preto, lebo si všímate baby, ktoré nosia tie opasky namiesto sukne...ktoré musia byť vždy stredobodom pozornosti...a tých tu je už tááááááááák vééééééééééééľmi veľa, že nakoniec hadžete všetci chalani, všetky baby do jedneho vreca...a pak su pre vás všetky *urves...a tak no ...
....toť môj názor...a ospravedlňujem sa za všetky chyby a chybnéé predložky...fakt som z nich jednorožec
(Ehm... dúfam že som to napísala dosť pochopiteľne a dúfam že všetci pochopia že to je môj pohľad a nemusí to vo všeobecnosti platiť )
Mimochodom, poznám niekoľkých takých chalanov, bola som priam unesená keď som raz bola s kamarátom vonku a on ma večer nemohol odprevadiť až na zastávku, tak mi potom volal či som sa v pohode dostala na autobus
Poznámka pre chalanov, ktorí sa sťažujú že nevedia nájsť dievča, ktoré by ocenilo tieto vlastnosti: Osobne si myslím, že také dievčatá patria väčšinou do skupiny tých, čo budú pre vás vždy len kamarátky... (možno to má aj iné vysvetlenie, ale momentálne mi nič lepšie nenapadlo )
Len mne to pripadá akési neprirodzené, keď je spoločensky definovaná nejaká forma nalinkovaného gentlemanstva zahŕňajúca skutky, ktoré sú akože slušné (pritom sú vo svojej podstate prázdne) a akože úctuprejavujúce ...
A myslím, že žena môže byť v roli "kvetinky" aj bez toho, aby jej muž odsúval stoličku a zdá sa mi to ako prílišná nepodstatnosť na to, aby sa na to malo vo vzťahu nejak vážnejšie prihliadať
Prečo mám pocit, že nie každý je tu úprimný ?
Stále hromžíš, že sa baby ťažko zháňajú a keď máš na ne zaručený recept, tak ho nevyužiješ ...
niekto povie, koľko pozná slušných chalanov, čo nikoho nemajú, lebo baby sú....ale ja zas môžem povedať, koľko poznám slušných, milých a citlivých báb, ktoré potrebujú starostlivosť a lásku a nemajú to, lebo chalani v ich okolí sa radšej namotajú na povrchné kurvy. takže tak. chalani budú vždy tvrdiť, že baby sú tie zlé a naopak.
alebo ešte jedna myšlienka: skús si predstaviť seba, ako vstupuješ do takéhoto fóra, ktoré písala baba a myslí si, že všetkým chalanom ide len o jedno a sú povrchní. čo by si si pomyslel? že má pravdu a všetci takí vymreli?
Hej, už chápem, také nadržané 15ky s prázdnou hlavou, o ktorých neustále vravíš sú predsa otoľko lepšie!
(A napríklad to podržanie dverí... nemusí byť, ale beriem to ako také "Ja som chlap, fyzicky zdatnejší, tak ti tie dvere podržím lebo sú ťažké, aby si sa s nimi nemusela ty trápiť" )
((Dobre, tá posledná veta sa aj mne dosť zle číta, takže to berte s nadhľadom )
Všeobecne?
Na ako základe?
Tak to znie celkom rozumne ...
Aj keď len za predpokladu, že tie dvere vážia tak 3 metráky a ich odsunutie môže spôsobovať problém
(Žeby to bolo tou chýbajúcou čiarkou pred "lebo" )
To má niečo do seba ...
A čo sa týka jedla som tiež prieberčivý
Chalani, nájdu sa medzi vami taký ktorý sú úprimný čestný verný a že otovríte prvý dvere, odsuniete stolicku? Mám pocit že taký už vymreli
A tebe nejde o to ako baba vyzerá? Pokrytec...
je pravda že niektoré baby uprednostňujú najmä výzor, ale ony také prosto sú, vychovala ich tak táto spoločnosť
a istotne väčšine báb na tom záleží ako sa k nim správajú, len si to nevedia vážiť
a to : //pusti prvu, otvori a podrzi vam dvere, odsunie vam stolicku atd// to väčšinou robievam ja ..
Ale zas, aby mi chalan nosil na každé stretnutie kvietok, vždy a všade ma pustil do dverí prvú, to nemusí byť.
Hoci, vždy sa poteším a pousmejem nad tým, ako mi môj súdruh teatrálne otvorí dvere a vpustí ma... niekam
a stým výzorom je o trosku iné. kazdej na tom zálezí! pretoze urcute nechcete chodit s chalanom co sa o seba ani trosicku nestará!
úprimnosť, vernosť etc. uprimne vám hovorím ze som takého nestretla tak kde sa schovávate??
bez utokov ... sme na tom rovnako na ... no na nic
Jediné po čom túžim je blbeček meter deväťdesiat, ktorému v ušiach hučí nejaká sprostá odrhovačka, má na sebe háby s nejakou sprostou skákajúcou mačkou alebo iným úžasným a neuveriteľne originálnym logom. A jasné, že musí vyzerať ako kulturista, hlavu mať deravú a celý svoj voľný čas tráviť v krčme, na futbale alebo inej debilnej hre a jeho "myšlienky" sa musia pohybovať po trase: chľast-sex-cigareta-zábavky-chľast-sex-...
Veď, čo môže byť očarujúcejšie ako takýto roztomilý mladý muž!
A jasné, že nosím minisukne začínajúce pod bedrami, legíny, tričká s výstrihmi po kolená končiace v oblasti dutiny brušnej, topánky s 10cm ihličkami a všetko tak neuveriteľne farebné a kúúúúl až mi to vypálilo dieru do hlavy.
Tak, už som to pekne krásne vyvážila a vytvorila som slabý odvar slečny, na ktoré tu všetci svorne nadávame. Super. Čo sa tým však vyrieši? To ako kto žije a čo robí je len a len jeho problém a keď sa záujmy týchto slečien pohybujú ta, kde sa pohybujú, tak im to nechajte, veď si nemáte čo povedať, no nie?
Nech tu ktokoľvek napíše čokoľvek, zakladateľ diskusie sa nedá presvedčiť o opaku pokiaľ sa s ním jedna z rozumnejších slečien neskontaktuje a nepresvedčí ho o tom, že nie je povrchná kurva.
Prajem veľa šťastia!
Aha, ešte niečo. Galantnosť nie je všetko. A v pohode môže byť pán úprimný, pozorný, čestný a verný, ale to nie je všetko. Aj takýto bude mať zlé vlastnosti a môže mať aj dobré vlastnosti, ktoré nebudú vyhovovať. Môže mať povahu, ktorá bude na nevydržanie (napríklad, že bude jednostaj frflať nad mentalitou tých, či oných).
Vzaté kol a kolom: Väčšina populácie je konzumná a neschopná oceniť akýkoľvek prejav slušnosti (Myslím, že celkom iste nájdete krajinu, kde bude úsmev či otvorenie dverí považované z asexuálne obťažovanie).
Nájdu sa však aj výnimky, ktorých ju tu ako húb po daždi.
Teda prvé vyhlásenie padá. Blahoželám! Svet je zachránený! Zdravý rozum sa našiel!
Len keby pršalo na väčších územiach naraz, čo?
A zakomplexovaná? Prečo?
a k téme: pre krátky nezáväzný vzťah založený len na sexuálnej (tým myslím výzorovej a chemickej, aby ste špatne nepochopili) je vcelku jedno, akú kto má povahu... na dlhší vzťah sa skôr hľadí na to, ako si vzájomne povahovo vyhovujú a sú si sympatickí a samozrejme že tam musí byť aj tá iskra
V tvrdošijnom postoji, ktorý si odzačiatku zaujal a nezdá sa mi, žeby to bolo preto, aby si sa k niečomu dopátral, ale skôr akoby si chcel všetky ženy okydať, alebo od nich počuť, aký si úžasný, neviem ...
Napriek tomu, že ti tu baby jasne napísali, čo si o tom myslia, tak sa im prihováraš v druhej osobe, akoby sa ich to priamo týkalo ("presne takých väčšinou chcete") ...
A keď už ti niekto napíše niečo rozumné, tak vytiahneš komplexy a kopu vyrehotaných smajlíkov, mne sa to zdá neadekvátne ...
A ak si teda nejaké stretol a vieš, že nie všetky také vymreli, prečo si zakladal túto diskusiu? I keď, na druhej strane, ohlas má veľký.
Koľké sa hrajú na anjelikov? Neveríš, že odpovedáme pravdivo, tak načo sa pýtaš?
Potom je vlastne toto všetko nezmyselné.
som za gentelamnov ako za nejakych megalomanskych buzikov s cigaretou a skejtami na nohach a slovnikom ze fuj ( ano proti tym topankam mam velmi vela co kydat ) je tu ale aj protiotazka.
Ci si chlani cenia viac inteligentne dievca normalnych sposobov alebo malu pyskatu pipku namyslenu az strach, slapku ze dovi len preto ako vyzera a kto su jej kamosi
suhlasim s oerfa2
nie vsetkyy baby su take
napr ja niesom, nehovorim ze vyzor vobec nieje dolezity ale zas nie je to to najdolezitejsie...
veď dobre, ale neverím že by si chodila s chalanom, ktorý by ťa absolútne nepriťahoval
a je to veľmi milé,keď mi niekto dá prednosť, milo sa usmeje , poďakuje ... to všetko mi vyčaruje usmev na tvari
@kahermilin vedieš ty hebedica
lenze kazdej ide v prvom rade o to,ako vyzeram,a ked mi povie ze to tak nie je,tak ked ma uvidi aj tak povie ze som skaredy
a kazdy ma sudi podla toho a bere ma tak,ako vyzeram..a mam fpici..komu sa nepaci nech sa nepozera
jedna holka mi minule povedala,.. keby som pekny,som najdokonalejsi chalan na svete,lenze na tvojej dokonalosti v ociach ludi vyrazne ubera tvoj vyzor... nevedel som sa ci sa mam urazit alebo podakovat za uprimnost
a btw..komenty som necital
Nepotrebujem aby ma chlapec púčťal všade ako prvú, ani o to aby šiel s modou....
Chlapec by mal byť chlapec sice nie žiadny hrubiján a ani nejaký metroš !!!!!
tak pridam sem aj ja nieco ked uz som precital 90% vsetkych komentov k tejto teme...
Strucne zhrnute:" vsetci rozpravate o tom istom a navzajom si myslite, ze si protirecite, ale to bude z toho dovodu, ze kazdy chce vyjadrit svoj nazor hoci to uz bolo 10x predtym zopakovane"
Kazdy z Vas tvrdi, ze "gentlemani" uz vyhunuli alebo, ze slusne baby sa skryvaju v atomovych ukrytoch, nie je to tak...
Ti gentlemani a slusne baby stoja hned vedla Vas, problem ale nespociva v tom, ze by ste si ich nechceli vsimnut, ale v tom ze Vas kamarat hormon "testosteron" chce vasim ociam ukazat nieco na com si viac zgustnu....hormony su hormony...
Ludia sa nedelia ani na peknych ani na skaredych...peknym clovekom je pre Vas ten ktoreho vy sami vnimate ako pekneho, nemoze sa nam vsetkym pacit to iste...100 ludi 100 chuti ludkovia...
Tie bludy, ktore tu padli uz x-krat ze baby idu po peknych a naopak a chcu byt s nimi je preto, ze cloveka "krajsi" clovek pritahuje o to viac, lebo mu dotycny jednotlivec automaticky pripisuje lepsie charakterove vlastnosti, vid priklad:
"wow...ta je naozaj velmi zlata (krasna), posobivo velmi milo, posobi naozaj velmi slusne a priatelsky"
prave takato dama moze byt ta najvacsia harpia pod slnkom, smutnym faktom je, ze hormony vedia cloveku velmi casto zahmlit zrak...to je ta tzv. "chemia"
Ak niekto videl nebezpecne znamosti 2 tak urcite bude vediet na co narazam, btw odporucam vidiet
pointa: "z ockovho nevinneho dievcatka sa vyklula ta nespocetne mnohokrat opisovana k****"
Teraz prejdem na chvilu na stranu dam:
Bez obav mile slecny/damy, nejdem Vas hadzat do jedneho vreca ani Vam oponovat...teda dobre, do urcitej miery Vam budem oponovat
Kazde dievca ze chce "mileho, slusneho, starostliveho, pozorneho" atd. atd. atd. chalana, ale budme k sebe uprimny, aj keby ste nasli chalana s ktoreho charakterovymi vlastnostami by ste sa stotoznovali na 99%, aj tak by ste sa mu nehodili okolo krku ak by tam nebola fyzicka pritzlivost...
Fyzicka pritazlivost zohrava rovnaku velku rolu takisto ako charakter ci uz tomuto verite alebo nie...jedno nedokaze existovat bez druheho, oddelit jedno od druheho je ako nabijat klince do okien namiesto stien...len sa Vam doslovne "rozbije" vztah
uvediem priklad:
chcete si kupit mlyn, naozaj sa Vam paci, ako funguje, je zahocvaly v skvelom stave, pracuje presne tak ako ma, ale co z toho ked nema pristup, mozno by fungoval ak by fungoval na veternu energiu, ale pokial tam nemate vetry o sile tornada vela z toho mlyna mat nebudete...
Dalsia vec je "gentleman" problem
Prejdem hned k veci, kazda vravite ze je slusne a pozorne ked vam chalan podrzi dvere alebo zasunie stolicku...prosim Vas kde zijete??? vo fantasy svete??? podrzanie dveri a ine malickosti Vam kvitujem ale zasuvanie stolicky???...zijete v 21. storoci, vsetci sme si seberovny, nezijete predsa v 18. stor. kde robite zo seba neviem koho, aby ste si splhli na spolocenskom rebricku....
Je to u kazdeho chalana individualne ale dnes sa cenia ine veci ako "gentlemanske gesta" ako zasunutie stolicky...moj nazor
Chalani pre Vas plati v podstate to iste co pre damy, dostanem sa este k tomu preco su niektori z Vas taky zatrpknuty...
Baby este jeden dodatok, chalan ak chce byt gentleman tak bude, verte mi a nerobi to kazdy len preto aby sa Vam dostal do nohaviciek, poznam aj velmi galantnych dospelych 2nagelovanych" chalanov, ktori to urobia zo slusnosti a nie preto, aby nieco ocakavali od toho...
Preco tu riesite spolocensku etiketu? ja to vobec nechapem,je fajn ze sa Vam taketo gesta pacia a ze tomu davate plus bodiky ale preco ocakavate, ze sa bude chovat ako keby bol na caji s anglickou kralovnou???
Veci, ktore vy u muzov povazujete za "gentlemanske gesta" su v dnesnej dobe samozrejmostou pokial sa nestykate s kdejakymi buranmi, precitajte si kodex spravania sa v pritomnosti anglickej kralovny pretoze to su tie skutocne gesta, ktore bezny clovek nebude pouzivat....
Teraz sa dostanem k chalanom a k ich zatrpknutosti alebo "ziadna ma nechce, ktoru ja chcem"....
Pokial su tu este jedinci ktory sa s tymto nadpisom stotoznuju tak mi dovolte aby som Vam podal ruku chalani...
Aby som vam ulahcil situaciu a nemysleli ste si ze ste jediny alebo ze ste na tom najhorsie tak pouzijem seba ako priklad...(nie je to velmi produktivne, ale som medzi cudzimi takze v pohode )
Cim by som tak zacal???...tak na zaciatok Vam poviem tolko ze mam za par dni 21, seriozny vztah som este nemal a este stale som ako by tu niektore slecny povedali "neposkvrneny"...este stale si niekto z Vas mysli ze je na tom zle alebo horsie???...
Tipujem ze vacsina z Vas su tu este teenageri takze dovolim si povedat ze nie ste na tom horsie ako ja a nie ste na tom ani tak zle ako si myslite...
Niektori z Vas si teraz musia mysliet " boze co je toto za chudaka"...to bude asi nejaky silne nabozensky zalozany clovek ktory o to chce prist az po svatbe alebo asi brat zvonara zvonara u matky bozej....
Musim Vas sklamat, nepovazujem sa za ziadneho chudaka a veru nie som ani silno veriaci clovek, ktory je toho nazoru ze "sex" je posvatna vec, vlastne som ateista aby som to uviedol na pravu mieru...
Poviete si:" boze 21-rocny, ziaden vztah za sebou, ani sex, takto teda nechcem dopadnut"
V skutocnosti som uplne normalny chalan presne ako kazdy z Vas a ano, aj ja som sa do urcitej miery stal "zatrpknutym" ale povedal by som ze to idem trosicka do extremu...
Moj problem je uplne prosty, som jednoducho o nieco viac hanblivejsi ako je pristupna miera...
Dievcatu sa do oci nepozriem dlhsie ako 2 sekundy pretoze hned zacnem mat zvlastny vnutorny pocit, dokonca ani usmev zo seba nedostanem lebo ho potlaca nejaky vnutorny strach...oci sklopim alebo pozriem inym smerom aby som sa zbytocne prilis nezacervenal...
Este niekto si mysli, ze je na tom zle???
"Tichý hanblivý muž nie je zrovna typ, ktorý by ženy na prvý pohľad priťahoval. Skôr sa títo muži ocitajú v rebríčkoch neobľúbených a najmenej príťažlivých"
Je to z jedneho clanku, ktory som dnes cital a jeden tomu podbny ktory som hned na to cital s nim uzko suvisel...
Ano je to tak, som jeden z tych na konci rebricka, pritom sa nepokladam za nejaku obludu no ani zdaleka si o sebe nemyslim ze som "pekny"...
Ano dovolim si o sebe povedat ze som mily, slusny, pozorny, dokonca je so mnou aj zabava,teda aspon kamosi to tvrdia, dokazem cloveka vypocut aj mu pomoct, som skutocne velmi empaticky clovek....
Mozte si povedat ze sebachvalou nesetrim, ale fakt je, ze tieto vlastnosti co som vymenoval najdete u kazdeho obycajneho chalana az na take ako su empatia a podbne pretoze nie kazdy clovek rad pocuva a pod.
Navzdory tomu vsetkemu nemam priatelku a dokonca ani nevidim, ze by mala momentalne nejaka zaujem, mozno som len lavy do zenskych signalov a neviem odhadnut situaciu kedy by som sa mohol odhodlat ist k dievcatu bez toho aby som mal obavy ze budem odmietnuty...
Druhym faktom z clanku, ktory som cital je, ze pri hanblivych chalanoch musia skor baby prevziat iniciativu a je tomu tak, hanblivy chalan alebo baba sa k Vam neodvazi prist lebo ma obavy z odmietnutia a to Vam poviem aj z vlastnej skusenosti ....
Tiez vravim ze medzi muzom a zenou musi byt aj fyzicka pritazlivost, nikto z Vas nepoprie ze nie, nikto z Vas nevidi cloveku do hlavy ani do srdca takze je automaticky, ze clovek ktory Vas zaujme Vas pritiahne najprv svojim vyzorom a az potom dochadza k tzv. spoznavaniu aky je a pod.
Ani do krabice mlieka nevidite ci je mlieko snehovo biele alebo zltkaste, najprv Vas zaujme obal a podla toho sa rozhodnete, ktore si zoberiete.
Ako spominane predtym...krajsi obal, lepsia kvalita
Neviem Vam povedat ci sa naozaj niekedy odhodlam prist k babe bez toho aby som mal obavy z odmietnutia, mozno ten den pride ked mi stupne sebavedomie...
Kamosi mi vravia, ze si staviam zeny na piedestal, mozno je tomu tak, ano priznam, ze som trochu viac vyberavy, ale to je preto, ze chcem niekoho s kym sa budem citit fajn, clovek s ktorym budem mat aspon nieco spolocne, musi byt prosto iskra...
Dalsia zasadna chyba u mna je, ze sa obcas prilis podcenujem a neverim si, ale aj to je opodstatnene, len tak samo od seba to neprislo, nieco tomu predchdzalo, mozno tych vela zlych skusenosti...
Kazda z Vas si mozno povie, ze s takym chudakom ako ja by ste nechceli skoncit a napriek tomu mozem byt prave ten chalan, ktoreho by ste aj prave chceli, byt prave tym co hladate....clovek si skutocne nevyberie a napriek tomu, ze si poviete ze nie ste narocni a staci Vam len velmi malo nie je tomu tak, pravda obcas boli...
Ak by tomu vsetkemu bolo tak, kazdy z Vas by bol prave teraz niekde so svojim/ svojou milym,zlatym,vtipnym, pozornym priatelom/ priatelkou...
Faktom, ze to tak nie je je aj to, ze sedime vsetci za bednou a rozoberame to, pretoze to je to v com sme dobri, sme beznadejni romantici tuziaci po tych, ktori nam nikdy nebudu patrit...
Urcite som tu ani zdaleka nepovedal vsetko co by som chcel, ale pisem tento post uz asi hodinu a uz by toho aj bolo dost na dnes
Dalsiu vec ktoru Vam poradim, ze nesudte cloveka hned podla obalu, viem ze sa to niekedy neda ale bolo by fajn ak by sme sa nesnazili naviazat kontakt len s ludmi, ktori nas pritahuju...
"Co z peknej misky ak je prazdna"...urcite si to pamatajte pretoze to je pravidlo, ktore plati za kazdych okolnosti, nielen vo vztahoch
Dalsia vec je, ze nikdy nebudete 100% vediet co kto chce od druheho, aj ked si tu obe pohlavia vymenia nazory co vsetko sa im paci a nepaci na opacnom pohlavi, aj tak vam to nepomoze uplne pri cloveku, ktoreho chcete zbalit....
Mam kamosa, ktory je teply, je to uplne v pohode typek a ten ked mi len naznacil ze co vsetko vie o babach a tak, co chcu tak hned som si pomyslel ake by to bolo dostat sa mu do hlavy a precitat si myslienky jeho 20-tich alebo neviem kolkych kamaratiek, ale to by na druhej strane uz nebola zabava...
Vas by taktiez nebavilo vediet co vas caka zajtra, to by bol ten zivot inak pekne nudny pretoze by Vas uz nikdy nic neprekvapilo...
Zarucena rada ako pomoct takym ako mne alebo Vam nie je a dokonca Vam ani ja neporadim...jedine co mozete urobit je dufat, ze raz za Vas prevezme niekto iny iniciativu v pripade hanblivych typov alebo se sebou zacnete nieco robit, aby ste to mohli zmenit a moct si povedat:
"ano aj ja mam prave v tomto momente to co maju ti dvaja a je mi strasne fajn"
pokecame niekedy nabuduce znova
B
Tiež som bol dosť hanblivý ale nejak som sa naučil isť do vecí po hlave. Na zdvihnutie sebavedomia je super šport. Je to taký super pocit vnútornej sily po takých 3 hodinách tréningu.
vyzor som neriesila a neriesim....keby jj tak nemozem chcet aby niekto riesil mna
@majusiik uplne suhlasim,mam rovnaky nazor
Ale mne samému sa táto teória nepozdáva
napríklad môj priateľ si negéluje vlasy, síce je riadne pekný ale...keby že nieje taký aký je..ako sa správa...asi s ním nie som 2 roky