som si tak vcera cital ten otvoreny list pre voldemorta. celkom zajimavo to bolo napisane a jak som to tak cital, uvedomil som si ze aj ja mam niektorych uzivatelov zafixovanych na zaklade toho co od nich citam. toto forum nezakladam aby tu vznikali flame
Uvedomil som si, ze ked mam ja nejakych uzivatelov zafixovanych, ze zrejme budem zafixovany u niekoho aj ja... a tak toto nezakladam na to aby tu boli flejmy a hejty, ale ked je ten novy rok... a niekto by mozno rad v novom roku spravil nieco pre osobny rozvoj jak ja... tak som spravil toto forum aby sme si tak uprimne zdelili kto si o kom co mysli... bez toho aby to boli urazky samozrejme, ale vramci otvorenosti a s dobrym umyslom.
mna napriklad stve, ze sa furt dozviem od niekoho, ze si tu vsetci o mne myslia ze som psychoticka pica, ale nikto nema gule mi povedat kto konkretne si to mysli
ja napr. o sebe viem ze na nete som fakt pako, ale kto ma pozna osobne vie, ze som vlastne superko nie nie zartujem, ale fakt by ma zaujimalo co si o mne otvorene kto mysli, bez nadavok, jednoducho konstruktivna kritika...a proste tak nejak z ocu do ocu
cize mne sa napad paci
@Purenarcissism ano ano to je presne pointa... no a s tebou co sme si to sme si, uz som to mal vysvetlene a priamo od teba, uz to chapem vsjo v pariadke
@motorbreath my sme sa niekedy v tomto smere bavili? lol, ja si nepamatam, a co som ti povedala? (ak nechces rozoberat na verjnosti, napis TS, lebo fakt ma to zaujima)
@wewo to si sice nepamatam ale vzhladom na to, ze sme sa spoznali v mojom najhorsom obdobi, to beriem ako dost pravdepodobne a co si si myslel? ze ci aj teraz z toho vyskocim z koze
Ja si myslím, že ak má niekto s niekým problém, mal by najprv skúsiť si to s ním vyriešiť súkromne cez TS, nechať si vysvetliť veci, keď sa dá. Nikdy som nepochopil ten štýl "zrazu si mi začal vadiť, tak na teba verejne nasypem brutálnu špinu a väčšinu si ešte povymýšľam, nech to má grády, lebo som mačo túžiaci po pozornosti".
@14 mali by jeden druhemu napisat ze je kokot, navzajom sa bloknut a uz na seba nereagovat, maximalne obcas utrusit nejaku poznamku
zacni nieco vysvetlovat cez TS kdejakemu retardovi, mas slusnu sancu ze panko napise blog kde vsetky tsky zverejni, k tomu vymysli nejaky pribeh o tom ako si mu jebal mamu a skoncite jak dumbledore a kamarati, roky sa obvinujete kto je jaky falosny a pomstychtivy
mne je tak nejak jedno, čo si o mne myslia náhodní ľudia z internetu, tak predpokladám, že aj im je jedno, čo si o nich myslím ja
a ešte predpokladám, že sa tu každý neukazuje presne taký akým v reálnom živote je, čiže si o niekom môžem myslieť, že je p*** a pritom vôbec nemusí byť
posledné čo by ma zaujímalo, je čo si tu o mne kto myslí...aj tak 99% ľudí odtiaľ nikdy nestretnem a nenaviažem s nimi kontakt...pokiaľ to nie sú moji naozajstní priatelia alebo rodina nemám dôvod sa o nich zaujímať...ale jasné, že ak by niekto otváral hubu v reale, zrejme by som to tak nenechal...no internet neriešim vôbec
pár ľudí je mi tu sypmatických, dosť ... viem ich spočítať na jednej ruke, potom je tu taká skupina čo je z môjho pohladu nadpriemerne inteligentná a oni sa rozdelujú na tých ktorí sa mi páčia a ktorí menej (tí menej, ich (ne)schonposťou empatie a sociálnych nadaní)
potom je tú pár ľudí ktorú sú fajn a aj vtipní, potom ľudia ktorých život ma zaujíma pretože sú zaujímaví ... potom sú tu aj takí ktorí sú otravní, nepríjemní alebo len ľudia čo sa ukážu raz za hrozne dlhý čas a nemám šancu si ich všimnúť.
ale označovať nebudem nikoho, pretože tí ktorí sú mi nesympatickí sú zablokovaní a vedia o tom, tých ktorých mám rád o tom vedia (a reagujem na nich)
a to je vlastne všetko, taký môj ,,otvorený list,, všeobecne, pretože hlbšie veci riešim inak, tu sa ma komentára a osočovanie moc nedotýkajú, hlavne od cudzích ľudí ktorí ma vôbec nepoznajú ..
stále neviem pochopiť ako je možne že môžem byť taky pomstychtivý a falošný ... ešte k tomu aj člen jeho armády ... nejde mi to do hlavy, myslím že pár dní sa ešte budem analyzovať, mojich posledných 10 rokov mi snáď dá špecifickú odpoveď
toto forúm mi pripomína posledný školský výlet na strednej, kde sme si všetci v ľahkom omámení alkoholu a sentimentality hovorili, čo si o sebe vzájomne myslíme a celé to bolo hrozne pekné a tak...dokým sa jedna spolužiačka, taká hrozne milá zlatá blondýnka spýtala spolužiača v domienke, že jej povie tiež niečo milé a on jej povedal, že sry, ale ty si piča. Rýchlo jej zmizol úsmev z tváre.
No ale napokon neviem čím by som prispela, niektorí sú tu super, iní kokoti, niektorí sú nudní.. a za mňa ma vždy prekvapí, keď som tu niekomu sympatická alebo tak. Opak ma neprekvapuje. Keby niekoho zaujímalo, čo si práve ja myslím, tak bárs, TS. Ale hlboko pochybujem, že niekto prikladá takú dôležitosť neznámej osobe z divnej stránky. Nač.
@32 a tak, my sme sa tam ešte viacerí prekvapili ja som podobne nadšenému spolužiakovu povedala, že je magor (ale tak ja som to myslela pozitívne, len to nechápal ) načo on mne začal hovoriť ako permanentne mimo. Ach. Sladká stredná.
a čudoval by si sa koľkým aj v prváku na VŠ si ku mne nik prvé 2 týždne ani len nesadol, nieto ma ešte oslovil. Vraj som vyzerala ako namyslená panička a veľká bifloška.
@delica tak jak bifloska to ano ale pokial nie si takzvany "aktivny somar" tak je to vsetko v poriadku ja nemam nic proti biflosom, ktori sa naucia ale drzia hubu a nepripominaju pisomku len preto aby oni mali dobru znamku a po ostatnych je im fuk
@34 ale ja mám na míle ďaleko nieto od bifloša, ale aj od priemerného študenta. Nikdy sa neozývam, nedávam pozor, nechodím občas na prednášky a všetky sa zásadne učím až cez skúškové. A aj to ako posledná a aktívneho somára má každá skupina tuším
@purenarcissism Ak skutočne stojíš o úprimnosť, myslím si, že si dosť elitárska osoba. Pár ľuďom, čo tu už dlho chodia a sú v očiach ostatných "cool" sa celkom okato strkáš do riti, komentuješ ich za každú cenu pozitívne a aj keby napísali niečo s čím sa nestotožňuješ, by si to buď ignorovala alebo by si s nimi ešte aj súhlasila.
Myslím si, že môžeš byť celkom fajn v realite, teda to fakt neviem, ale si tak trochu internet hero. Do očí si tu aspoň v minulosti dosť ľuďom nadávala a niekedy skutočne bez ohľadov na ich city a psychický stav, pri čom sama požaduješ určité ohľady voči sama sebe. Sem-tam by si sa proste mohla zamyslieť nad sebou než niečo napíšeš, trochu empatie v zmysle : "Čo ak by niekto toto urobil/napísal mne?"
@Wewo je podľa mňa chalan, ktorý je brutálne spokojný vo svojom živote, vie čo od neho chce, neustále sa chce zdokonalovať a je nadpriemerne sebavedomý... obyčajne tú sebavedomovosť na ľuďoch nemusím, ale myslím, že on je sebavedomý právom. Je múdry, jeho názory sú skvelé, má peknú frajerku, prácu ktorá ho baví a dobre uživí a to je podľa mňa splnený sen.
V takej @H8u sem-tam podľa toho ako prezentuje svoje názory vidím samú seba. Keď prezentuje svoj názor robí to zo zápalením a úplne ju vidím na strednej škole obletenú zaujatými poslucháčmi, keď hovorí o niečom. Vidím v nej človeka užívajúceho si že má nadštandart (fialový notebook, zelené auto, rúžový telefón), vidím, že ju to teší a možno je to aj tak preto, že konečne to môže mať, že v detstve a puberte si skrátka takýchto fancy vecí veľa neužila. Takisto si myslím, že je veľmi múdra, ale že je ešte trochu rozlietaná v názoroch a niektoré si musí utvrdiť.
Jej frajer @etelnair je správne štiplavý podľa môjho názoru a veľa hviezdičiek na jeho príspevkoch značí, že jeho názory sú síce niekedy poriadne tvrdé ale oprávnené. Podľa mňa majú super vzťah.
@Tangerina je podľa mňa v pohode čo sa týka názorov ale tie jej anti vegánske príspevky sú niekedy také pritiahnuté za vlasy, ako emefka vtipy proti vegánom, je to už také nasilu celé , myslím že ak by ťa pohostil nejaký vegan čo vie variť tak by si pochopila, že ich strava nie sú kamene a listy, ale často ju majú rozmanitejšiu ako my všežravci. Zájdi na vegan hody v BA v septembri, ochutnáš tam vegánske syry chutnejšie ako obyčajne, super vegánsku zmrzku, šošovicový prívarok, burger či dokonca kapustnicu. Daj tomu trochu šancu, veď vzájomné porozumenie vznikne práve keď vyskúšaš pochopiť tú druhú stranu.
@bebekex , @pijemzelenycaj , @tomkov - tieto tri slečny mi príjdu také vznešené, dobre mysliace, nepoškvrnené mysle, šíriace okolo seba skoro vždy iba pozitivitu , takisto aj @lenuska175 ale úprimne niekedy mi príjde že ich to musí stáť veľa premáhania a zatnutých zubov aby sa s niekým nepochytili a tak si nechajú často názor radšej sami pre seba... čo ja obdivujem, kiežby som sa dokázala riadiť pravidlom MLČAŤ JE ZLATO
@Dumbledore aj @staphylococcus mi príjdu ako ľudia, ktorí v určitom kolektíve (základná alebo stredná) sa dostali medzi hoooodne debilov, musím uznať že (aspoň v určitých názoroch, odboroch) určite vynikajú nad ostatnými a preto to museli mať vždy ťažké, ak sa k tomu pridá vysmievajúci kolektív , môže vzniknúť určitá zatrpknutosť a tak sa snažia každého kto im príde ako potencionálny nepriateľ zničiť argumentami, často to robia nevedomky iracionálne, skrátka sa už obrnili voči určitému spôsobu správania a robia to veľmi zle... ventilujú si tu svoje nešťastie na ľuďoch naokolo... je mi to v podstate aj ľúto...
@sveter mi príde ako dievča, ktoré má fakt v živote smolu často a vzdáva to. potrebovala by možno aj nejaký menší zázrak, nejaký impulz aby ju z toho vytrhol, ja si myslím, že to príde... jej spolubývajúca @foxylady je zase veselá baba, ktorá je ale asi celkom dosť detinská a do určitých vecí ako sú vzťahy, zvažovanie finančných výdavkov a užívanie drog by mala dospieť tak aby neurobila niečo čo by neskôr ľutovala... príde mi taká roztržitá ...
Čo ja viem, toto sú ľudia čo som tu zahliadla alebo som si na nich spomenula... snaď som nikoho neurazila...
@plavam_zivotom jj, ja som bola kedysi taka ze okolie ma nezaujimalo, ale chcela som zaujimat okolie, komplikovane, detske, hlupe dakujem celkom zaujimavy pohlad
@plavam_zivotom
to je mile,dakujem . tak ja som taky nekonfliktny typ v realite a aj tu teda a snazim sa to tu nebrat nejak vazne,ved to je len internet,nestoji mi to za to aby som tu viedla nejake zabomysie vojny. a ak aj precitam daco,co ma nasere tak to bud odignorujem a myslim si svoje,alebo ak aj mam s niekym nejaku 'debatu' tak to nikdy neni nejake agresivne a snazim sa byt slusna ku kazdemu.a su tu ludia,co mi nie su az tak sympaticki (nazorovo,vystupovanim)a a su tu ludia,co su mi sympaticki,ale nejak proste nemam potrebu sa s nimi hadat,s nikym som tu nemala ani nemam nejaky konflikt. a nejak specialne zatinat zuby nemusim .
@plavam_zivotom ty mi prides ako zakomplexovana truba ktora sa musi do vsetkeho miesat a je mi uplne u pici co si o mne myslis. @delica@33 loool tak som ja vraj vyzerala na strednej, jedna kamaratka mi asi v tretom rocniku povedala, ze do mna mala na prvej hodine slovenciny chut hodit papucu za to na vyske som si az podozrivo rychlo nasla kamaratov...
Jeeee sorry zakladatelovi za vulgarizmus, neprecitala som si prvy koment, len proste vidim tag, vo fore na ktore som nikdy nereagovala, od tejto osoby, ako do mna zas rype...tak som zareagovala podla svojho uvazenia.
@staphylococcus tak ale dokým len tak vyzeráme, ej to fajn! ja som na seba už podľa zjavu toho toľko počula... najviac ma baví ale keď niekto usudzuje, že som milé, normálne, slušné, zlaté dievčenské dievča a potom zistí, že som taký pako a úchyl (už aj to mi bolo povedané)
@delica Napodobne s pakom a uchylom sa uplne stotoznujem este ma vie pobavit veta "ty si take slniecko" alebo "ved kto by teba nemal rad" od ludi ktori ma poznaju fakt zbezne a videli ma len v dobrej nalade na tom som sa uz par krat zacala nahlas smiat t
@staphylococcus uf, ešteže do slniečka mi nenadávajú, to by som nedala! ale ako mňa to napokon aj baví a ešte aj rada občas nosím kjút veci, len aby ten kontrast bol výraznejší.
@delica ja kjut veci nosim pomerne casto, to je na tom najhorsie, ze som taka ruzovucka blondata a priton som taky neprijemny povysenecky kokot ale tak. Moje okolie si zvyklo
@staphylococcus Podľa mňa to je chlap a niekto, kto ešte pred vznikom toho účtu mal tu nejaké problémy. Ale páči sa mi ten psychologický profil, ktorý je hodný mentálnej subnormy.
@plavam_zivotom idk, je mi to maximalne tri pat, nepamatam si cca 90% ludi, s ktorymi som si tu pisala...a asi si sa vtedy neprezentoval/a ako zakomplexovany kokot.
@staphylococcus to ani ty vtedy nie, neurážala si každého a nebola taká elitàrska, ja som svoj komentár do tohto fóra napísala nie v zlom a aj tak ste ma zdrbali zase a robili si tu zo mňa piču pred mojimi očami.. som dievča, prezentujem sa tu myslím v milšom svetle ako predtým a sľubujem, že ak ma tak nemôžete vystáť, nebudem na ani jedného z vás už nijak reagovať ani vás nijak spomínať, to isté poprosím aj od vás...
@plavam_zivotom tak to si ma z niekym dobre pleties, ja som sa vzdy prezentovala UPLNE rovnako.
A vazne?! "Si elitarska pica...nemyslim to v zlom."
Len tak nas niekde tagnes, ponadavas nam a tvaris sa urazene, ked reagujeme?
Prosim ta...
@staphylococcus OTVORENOSŤ sa volá táto téma... jednám tu z ľuďmi úprimne a využívam možnosť povedať svoj názor. SEBAREFLEXIA zase chýba človeku, ktorý si prečíta o sebe síce niečo nelichotivé ale pravdivé a nepokúša sa nad sebou zamyslieť. Konštruktívna kritika nie je na škodu človeku čo to potrebuje... ja som nikoho neurážala ... a ty si kedysi síce bola ostrá ale určite si nikomu vkuse vulgárne nenadávala a nepotrebovala si ho pred jeho očami zhadzovať s Dumbledorom. Omg, nepohodli sme sa pri jednej téme o vývoze zeleniny a ani si nestíhaš všímať fakt, že ja nie som zlý hnusný človek čo tu ľudí uráža a že máme často názory aj spoločné... len už ma máš nejak zaškatulkovanú a odmietaš ma odškatulkovať...
@plavam_zivotom Pravdive je to tak v tvojej chorej hlavicke. Skus prist na ulici k cudziemu cloveku a povedat mu "si kokot", ze ako zareaguje. Myslim, ze ho tvoj pomyleny nazor bude zaujimat rovnako ako teraz mna a bude k tebe podobne zhovievavy.
Konstruktivna (co tvoja nie je) kritika je na mieste, ked o nu clovek stoji.
Ano, mam ta "zaskatulkovanu" lebo ma kazdym svojim nazorom viac a viac presviedcas o tom, ze ti proste jebe, ze mas nejaky komplex a potrebujes si ho liecit.
Ak ti k tomu pomoze to, ze tu budes vsade pisat, ake sme ubohe existencie a ako ti je nas luto (toto ma vie tak strasne rozosmiat ) tak fajn, ale necuduj sa, ze reagujeme tak, ako reagujeme.
@staphylococcus No ja by som chcel stretnúť túto osobu tiež v realite, že čo za špinu je to, keď postuje fotografie cudzích ľudí na internet. Dosť úbohé konanie, ale raz som to tu už zažil a mám o tom človeku zistené viac než dosť, už ho len nechávam v nevedomosti a uvidím, či mu to vrátim. Ale nie som pomstychtivý, vracia sa mu to aj samé a inak. Takže tak by som to zhrnul.
@dumbledore nasrat, mne je to uz jedno, len wtf proste, ma pocit ze je nejaka matka tereza a ze nam tymi bludmi svojimi vlastne pomaha, alebo co.
Nabuduce ked budem chciet niekoho bohapusto zhejtovat zacnem svoj proslov slovami: "prijmi prosim tuto konstruktivnu kritiku...".
@staphylococcus Prosím ťa, čo za chudáka hento spraví? Tam nie je viac čo komentovať. Možno Tereza čo má v riti železá (maximálne trápne ale spomenul som si na to teraz).
Ale ak by niekoho zaujímalo, čo si o ňom myslím, abo má pocit, že som mu dakedy krivdil, tak to tu na neutrálnej pôde môžeme prebrať @delica Ja inak nchpm, prečo si stále myslíš, že by ťa ľudia tu nemali mať radi. Veď kedy si tu komu ublížila? @19 Však preto je tam tá klauzula "keď sa dá". @24 Nebolo to o tebe vôbec, aj keď dúfam, že to, že niečo také píšeš aj o mne bol len pokus o vtip, bo ja som ti nikdy nič zlé nespravil Môžeš to zmazať.
@antifunebracka tak ono v realite tiež nie som bohvieako obľúbená a ťažšie naväzujem kamarátstva. A za moje pôsobenie na rôznych weboch, som nikdy nepatrila nikde k nejakej skupinke obľúbencov, či vôbec nejakej skupinke. Je to len logické.
@Piter09 ... s tým mystickým nemyslím v negatívnom, aj slovník to vykladá ako "mystika = 2. mystérium, záhada, tajomnosť
mystický = tajomný". Čo aj si pre mňa, keďže ťa nepoznám osobne. Len prvý dojem z Birdzu ako reakcia na @18 koment. Ako tu už bolo spomínané, realita môže byť úplne kdesi inde. @63 To som netušila, že má dočinenia s matikou, ale asi aj ta kniha k tomu prispela. Snáď sa za to netrápiš, čo som Ti napísala...
@plavam_zivotom zamyslela som sa nad tým čo si napísala, myslím že irl som dosť slušná v správaní sa a taká nejak divne konzervatívna, ale v mojom okolí ľudia vedia že ticho nie som keď nesúhlasím, rada aj diskutujem s inými názormi, aj v škole o politike, všetkom možnom, ale tu na birdzi mi príde proste hrozne zbytočné niečo riešiť i keď niekedy sa mi stalo že keď ma niekto nejakým spôsobom vyhecoval k nejakej mojej ostrejšej odpovedi, tak som si ju napísala tu do políčka na komentár a pred odoslaním to vymazala. V skutočnosti to niekedy neviem aplikovať do situácie a potom vyletím na niekoho aj kvôli hovadinám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
ja napr. o sebe viem ze na nete som fakt pako, ale kto ma pozna osobne vie, ze som vlastne superko nie nie zartujem, ale fakt by ma zaujimalo co si o mne otvorene kto mysli, bez nadavok, jednoducho konstruktivna kritika...a proste tak nejak z ocu do ocu
cize mne sa napad paci
A inak 100 % bude v tomto fóre brutal flejm.
teda napriklad taki ludia co maju bohaty spolocensky zivot a frajkov a vobec ma nechapu ked sa tu opustam
A to ze ma torpedis odmietol ma zabolelo pri srdiecku
zacni nieco vysvetlovat cez TS kdejakemu retardovi, mas slusnu sancu ze panko napise blog kde vsetky tsky zverejni, k tomu vymysli nejaky pribeh o tom ako si mu jebal mamu a skoncite jak dumbledore a kamarati, roky sa obvinujete kto je jaky falosny a pomstychtivy
a ešte predpokladám, že sa tu každý neukazuje presne taký akým v reálnom živote je, čiže si o niekom môžem myslieť, že je p*** a pritom vôbec nemusí byť
taký je život
lubme sa a nemnožme. ideálne
potom je tú pár ľudí ktorú sú fajn a aj vtipní, potom ľudia ktorých život ma zaujíma pretože sú zaujímaví ... potom sú tu aj takí ktorí sú otravní, nepríjemní alebo len ľudia čo sa ukážu raz za hrozne dlhý čas a nemám šancu si ich všimnúť.
ale označovať nebudem nikoho, pretože tí ktorí sú mi nesympatickí sú zablokovaní a vedia o tom, tých ktorých mám rád o tom vedia (a reagujem na nich)
a to je vlastne všetko, taký môj ,,otvorený list,, všeobecne, pretože hlbšie veci riešim inak, tu sa ma komentára a osočovanie moc nedotýkajú, hlavne od cudzích ľudí ktorí ma vôbec nepoznajú ..
stále neviem pochopiť ako je možne že môžem byť taky pomstychtivý a falošný ... ešte k tomu aj člen jeho armády ... nejde mi to do hlavy, myslím že pár dní sa ešte budem analyzovať, mojich posledných 10 rokov mi snáď dá špecifickú odpoveď
No ale napokon neviem čím by som prispela, niektorí sú tu super, iní kokoti, niektorí sú nudní.. a za mňa ma vždy prekvapí, keď som tu niekomu sympatická alebo tak. Opak ma neprekvapuje. Keby niekoho zaujímalo, čo si práve ja myslím, tak bárs, TS. Ale hlboko pochybujem, že niekto prikladá takú dôležitosť neznámej osobe z divnej stránky. Nač.
kaamoska komu ty mozes byt nesympaticka? povedz !
a čudoval by si sa koľkým aj v prváku na VŠ si ku mne nik prvé 2 týždne ani len nesadol, nieto ma ešte oslovil. Vraj som vyzerala ako namyslená panička a veľká bifloška.
Myslím si, že môžeš byť celkom fajn v realite, teda to fakt neviem, ale si tak trochu internet hero. Do očí si tu aspoň v minulosti dosť ľuďom nadávala a niekedy skutočne bez ohľadov na ich city a psychický stav, pri čom sama požaduješ určité ohľady voči sama sebe. Sem-tam by si sa proste mohla zamyslieť nad sebou než niečo napíšeš, trochu empatie v zmysle : "Čo ak by niekto toto urobil/napísal mne?"
@Wewo je podľa mňa chalan, ktorý je brutálne spokojný vo svojom živote, vie čo od neho chce, neustále sa chce zdokonalovať a je nadpriemerne sebavedomý... obyčajne tú sebavedomovosť na ľuďoch nemusím, ale myslím, že on je sebavedomý právom. Je múdry, jeho názory sú skvelé, má peknú frajerku, prácu ktorá ho baví a dobre uživí a to je podľa mňa splnený sen.
V takej @H8u sem-tam podľa toho ako prezentuje svoje názory vidím samú seba. Keď prezentuje svoj názor robí to zo zápalením a úplne ju vidím na strednej škole obletenú zaujatými poslucháčmi, keď hovorí o niečom. Vidím v nej človeka užívajúceho si že má nadštandart (fialový notebook, zelené auto, rúžový telefón), vidím, že ju to teší a možno je to aj tak preto, že konečne to môže mať, že v detstve a puberte si skrátka takýchto fancy vecí veľa neužila. Takisto si myslím, že je veľmi múdra, ale že je ešte trochu rozlietaná v názoroch a niektoré si musí utvrdiť.
Jej frajer @etelnair je správne štiplavý podľa môjho názoru a veľa hviezdičiek na jeho príspevkoch značí, že jeho názory sú síce niekedy poriadne tvrdé ale oprávnené. Podľa mňa majú super vzťah.
@Tangerina je podľa mňa v pohode čo sa týka názorov ale tie jej anti vegánske príspevky sú niekedy také pritiahnuté za vlasy, ako emefka vtipy proti vegánom, je to už také nasilu celé , myslím že ak by ťa pohostil nejaký vegan čo vie variť tak by si pochopila, že ich strava nie sú kamene a listy, ale často ju majú rozmanitejšiu ako my všežravci. Zájdi na vegan hody v BA v septembri, ochutnáš tam vegánske syry chutnejšie ako obyčajne, super vegánsku zmrzku, šošovicový prívarok, burger či dokonca kapustnicu. Daj tomu trochu šancu, veď vzájomné porozumenie vznikne práve keď vyskúšaš pochopiť tú druhú stranu.
@bebekex , @pijemzelenycaj , @tomkov - tieto tri slečny mi príjdu také vznešené, dobre mysliace, nepoškvrnené mysle, šíriace okolo seba skoro vždy iba pozitivitu , takisto aj @lenuska175 ale úprimne niekedy mi príjde že ich to musí stáť veľa premáhania a zatnutých zubov aby sa s niekým nepochytili a tak si nechajú často názor radšej sami pre seba... čo ja obdivujem, kiežby som sa dokázala riadiť pravidlom MLČAŤ JE ZLATO
@Dumbledore aj @staphylococcus mi príjdu ako ľudia, ktorí v určitom kolektíve (základná alebo stredná) sa dostali medzi hoooodne debilov, musím uznať že (aspoň v určitých názoroch, odboroch) určite vynikajú nad ostatnými a preto to museli mať vždy ťažké, ak sa k tomu pridá vysmievajúci kolektív , môže vzniknúť určitá zatrpknutosť a tak sa snažia každého kto im príde ako potencionálny nepriateľ zničiť argumentami, často to robia nevedomky iracionálne, skrátka sa už obrnili voči určitému spôsobu správania a robia to veľmi zle... ventilujú si tu svoje nešťastie na ľuďoch naokolo... je mi to v podstate aj ľúto...
@sveter mi príde ako dievča, ktoré má fakt v živote smolu často a vzdáva to. potrebovala by možno aj nejaký menší zázrak, nejaký impulz aby ju z toho vytrhol, ja si myslím, že to príde... jej spolubývajúca @foxylady je zase veselá baba, ktorá je ale asi celkom dosť detinská a do určitých vecí ako sú vzťahy, zvažovanie finančných výdavkov a užívanie drog by mala dospieť tak aby neurobila niečo čo by neskôr ľutovala... príde mi taká roztržitá ...
Čo ja viem, toto sú ľudia čo som tu zahliadla alebo som si na nich spomenula... snaď som nikoho neurazila...
to je mile,dakujem . tak ja som taky nekonfliktny typ v realite a aj tu teda a snazim sa to tu nebrat nejak vazne,ved to je len internet,nestoji mi to za to aby som tu viedla nejake zabomysie vojny. a ak aj precitam daco,co ma nasere tak to bud odignorujem a myslim si svoje,alebo ak aj mam s niekym nejaku 'debatu' tak to nikdy neni nejake agresivne a snazim sa byt slusna ku kazdemu.a su tu ludia,co mi nie su az tak sympaticki (nazorovo,vystupovanim)a a su tu ludia,co su mi sympaticki,ale nejak proste nemam potrebu sa s nimi hadat,s nikym som tu nemala ani nemam nejaky konflikt. a nejak specialne zatinat zuby nemusim .
@delica @33 loool tak som ja vraj vyzerala na strednej, jedna kamaratka mi asi v tretom rocniku povedala, ze do mna mala na prvej hodine slovenciny chut hodit papucu za to na vyske som si az podozrivo rychlo nasla kamaratov...
ah, miss him
A vazne?! "Si elitarska pica...nemyslim to v zlom."
Len tak nas niekde tagnes, ponadavas nam a tvaris sa urazene, ked reagujeme?
Prosim ta...
Konstruktivna (co tvoja nie je) kritika je na mieste, ked o nu clovek stoji.
Ano, mam ta "zaskatulkovanu" lebo ma kazdym svojim nazorom viac a viac presviedcas o tom, ze ti proste jebe, ze mas nejaky komplex a potrebujes si ho liecit.
Ak ti k tomu pomoze to, ze tu budes vsade pisat, ake sme ubohe existencie a ako ti je nas luto (toto ma vie tak strasne rozosmiat ) tak fajn, ale necuduj sa, ze reagujeme tak, ako reagujeme.
Nabuduce ked budem chciet niekoho bohapusto zhejtovat zacnem svoj proslov slovami: "prijmi prosim tuto konstruktivnu kritiku...".
@delica Ja inak nchpm, prečo si stále myslíš, že by ťa ľudia tu nemali mať radi. Veď kedy si tu komu ublížila?
@19 Však preto je tam tá klauzula "keď sa dá".
@24 Nebolo to o tebe vôbec, aj keď dúfam, že to, že niečo také píšeš aj o mne bol len pokus o vtip, bo ja som ti nikdy nič zlé nespravil Môžeš to zmazať.
mystický = tajomný". Čo aj si pre mňa, keďže ťa nepoznám osobne. Len prvý dojem z Birdzu ako reakcia na @18 koment. Ako tu už bolo spomínané, realita môže byť úplne kdesi inde. @63 To som netušila, že má dočinenia s matikou, ale asi aj ta kniha k tomu prispela. Snáď sa za to netrápiš, čo som Ti napísala...