nepáči sa mi, že ľudia sú jak pripečení a nedokážu pozrieť o riadok nižšie, kde majú 150 diskusií na rovnakú tému. a furt a stále budú zakladať to isté.
@6 fuuuha, tomáš, asi by si sa mal vážne zamyslieť, či ešte niečo budeš meniť, keď sú ľudia z toho v takom šoku, že zabúdajú čítať to je potom celý rok v prvom ročníku zš zabitý
ale keď už je tu zase ďaľšie fórum, môžem sa aspoň znova vyjadriť
nepáči sa mi, ako sa ukazujú priatelia, pretože predtým sa mi cez nich ľahšie preklikávalo a teraz musím kliknúť 2x viac a ešte čakať, kým sa to načíta.
Novy Birdz sa mi velmi paci, suhlasim, ze mozno trosku neprehladnost, ale je to skor o zvyku. Aj ked tu fora su vazne trosku neprehladne a je trosku tarbave v nich browsovat.
a prave som si vsimla ze ma postipal komar alebo jaky lietajuci bordel..do kelu!...
a este poznamocku k birdzu..no len to ma stve ze trosku pomalsie to tu reaguje,ale tak to je detail..pokial to nesiaha do takych rozmerov ze tu cakame pol storocia,tak to moja netrpezliva povaha aj znesie
Podla mna je to pecka..uz rano som skusala stranku a ze sa menia a to..no som cakala ze co zasa bude nove a hlavne ake to bude!ale je to podarene..sice mam zmatok trosku v tych spravach ale uz som sa zorientovala tak som rada a skiny su pecka ale mohlo by ich byt viac..a tie radia tiez..prave pocuuvam
nepaci, neviem, z toho stareho som mala lepsi pocit, tu mi nejde zmenit v profile fotka, je to tu take pomiesane, a tiez nechapem, preco sa nemozu registrovat novy clenovia, ale poho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
už som pokojná, už som to predýchala
nepáči sa mi, ako sa ukazujú priatelia, pretože predtým sa mi cez nich ľahšie preklikávalo a teraz musím kliknúť 2x viac a ešte čakať, kým sa to načíta.
nepaci sa mi ze mi to tu nepridalo smajla dvojbodka zatvorka
snad teraz hej:
a uz som si nejakym sposobom zvykla, aj ked je to ine
vsak co, zivot je zmena
Ale celkovy pocit je urcite kladny.
ja chvalim aj ked je to pomale trochen! ale to snad len tym doriesenim opadne..a aj ked ne...co uz!
sa tesim ze idu menit skiny! wuuu!
ked uz decku toto chyba ku stastiu...
a prave som si vsimla ze ma postipal komar alebo jaky lietajuci bordel..do kelu!...
a este poznamocku k birdzu..no len to ma stve ze trosku pomalsie to tu reaguje,ale tak to je detail..pokial to nesiaha do takych rozmerov ze tu cakame pol storocia,tak to moja netrpezliva povaha aj znesie
Nie. So starym dizajnom som bol spokojny.