neviem, posledna @tomasova aktivita, ktoru som tu zaznamenal (bolo to dnes), bol koment potvrdzujuci, ze ked chalan nemoze zaspat, pomoze mu masturbacia
@obnoxious Hej hej... Mohol by s tým Tomáš niečo spraviť... Napríklad by sa mohol spraviť aktívny admin team, z userov ktorí tu sú, a ktorí tu sú pravidelne, a vedia čo sa deje...
@obnoxious jak ebranit, tak emanuel... a to sú len tí čo vyskakujú najviac... Nuž, je to tu presne tak ako s cigáňmi... Poberajú dávky, nič nerobia, a ešte aj bordel robia... A tomáš sa len prizerá, a je mu jedno... Bol by som veľmi rád vyvedený z omylu !
nechápem, čo tu máme za adminov, ja byť admin, nikto taký nebude aktívny dlhšie, ako dva dni... tak, ako SBSkárov robí určitý typ ľudí, by som to čakala aj od adminov, ale asi sa mýlim. toto celé zle vplýva na celú komunitu, ľudia si neveria, lebo za každou naivnejšou otázkou čakajú, že to si z nich len niekto robí srandu :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nestojím o jeho blbé komentáre
@pubertslatinocelny
@antifunebracka hej a ak si všimneš, že sa jedná o fake, tak to hlavne nemáš dať najavo, lebo to si potom čmuchal a máš to prestať riešiť