nechcem urazit chalanov ale je to pomerne vzacne ak vie chalan varit... ja to mam rada ale nie je to nutnost, vzhladom nato, ze poznam len jedneho chalana ktory vie varit lepsie ako ja a nechcem sa chvalit ale varim celkom slusne {tak este nikto sa neotravil a nestazoval}
no tak chalani vedia lepsie varit ak baby..len to musia najst v sebe take ..ale nanvidim ked u nas tato vari ako to jedlo je genialne ale tak z casu na cas by nebolo odveci keby si ten riad aj umyje...na to prosim nezabudnite ked uz varite tu veceru alebo co...ked by aj nahodou to jedlo ste dako odvrzali a riad by bolo umyty alebo aspon v umycke tak by som to mozno aj ziedla
haha no clovek to tu zalozi rano a pride vecer a tolko komentov no kasko:neviem ale kludne ....aaa spenatove lazane preto lebo je to jej dost oblubene jedlo a vobec cestoviny takze pret .. och a ozaj diky vaaam
No ja viem tiez varit respektive momentalne som majster cislo jeden vo vareni cestovin a potom jedla zvnaho "co privat vydal" teda varenie z toho co som nasiel v chladnicke, polickach a podobne ale dovolim si tvrdit ze podla receptu zvladnem vacsinu beznych jedal
je to strasne sexi...a este k tomu som leniva,,,takze pozerat sa na sexi xlapa,co vam vyvara je este viac .... .Ja takeho mam,co ho to bavi-xixi..nastastie
Pre chalanov je varenie koniček pre dievčata praveká povinnosť preto si myslim že chalani ako ja varia pre radosť a ak robiťe niečo pre radosť a nie preto že sa to od vas očakava vždy ste v tom dobrý
Tak vartenie nie je az taka veda len vediet co s cim a ako dlho akym sposobom tepelne upravit, co som skusal recepty tak bez problemov, co sa masa tyka tak je treba viac nasolit a nakorenit lebo nieco dokaze natiahnut, ale zaas aj podla toho jak sa robi ci je v marinade alebo nie.
Moj extrem bolo pecene kura s cokoladou, moc som neveril ze sa mi to podari ale malo genialnu chut odporucam vyskusat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Btw, spenatove lasagne by som nevaril ked uz tak nieco ine
...som trdlo..hh
..fakt som sprosta..hh
moj otec tiez skvele vari, mozno lepsie jak mamca, ae proste sa striedaju...je to jednodznacne devizou chalana, ak vie aj varit
ale ne varím celkom slušne podla toho, čo som sa dozvedel
a inak co ja poznam tak skoro vseci chalani vedia varit..no nie zas take uplne zlozite jedla ale tak normalne vedia
ale mňa varenie veľmi baví, preto som náhodou aj rada, ak mi do toho nefušuje...on nech sa tam stará o svoje kompíky...
Moj extrem bolo pecene kura s cokoladou, moc som neveril ze sa mi to podari ale malo genialnu chut odporucam vyskusat