ánoooo... najmä u tých gajkov s patkami, v teplakoch s rozkrokom medzi kolenami alebo trubkach, s okuliarmi s cistymi sklami ako mucha puk a ajfonovymi selfie
@salora ja viem, ale ja hovorim teraz o tebe tak ako si to napisal, proste vidno ze ich proste vnimas zle.. proste ze si zakomplexovany no ked to uz tak mam povedat ani gay taky clovek nemusi byt, ktoreho si opisal, ale tak vidno že uz si si nieco pekne zaskatulkoval
@smilerrr nechcem tu spamovat a zasierat temu, do ktorej to nepatri, ale... ty na základe jednej mojej vety dokážeš zistiť, že ICH (koho?? homsexuálov?) vnímam zle, že som zakomplexovaný (z čoho?)... óóó, aký Frued z teba a písal som tuším "gajko" nie gay resp. gays vnímam ich lepšie než 95% osadenstva birdzu, tak si tu pre tvoje info prebehni nejaké témy o homosexualite a z diskusií zistíš, aký je môj postoj k tejto téme... aby si tu nevytváral scestné a mylné psychoanalýzy máš pravdu len v jednom - áno, vnímam zle tých, ktorí zo seba robia niečo, čo nie sú... mám rád ľudskú prirodzenosť...
@salora ICH som proste myslel tych s teplakmi a ajfonmi .. a teda pises ze robia zo seba nieco co niesu.. neviem co si myslis ze zo seba robia ale ok podla mna je to zaujimave a paci sa mi ze sa od inych odlisuju, radsej stretnem tento typ cloveka, ako by som mal niekoho ktory sa o seba vobec nestara
okej, tak som ta zle pochopil s tym gajko .. ale nemusis sa tu obhajovat ja som nikde nenapisal o tvojom vztahu s gaymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
okej, tak som ta zle pochopil s tym gajko .. ale nemusis sa tu obhajovat ja som nikde nenapisal o tvojom vztahu s gaymi