v živote som nešla s chalanom von .. že sme sa DOHODLI, že bude sex.. divné mi to príjde.. skôr ked som vo vzťahu tak sa dospeje k tomu že sa zhodneme že by sme to skúsili a dohodne sa na antikoncepcii.. nie na sexe.. divnééé
podla mna,ked si chce už s tým dievčatom užit,tak nech myslí nato on a ona nech bere antikoncepciu ,alebo nech sa radšej dost dobre spoznajú ,a ptm nech niečo riešia...
neviem preco si vsetci myslia ze kondom je vec chalana... imho, ak chce zena sex by ho mala mat so sebou ak neni na antikoncepcii... tabletky su o inom bo ten chlap ich predsa nemoze prist napchat do hrdla tej jeho vyvolenej kazdy den kdezto ona mu ho moze pri tej priezitosti nasadit
a prečo by mal na to myslieť len chalan? to akože len chalani chcú sex? divné bo ja mám poccit že to tak nie je a nie je to obrovská vec na ktorú by som potrebovala kufor. Tak prečo by som nemohla byť ready aj ja?
Vy ste aké retardované.... "keďže beriem HAK, tak kondóm používať nemusíme" ... ako môžete vedieť, že nemá nejakú pohlavnú chorobu? Chudák to ani sám ešte nemusí vedieť... Na grc, ale vy riskujete.
nosím ho bohužiaľ všade, keďže na tom trvá moja maminka ako ale fakt... niekedy sa cítim dosť trapne keď idem s kamoškami na kávu a sa ma pýta či "mám všetko"
pripajam sa k nazoru ze sex je vecou obidvoch... takze preco by nemohla nosit pri sebe kondom aj baba? napr baba tabletky neberie lebo nechce tak potom co? spolahovat sa na chalana je dost risk... nikdy nevie clovek co sa stane takze aj ja mam medzi dokladmi schovany kondom
@H8u nemozem z tvojho komentaru ... nechcela tvoja mama chalana? ked ta nuti nosit kondom? ... ale sak sranda musi byt a aspon sa tvoja mama stara ... fobiu z vnucat maju viaceri rodicia.. jednemu znamemu na nardoky kupili rodicia velke balenie kondomov ( asi rodinne balenie z lidla )
@alysia no jednu dobu som bola na ňu za to dosť naštvaná, lebo som si myslela že je to preto, že mi neverí že nešukám s každým čo prejde okolo mňa ale potom som pochopila že ona len chce mať proste "istotu" že nech už robím čo chcem s kým chcem snáď jej to bábo domov neprinesiem ...možnot to bude tým, že ma sama mala v sedemnástich čiže ja si neviem predstaviť že by som o necelý rok mala rodiť
Ako jedna vec je že jeden nosím v taške už asi pol roka boh vie či je ešte ok ale ten mám v kabelke neustále.. na stretnutí s kamoškou, do školy aj ked idem s mamou do mesta
@Plarika presne..aj ja nosievam so sebou casto,kedze ho mam v penazenke btw.kondom ma dlho zaruku,takze ak vtedy bol daky novy,tak pol roka je nic a je to aj na zadnej strane napisane
@H8u ach tak.. tak myslim ze tym ze ta mala v 17 sa vela vysvetluje.. uz potom mi neni divne ze robi co robi .. paci sa mi ze sa o teba takto stara ale ze ti nezakazuje up,lne chodit von alebo tak ze aby sa nestalo tebe to co jej chaeps
2Andy1799: je to nebezpečný, pokud ho máš prošlej, nebo nosíš peněženku v kapse, kde se ti zahřeje.. když jí máš hozenou někde v tašce, můžeš bejt v klidu
já kondom nosím už jen z jednoho důvodu - až mě bude chtít někdo znásilnit, tak mu řeknu, ať si teda aspoň tu šprcku veme DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale ja som gumu zo sebou nikdy nikam neniesla, nepoužívala a ani ich doma nejako neuskladnujem. To sú chalanské veci.
(hlboka ironia a nasledne skryte ujeby)
- pripájam sa k názoru, že muži by mali nosiť kondómy- ženy nosia plno iných vecí- tak načo!!
...má asi dosť veľkú fóbiu z vnúčat
@H8u nemozem z tvojho komentaru ... nechcela tvoja mama chalana? ked ta nuti nosit kondom? ... ale sak sranda musi byt a aspon sa tvoja mama stara ... fobiu z vnucat maju viaceri rodicia.. jednemu znamemu na nardoky kupili rodicia velke balenie kondomov ( asi rodinne balenie z lidla )
je to škoda veru, že baba môže ostať nabúchaná napriek výhovorkám. a väčšia škoda je, že veľa ľudí si to neuvedomuje
já kondom nosím už jen z jednoho důvodu - až mě bude chtít někdo znásilnit, tak mu řeknu, ať si teda aspoň tu šprcku veme DDD