asi nechápem, čo za supermegaoriginálne veci chceš vymýšľať. niekedy stačí to najobyčajnejšie "páčiš sa mi" a nemusíš sa hrať na nejakú americkú rom-com
ja si zatiaľ nie som na čistom, ale celkom dosť sa mi páči, ako ma učil hrať na piáne a jemne mi chytal ruky a držal ich dlhšie ako mal, keď ich kládol na oktávu, kde som mala hrať.
taká spokojnosť mnou prebiehala a to mi ako "datie najavo" celkom dosť stačí.
načo na teba niečo skúšať, veď sama sa začneš zaujímať o toho kto ťa priťahuje... no ak by som mal urobiť nejaké to romantické gesto, sundám ti brýle, pohliadnem do očí, jeden letmy úsmev... a priamo od srdca vytiahnem vetu "bože holka, si až diabolsky nádherná..." potom ťa zrejme chytí záchvat smiechu ... a celého ma oprskáš svojimy slinamy...
tak ono aj to, že mi jeho kamarát došiel povedať "Hinten oný vravel, že si prudko jebatelná," málo celkom peknú atmosféru... lebo dotyčný potom dobehol a vysvetloval, že to fakt nepovedal a že vravel že osm krásna a milá a tak a že určite nie jebatelná... takže aj tak sa dá
nikdy nezabudnem na chalana s ktorým som síce bola len nejaké dva mesiace, ale keď sme spolu asi tretí či štvrtýkrát sedeli na káve, pozrel sa mi tým prenikavým pohľadom do očí a povedal "holka, ty se mi děsně líbíš".. ešte teraz keď si na to spomeniem ma mrazí uplne a to bolo pred trištvrte rokom
a celý ten kvázi vzťah bol na začiatku super lebo sme boli fakt najviac úprimní, pár dní po tej situácii hore mi povedal niečo v zmysle "zavolal by som ťa k sebe domov pozreť si film, ale to bude znamenať že spolu budeme spať, takže ak so mnou nechceš spať radšej nechoď"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
- to je pre mňa?
- nie, to je pre tvojho motýľa
ťažké, že?
asi nechápem, čo za supermegaoriginálne veci chceš vymýšľať. niekedy stačí to najobyčajnejšie "páčiš sa mi" a nemusíš sa hrať na nejakú americkú rom-com
@thisismyname a kam? na teba by som to skusil inak
@kokosovyorech staci ak sa pozname dlho a mame rovnaky zmysel pre humor a je to
taká spokojnosť mnou prebiehala a to mi ako "datie najavo" celkom dosť stačí.
načo na teba niečo skúšať, veď sama sa začneš zaujímať o toho kto ťa priťahuje... no ak by som mal urobiť nejaké to romantické gesto, sundám ti brýle, pohliadnem do očí, jeden letmy úsmev... a priamo od srdca vytiahnem vetu "bože holka, si až diabolsky nádherná..." potom ťa zrejme chytí záchvat smiechu ... a celého ma oprskáš svojimy slinamy...
ja nezviknem robiť romanticke gestá... a vieš čo kočka myslím že by sme si nerozumely ako partnery... aj keď kto vie čo si za dievča...
nikdy nezabudnem na chalana s ktorým som síce bola len nejaké dva mesiace, ale keď sme spolu asi tretí či štvrtýkrát sedeli na káve, pozrel sa mi tým prenikavým pohľadom do očí a povedal "holka, ty se mi děsně líbíš".. ešte teraz keď si na to spomeniem ma mrazí uplne a to bolo pred trištvrte rokom
a celý ten kvázi vzťah bol na začiatku super lebo sme boli fakt najviac úprimní, pár dní po tej situácii hore mi povedal niečo v zmysle "zavolal by som ťa k sebe domov pozreť si film, ale to bude znamenať že spolu budeme spať, takže ak so mnou nechceš spať radšej nechoď"
proste hocičo, okrem štuchnutia na Facebooku.
šla si?? ja by som sa asi bál že potom ma rovno do kelu pošle =D