zas závisí aký
ak vyzerá ako pyžamo, nie
ak vyzerá normálne spoločensky, v pohode
(zneužijem túto tému na otázku, či niekto nevie o obchode, kde majú super šaty na moju super postavu dvanásťročného trpaslíka s miernym pivným pupkom?
(rozumejte nepuzdrové šaty, sukńa ideálne do áčka) a to všetko za rozumnú cenu, vďaka
nie internety, to nestíha prísť
@sypomka v HM som myslím, že bola (bola som takmer všade ale nikde nič vhodné pre mňa (stále si môžem dať tie, čo som mala na predošlej svadbe, ale mám vnútornú potrebu nájsť niečo iné
@luc.ka už si nepmätám aké, ale tuším som ti raz dačo chválila, takže otázka znie, aká veĺkosť?
Ja som takto pred mesiacom obehala asi cely svet (no dobre,mozno len jedno mesto a plakala som, lebo nevesta chcela,aby sme druzicky boli v staroruzovej a ta farba akoby ani neexistovala..a potom som vosla do sekaca a cakali ma tam tie najdoko saty za 12€ total vhodne na svadbu, este aj odtien mi ladil s vyzdobou, haha cize moja rada znie chod do sekaca,ked donesu nove veci .. @mielikki
Velkost S, farba koralova, taky akokeby spagatikmi zdobeny vrch a sifonova sukna. Ale su az po zem (ja mam 173cm a mala som ich presne po zem s nizkymi sandalkami, takze ak si nizsia tak jednoznacne podpatky) a akoze su velmi pekne no, len stali takmer 60e a nie su to tie, co som tu mala na obrazku
Ja som si musela vyhľadať, čo je to overal Hm a neviem, vyzerá to ako elegantné dupačky
A nič mi nehovoria ani pojmy puzdrové šaty, koralová farba, sifónová sukňa. Kam na toto chodíte
Mne sa veľmi páčia tieto šaty, mám ich dokonca až v 4 farbách Jednoduché a pekné. Ale netuším, či sa hodia na svadbu, ešte som nikdy na žiadnej nebola » terranova.glami.cz/terranova-saty-...
@mielikki Tieto čo som sem vkladala by sa ti nehodili? Ja som z nich úplne nadšená, mám pocit, že krajšie oblečenie som ešte snáď ani nevlastnila Ale to bude asi aj tým, že ja neznášam nakupovanie a keď už idem niečo kúpiť, tak je to z absolútnej nutnosti... Inak v hnedej alebo vínovej farbe by sa na svadbu nehodili? Či na svadbu by sa mal obliekať len nejaký už naozaj exkluzívny materiál? Alebo na svadbu musia byť šaty pod kolená? Asi sa pýtam hlúposti, ale zaujímalo by ma t Ak aj ja raz budem pozvaná na nejakú svadbu. Lebo už teraz viem, že by som si obliekla najradšej tieto šaty
@azizi čierne na svadbu rozhodne nie, podobne ako rozhodne nie biele
(možno tak nejaké čierno-biele by ušli, ale to by záviselo od konkrétnych šiat)
a dĺžka by mala byť aspoň cca okolo kolien, asi ťa nikto nepoženie, ak budú kúsok nad, ale proste nie mini
a čo sa materiálu týka, tak to závisí aj od toho, či ideš na dedinskú svadbu alebo svadbu násupníka trónu, samozrejme, ale nejaký úplet (rozumej niečo, čo pripomína tričká, tepláky a pod.) rozhodne nie
@mielikki Áno, to som si všimla, že si už zohnala, to len či by sa ti aj tak nepáčili, stoja len 12 eur, čiže ani drahé až tak nie sú. Aj keby si ich rovno nemala využiť na svadbu.
Nie čierne samozrejme, veď som predsa písala, že ich mám až v 4 farbách. Vínová, hnedá, sivá a čierna. Ale obrázok som zohnala iba v tej čiernej, tak preto som sem vložila ten. Ale zvlášť tie vínové sú veľmi pekné a elegantné.
Aha, takže materiál ako na tričko nie? Lebo toto je presne taký materiál, ako sa normálne tričká vyrábajú. Ale tak ono to nie je až tak vidieť podľa mňa. V každom prípade, toto mi práve nebolo jasné, či na svadbe záleží aj na materiály. Ďakujem
Takže najskôr to vidím tak, že keď tak tie vínové, ale jedine ak by boli o pár cm dlhšie a boli z nejakého iného materiálu, však? Hm, škoda.
Ale tak ja sa najskôr asi dožijem jedine tak vlastnej svadby a tam aj tak budem mať podľa všetkého svadobné
@azizi práveže hentaké šaty bývajú z takého materiálu, tak som to radšej napísala
a teda hej, záleží. Samozrejme normálne od teba nik nevyžaduje nič super drahé, ale proste ak je to niečo, z čoho sa vyrábajú bežne veci, v kt. chodíš po byte alebo záhrade, asi to nie je naklepší nápad
vínové a ideálne dlhšie, z trocha lepšieho materiálu by boli úplne super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ak vyzerá ako pyžamo, nie
ak vyzerá normálne spoločensky, v pohode
(zneužijem túto tému na otázku, či niekto nevie o obchode, kde majú super šaty na moju super postavu dvanásťročného trpaslíka s miernym pivným pupkom?
(rozumejte nepuzdrové šaty, sukńa ideálne do áčka) a to všetko za rozumnú cenu, vďaka
nie internety, to nestíha prísť
predam ti moje
@luc.ka už si nepmätám aké, ale tuším som ti raz dačo chválila, takže otázka znie, aká veĺkosť?
Velkost S, farba koralova, taky akokeby spagatikmi zdobeny vrch a sifonova sukna. Ale su az po zem (ja mam 173cm a mala som ich presne po zem s nizkymi sandalkami, takze ak si nizsia tak jednoznacne podpatky) a akoze su velmi pekne no, len stali takmer 60e a nie su to tie, co som tu mala na obrazku
ale nevadí, zohnala som dnes zelené za 20
A nič mi nehovoria ani pojmy puzdrové šaty, koralová farba, sifónová sukňa. Kam na toto chodíte
Mne sa veľmi páčia tieto šaty, mám ich dokonca až v 4 farbách Jednoduché a pekné. Ale netuším, či sa hodia na svadbu, ešte som nikdy na žiadnej nebola
» terranova.glami.cz/terranova-saty-...
(možno tak nejaké čierno-biele by ušli, ale to by záviselo od konkrétnych šiat)
a dĺžka by mala byť aspoň cca okolo kolien, asi ťa nikto nepoženie, ak budú kúsok nad, ale proste nie mini
a už mám, úplne náhodou som zohnala
Nie čierne samozrejme, veď som predsa písala, že ich mám až v 4 farbách. Vínová, hnedá, sivá a čierna. Ale obrázok som zohnala iba v tej čiernej, tak preto som sem vložila ten. Ale zvlášť tie vínové sú veľmi pekné a elegantné.
Aha, takže materiál ako na tričko nie? Lebo toto je presne taký materiál, ako sa normálne tričká vyrábajú. Ale tak ono to nie je až tak vidieť podľa mňa. V každom prípade, toto mi práve nebolo jasné, či na svadbe záleží aj na materiály. Ďakujem
Takže najskôr to vidím tak, že keď tak tie vínové, ale jedine ak by boli o pár cm dlhšie a boli z nejakého iného materiálu, však? Hm, škoda.
Ale tak ja sa najskôr asi dožijem jedine tak vlastnej svadby a tam aj tak budem mať podľa všetkého svadobné
a teda hej, záleží. Samozrejme normálne od teba nik nevyžaduje nič super drahé, ale proste ak je to niečo, z čoho sa vyrábajú bežne veci, v kt. chodíš po byte alebo záhrade, asi to nie je naklepší nápad
vínové a ideálne dlhšie, z trocha lepšieho materiálu by boli úplne super