dobra otazka... sama za seba poviem, ze vizualne urcite nie. a myslim, ze ani chalanom sa okrem prs vizualne nepacia ziadne babske organy
ale tak pozrite... ked holka vie, co bude nasledovat potom, ako sa bude chvilu venovat vasmu organu (sakra dobre pomenovanie tak si myslim, ze by sa jej pacil aj keby po nom behali pavuky a mysi... chapete. zivocisny pud tuzby po peknych veciach je silny
...jujuj,akoze mrte fayn question...mnooo thak prafdu powediac widela som uz krajsiu wec akou je spominany organ/fuckt good pomenowanie/ a ja osobne by som ho mat nexcela,aaale kedze je urceny wykonat istu funkciu,ktora sa lubit proste musi,thak neni o com proste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale tak pozrite... ked holka vie, co bude nasledovat potom, ako sa bude chvilu venovat vasmu organu (sakra dobre pomenovanie tak si myslim, ze by sa jej pacil aj keby po nom behali pavuky a mysi... chapete. zivocisny pud tuzby po peknych veciach je silny