Počúvaj sem ti decko.To ti nedošlo do toho tupého mozgu že keď máš krámy tak si plodná?NAPÍŠ SI NA ČELO ŽE ÁNO A JE TO DOKONCA VEĽMI PRAVDEPODOBNÉ.Len decko tupé ako bedňa gytu môže spraviť takú pičovinu.
Ja ti napisem: NEJB KED TO NEVIES. KED SI TAKA PICA A JEBES V 12 TAK SI TO TERAZ "VYCHUTNAJ". SI NEZODPOVEDNY MALY FRACEK. KED UZ CHCES JEBAT, TAK MAS POUZIVAT KONDOM A ASPON POCKAT DO TEJ 15ky KED SVOJHO "JEBACA" NEDOSTANES DO PRUSERU.
ZA DALSIE TOTO NIE JE POKEC ALE FORUM. CHVILKU TRVA KYM TI NIEKTO ODPISE AJ NA NORMALNU TEMU, NIE TO ESTE NA TAKUTO PICOVINU!!!
CO SA TYKA TEJ PICOVINY CO TA ZAUJIMA: ISTEZE O TOM TO CELE JE. CHLAP SA VYSTRIEKA DO BABY A MAJU POTOM DECKO... TAK TO FUNGJE.
KUPUJ TOPANOCKY A INE VYBAVENICKO PRE DIETA, UPOVEDOM RODICOV A OTECKA
Suhlas s prispevkom cislo 6. Admin pls zmzaz tuto .. ani nazvat sa to neda.
Podla mna si robí srandu bo taká bo taká jeb.utá p.ča nemôže existovať. A ak hovorí pravdu čo nehovorí nech ide za rodičmi a spýta sa ich, potom budem zvedavý čo budú hlasiť zajtra v novinách
A čo také ti máme poradiť nevieš ? Dvanástročna a už trtká, to kde sme sa dostali a okrem toho je to trestný čin, ale to nemusím hádam zdôraznovať. Predajú ti vôbec antikoncepciu v lekárni ? Nemám na teba iných slov ako pi.a
Čo vynechaj?Prečo by mal vynechať?Si naozaj tak tupá?Však si pod zákonom.Oni si to celé vypijú nie ty?Oni majú za teba zodpovednosť.Si myslíš že to ostane bez následkov?Ty piča ťa nenapadlo že tvojich rodičov aj s tvojím jebačom ak má viac ako 14r možu zavrieť do chládku?Si zdegenerovaná piča čo si myslí že je bohvie kto.Ty nás ideš nazývať debilmy?Kurva a ty si prosím ťa čo potom?Ty urobíš pičovinu a druhý je kokot?Sa daj vyšetriť.Sliepka sprostá.
vy mi iba zavidite lebo ja som to uz robila a vy niektory nie. lebo som uz teraz vlatsne velka. a moji rodicia su dobri. a mozno nebudem mat dieta. blbci.a to je jedno kolkp ma rokob!
ehm, takze toto vyzera byt fajny ujeb zo strany zakladatelky ( popripade zakladatela ) tohto fora...co viacx dodat? uplne "nepatrne" chyby v texte...
akoze bud je fakt toto 12 rocne decko take nevzdelane, ze nevie pravopis, alebo (pravdepodobne) si niekto robi dobry den a toto ma byt len hlupy ( fakt hlupy ) zart...
Ver mi nie je ti čo závidieť.Hej si veľká p.ča.Ale len to a nič iné.A jediný blbec si tu ty!Je vidieť že si len nedonosene decko čo si priveľa namýšľa a nič o tom nevie.Sa zobuť.99% že si ťehotná!Som zvedavý čo ti na to povedia rodičia.ale za nič na svete by som nechcel byť na tvojom mieste.
Toto je na 90% fake ale vytočit sa jej nas podarilo.
A ak to neni fake 26) Heh chudera, akože máme ti vela závidieť, budeš mať 13 a decko pričom rodičia budú za teba sedieť vo väzeni alebo platiť vysoké poplatky, základku ak prejdeš tak to bude tvoj životný úspech. Aby si mala čo dať do huby decku sa staneš pouličnou kurvou( bo čo iné by si mohla už len ty robiť ) a zabije ta nejaký nasratý pasák. To možno tvoj osud.
Ha tak to preto. Už máš aj dôvod prečo si si vytvoril druhý nick, pomstu sa zníženie počtu prihlasení. Týmto tento prípad uzatváram, z hlavným víníkom Wewo. (A ja už idem dpc)
Nas malý pes boby stale zle mi robi vyskocil na givan a vypil liter vina. teraz ledva chodi ocural na schody. Hodil mi tycku do zradla a mama skoro odpadla. Roztrhal na fikus a dostal s toho tyfus. uz nema chut na zradlo ked mu ucho odpadlo. Stale pusta chlpy a mama strasne trpi. Vypadli mu creva boze ako s lega .... nas maly pes boby stale zle mi robi a vtom je cely hacik, ze ogrcal mi vlacik. vypli burciak s pivom a prdel ako lion
Soplanda jedna.. si myslis,ze tu budees robit z nas kktov? Ty ostan mala soplava pica ktora si mysli ze vtipna,chopd sa hrat na piesok, a nas tu neotravuj ... Tomaaas...rob s tym neeeco!!! :´(
Wevo hajzel jeden Ale aspoň som si včera vybil zlosť Som typoval odzačiatku fake bo taka je.nutá pi.a fakt nemože existovať, ale chcel som vedieť jak to dopadne
aaaaaaach bozee..nech zije inteligencia slovenskeho naroda...dievca zlate..uz ked nevies dat na seba pozor vo svojom sexualnom zivote aspon NADPIS!!!..napis spravne..
ano možeš otehotniet. chod si kupiť radšej test...alebo bež za gynekologom. prečo ste to pre boha nerobili aspon s ochranou? take dačo ako kondom, pena, alebo antikoncepcia nepoznaš? a si pod zakonom, tak sex by sa ta určite nemal tykať...
dokonaly priklad, ze si robia ludia na birdze fajnu pisu z nas ale dokonale vystihnute v jednej vete, ake su tu "problemy" a ich nasledne "odjebanie"...ccc...
ale nie, ja viem ze to zalozil wewo, sak uz som dala aj predtym prispevok, ze tie wewove hlasky. Ale ked sa zacali akoze hadat, tak som naschval napisala ze verim typekovi.
Tommyhot - neviem na čo konkrétne narážaš! Čítať a dokonca aj písať viem (narozdiel od zakladateľkine) a veľmi dobre som to pochopil,, a môj prvý komentár mal byť satirický, no, ale ako vidím, nepochopil si to ty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Dievča si zmylilo pokec s forom pekne.
13. Mamtakyproblem
Toto je blba stranka tu su blby luďia
= It mal fakt pravdu
ZA DALSIE TOTO NIE JE POKEC ALE FORUM. CHVILKU TRVA KYM TI NIEKTO ODPISE AJ NA NORMALNU TEMU, NIE TO ESTE NA TAKUTO PICOVINU!!!
CO SA TYKA TEJ PICOVINY CO TA ZAUJIMA: ISTEZE O TOM TO CELE JE. CHLAP SA VYSTRIEKA DO BABY A MAJU POTOM DECKO... TAK TO FUNGJE.
KUPUJ TOPANOCKY A INE VYBAVENICKO PRE DIETA, UPOVEDOM RODICOV A OTECKA
Suhlas s prispevkom cislo 6. Admin pls zmzaz tuto .. ani nazvat sa to neda.
Mamtakyproblem: kolko rokov mal ten chalan?
Ale zasa pekne si na nej vybijam zlosť takčitak.
Ale tu obsiahnute nadávky niesú vulgarizmy ale slúžia ako výchovno-vzdelávací prostriedok
akoze bud je fakt toto 12 rocne decko take nevzdelane, ze nevie pravopis, alebo (pravdepodobne) si niekto robi dobry den a toto ma byt len hlupy ( fakt hlupy ) zart...
A ak to neni fake 26) Heh chudera, akože máme ti vela závidieť, budeš mať 13 a decko pričom rodičia budú za teba sedieť vo väzeni alebo platiť vysoké poplatky, základku ak prejdeš tak to bude tvoj životný úspech. Aby si mala čo dať do huby decku sa staneš pouličnou kurvou( bo čo iné by si mohla už len ty robiť ) a zabije ta nejaký nasratý pasák. To možno tvoj osud.
Aspoň môžem konečne vypnuť komp hurááááááááá
Zahada vyluštená
Please neposielajte odvolanie
Preco prave rohoz od Pezinku??
k autorke len jedno. Pre moje zdrave zdravie sa radsej nebudem vyjadrovat
dokonaly priklad, ze si robia ludia na birdze fajnu pisu z nas ale dokonale vystihnute v jednej vete, ake su tu "problemy" a ich nasledne "odjebanie"...ccc...
kam len tento birdz speje.....
ale aspon je sranda, aj ked to od vas (fakt netusim, kto ho vytvoril, ale typujem, ze typek) nebolo moc fer. bo nasli sa aj taki, co tomu uverili.
ale nie, ja viem ze to zalozil wewo, sak uz som dala aj predtym prispevok, ze tie wewove hlasky. Ale ked sa zacali akoze hadat, tak som naschval napisala ze verim typekovi.
A podla mna niektorí tomu skutocne uverili.
haluz