Priklánam sa k "nikdy nehovor nikdy", v živote sa môže stať hocičo. A čisto teoreticky keby napr. nemám dať čo jesť vlastnému dietatu, tak radšej by som zvolila túto možnosť.
Proste mám svoje zásady.... radšej by som predala obličku... Neznášam namyslené kurvy čo majú v živote všetko ľahké a v žiadnom prípade by som sa knim ani kročikom nepriblížila....
A ešte aj toto pre toho čo to tu furt porovnava z birdzom.... sú tu ajkurvi naj jebnutý kokoti ale nie v takej miere ako na keci...aj tuto ma to omnoho viacej bavy ako na keci...tam len odpisujem sem-tam priatelom...a tuto diskutujem píšem čítam atd.atd.
Isto nieje birdz natoľko povrchný ako pokec
A ešte. Úplne chválim Tomáša že tu nieje žiadne niečo ako "plusko"...že za prachy máš vaic funkcií....
Hehehe, kazda ide za peniaze, ide len o cenu a formu platby Ci je to kurva co ide za 100€ alebo si ju vezmes za zenu a vezme ti polku vyplaty kazdy mesiac
@peter_piper Je to všeobecne známe. A raz som počula, že 80% samovrážd (socky...) spáchajú chlapi. Na tom neviem koľko je pravdy, ale niečo na tom bude.
@34 faktom je, ze muzi pachaju viac samovrazd ako zeny, avsak samovrazednych pokusov je viac zaznamenanych u zien ako muzov. to len tak, aby to bolo objektivne
A nechápem, kde si nabral, že neznášam svojich fotrovcov. Neznášam, keď sa hádajú a navyše keď potom zas revú ešte aj na mňa, len keď niečo poviem a ani ma nenechajú dopovedať a už revú.
@pernik Hovno. Ten názor, že nechcem roďku a chcem si robiť všetko po svojom, som mala už ako malá a nemienim sa ho vzdať ani za nič a potom ako kurva revať, keď budem skapínať, že mi nejakí ubliakaní, nesamostatní parchanti zničili všetky sny.
Však je veľa ľudí, čo žijú sami a sú spokojní, tak nechápem, čo zas musíte rýpať ako drbnutí.
najlepšie an tom je že všetci sa tu pohoršujete že aké sú ženské ľahké kurvi ale cundru cundru budete chvalit do nebies.... a este ktomu burtalne nechapem vasu debatu....tu polemizujete jak 9 rocne deturence....ona ma svoj nazor na zivot a vy svoj vlastny... tak si pomyslite svoje a koniec. bodka
podla mna ma kazda jedna svoju cenu... aj ked bude dievca celou silou protestovat a vyhlasovat ze prave ona je ina... aj tak ma svoju cenu ! ( moj nazor )
NIE!!!!!! je to nechutne...fuuj hnusi sa mi to......nechapem ako to mozu robit...taketo dievcata podla mna nemaju ziadnu cenu.....som zaasadne proti tomuto!!
Zeny su psychicky silnejsie ako muzi, hahaha. Rad by som videl ako by nejaka zena robila vojaka alebo generala. Po prvej uzretej mrtvole, by si uz zhanala modru knizku.
A navyše - chlapi si vojnu vymysleli sami, tak sa na to teraz nesťažujte. A eštektomu keď to používajú ako argument práve tí, ktorým to ani najemenej nehrozí, že by sa museli nejakej zúčastniť ako vojak.
@porygon hocijaky clanok, kt. najdes a bude tam, ze muzi su odolnejsi tak ona podla nejakych "vedcov" usudim, ze to pravda byt nemoze. Vo vseboecnosti vsetkych muzov a zien nevylucujem, ze zeny mozu mat silnejsiu psychiku ako muzi. Ale samostatne, podla mna zena nedokaze mat taku psychiku ako niektori muzi, napriklad kedysi majstri bojovych umeni myslim tym napr. aikido, kung fu a takisto vseliaky saolini, lebo cely ich zivot o rozvijani tela a ducha
Ženská ľahšie chytí hysák alebo tak, lenže tým sa uvoľní a už je to v pohode. To vy neviete. A keď nejaký hej, tak je to slabošská socka, ktorá môže byť všetkým tak na smiech.
@krutafunebracka na vseobecnom tvrdeni, ze zeny byvaju spravidla psychicky odolnejsie stavias predpoklady, ktore by som sa na tvojom mieste stavat neodvazil. tvrdit ze tym padom je kazdy muz, s ktorym mas do cinenia, padavka a psychicky menej odolny ako ty a mimoriadne si zakladat na vlastnej psychickej odolnosti len na zaklade nejakeho (mozno pravdiveho) vyskumu je velmi pofiderne.
ak by som pouzival tvoje metody, na zaklade akehosi vyskumu, ktory by tvrdil, ze vacsina zien ma rada deti, by som mohol tvrdit, ze deti mas rada aj ty. a je mi jasne, ze by si nesuhlasila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
som mrel, ked mi to vypraval
No proste NIKDY!
Len škoda, že sa mi to nezdá ani trocha vtipné.
Proste mám svoje zásady.... radšej by som predala obličku... Neznášam namyslené kurvy čo majú v živote všetko ľahké a v žiadnom prípade by som sa knim ani kročikom nepriblížila....
A ešte aj toto pre toho čo to tu furt porovnava z birdzom.... sú tu ajkurvi naj jebnutý kokoti ale nie v takej miere ako na keci...aj tuto ma to omnoho viacej bavy ako na keci...tam len odpisujem sem-tam priatelom...a tuto diskutujem píšem čítam atd.atd.
Isto nieje birdz natoľko povrchný ako pokec
A ešte. Úplne chválim Tomáša že tu nieje žiadne niečo ako "plusko"...že za prachy máš vaic funkcií....
a vseobecne zname je aj to, ze chlapy hybu svetom... vy zeny nam len robite doprovod na akciach takze tuto debatu radsej nerozvijajme
Krásna hrúbka, fakt. A navyše to ani nie je pravda, ale i tak, veď pozri ako to tu vyzerá... Takže niet sa čím chváliť.
@krutafunebracka cely tento nick mi prijde ako zart, takisto ako napriklad @xhtml alebo @zara atd. ale je to obcas celkom vtipne
@pernik Tak ja viem, že je dosť úbohých, sprostých cundier, ale NIE KAŽDÁ, je aj dosť normálnych báb.
ako myslis ze dopadnes?
asi ako stara opustena blazniva zenska, co bude chovat tak 9-10 maciek.
prajem skvely zivot
@peter_piper Lebo ja si chcem žiť svoj život, povedz mi jeden poriadny, rozumný dôvod, načo by mi to bolo. A inač mačky mám rada.
Však je veľa ľudí, čo žijú sami a sú spokojní, tak nechápem, čo zas musíte rýpať ako drbnutí.
Chlap sa pýta ženy - tak čo, kedy si to rozdáme ?
No dovoľte, čo si myslíte, že ja som nejaká štetka ?
Kto tu hovorí o platení ?
Čo z toho vyplýva ? Keď nie za peniaze, tak aspoň zadarmo
Muži jsou psychicky odolnější a výkonnější.
ak by som pouzival tvoje metody, na zaklade akehosi vyskumu, ktory by tvrdil, ze vacsina zien ma rada deti, by som mohol tvrdit, ze deti mas rada aj ty. a je mi jasne, ze by si nesuhlasila.