uz zacinam byt zufaly...mam 17 rokov som slusny cigan zijem v normalnom prostredi v byte a este som nemal ziadne dievca...chodil som von s jednym bielym dievcatom aj to vyzeralo nadejne ale nakoniec vislo najavo ze ma iba vyuzivala[daval som jej cigaret
tak vies... vela ludom zalezi na tom, co o nich hovoria, a podobne... a niekto, kto chodi s ciernym, tak ma bohuzial "zly image"... a neveril by si, kolkym ludom na tom viac zalezi co si ostatny myslia, ako to, co si oni sami myslia...
no máš to ťažké... rasové predsudky sú stále medzi mnoha ľuďmi.. a ďalšia vec nájsť vyhovujúcu partnerku je ťažké aj bez takýchto problémov.. takže hlavne si dávaj pozor a nenechaj sa oblbnúť
budem úprimná: nemám rada cigáňov, pre to ako sa chovajú a aký sú... ale mám veľa známych, ktorý sú tiež tohto pôvodu a pravda je, že práve ich obdivujem. viem, že nie je pre nich ľahké sa zaradiť medzi kolektív alebo štúdium na lepšej skole je priam výzva ale keď sa snaží a nechce byť ako tí ostatný a neuspokojí sa s malom a len sa sťažuje namiesto toho aby sa aj pričinil, nechápem prečo ho hádzať do jedného vreca.... a myslím si že si narazil na babu, ktorá by ťa využila aj keby si nebol rom, treba sa povzniesť.... to máš ako s katolíkmi: tvária sa aký sú svätý ako plnia pravidlá, ale často sú horší ako ateisti
Nie je chyba v tvojom zasadnom uvazovani ? Ci si bely cierny alebo duhovy to je preca uplne jedno, nemozes sa brat ako nieco vynimocne medzi ostatnymi.... jasne ze v tom nie je problem mozes si najst bars koho ale prestan o sebe uvazovat ako ze si nieco ine ako druhi. To s tym vyuzivanim som tiez zazil bol som strasne namotany na jednu osobu ta osoba to dobre vedela a patricne to vyuzivala
nemies sa nechat vyuzivat zalubenost je v tomto strasna kua ja viem ale nemozes proste musis byt zasadovy....
A ak nemas stastie na ludi na prvy krat tak kocuj kocuj kym nenajdes takych ludi / take dievca s ktorou si rozumies ktora ti proste sadne. Vela stastia.
dievca je fakt sproste..napr. mne by to nevadilo..taketo sproste rasisticke nazory nemam rada ale pravdaze zalezi aj od toho,ze aky je ten dany clovek etc.
ja ti neviem..pises ze si slusny cigan c ma 17 rokov a v profile 15 rokov...inac neznasam ciganov..no ale cigan jak cigan.. slusny pracujuci z normalneho prostredia..to je normalka..inak ta holka je ina spina...a inak ze vela dievcat tmavej pleti vyzeraju ze len mi usta jebnu z pantov...
mám takých kamarátov a to nie je ani nahodou zle..aa co sa týka tej baby...tak nezasluzis sa trapit kvoli nej, ked taká hnusná bola..
ja proti takým slušným milým a poriadnym vzdelanym ciganom nemam nic...ale tí, ktorí su takí neporiadni flakaci a tak..och...hrooooza no...
ale to som nechcela napisat..ja len ze..neboj sa....raz to priide a možno to bude dievca z tvojich pomerov, tvojej "farby"...a nebudu tam ani problemy..ze biela a tmavy...aj kebyze si nasiel take biele dievca..no a?? srdcu nerozkaazes...
takze drziiim ti prsty a nebud nestastny z toho no...uvidiiis...ze este lepsie ti bude..neskor akoby bolo teraz
No pozri sa ked ta holka vyuzivala mohol si byt aj indian a nic by to nezmenilo, lebo jej proste neslo o vztah. V tomto by som moc nejake rasisticke motivy nehladal, proste ta baba je kurva
myslím že všetci ľudia majú nejaké predsudky...nemám rasistické ani žiadne podobné názory ale negatívna skúsenosť tam je...čo ti budem hovoriť asi to nemáš moc ľahké ale myslím že sa určite nájdu dievčatá ktoré to odcenia aj keď ich o sebe budeš musieť presvedčiť. Nikto nemôže za to z akou farbou pleti sa narodil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
NIC v zlom ja nemam nic proti romom , ale vela ludi tu v BA ma
Ako dlho si s nou chodil von?
Myslim ze taky vztah je v pohode pokial sa ty ludia maju radi tak neni co riesit
Ono to záleží od povahy. Ak ťa má dievča využívať ako hentá, tak radšej nemaj žiadnu. Vydrž času .
No co sa da na to povedat ... hladaj novu babu a nehladaj podla toho ci je bilea alebo romka ale podla toho ci sa ti paci jej charakter
bdw: verím, ale riadim sa heslom ži a nechaj žiť
nemies sa nechat vyuzivat zalubenost je v tomto strasna kua ja viem ale nemozes proste musis byt zasadovy....
A ak nemas stastie na ludi na prvy krat tak kocuj kocuj kym nenajdes takych ludi / take dievca s ktorou si rozumies ktora ti proste sadne. Vela stastia.
ja proti takým slušným milým a poriadnym vzdelanym ciganom nemam nic...ale tí, ktorí su takí neporiadni flakaci a tak..och...hrooooza no...
ale to som nechcela napisat..ja len ze..neboj sa....raz to priide a možno to bude dievca z tvojich pomerov, tvojej "farby"...a nebudu tam ani problemy..ze biela a tmavy...aj kebyze si nasiel take biele dievca..no a?? srdcu nerozkaazes...
takze drziiim ti prsty a nebud nestastny z toho no...uvidiiis...ze este lepsie ti bude..neskor akoby bolo teraz
Skus najprv rozmyslat a potom pis
a zadruhe nezalezi na tom lebo ty co nemaju radi ciganov tak im je jedno ci si slusny aleob ne chapes?