Snáď sa budú páčiť a nové funkcie oživia blogovanie. Inak ešte pribudne jedno prekvapenie k blogom čo sa týka fanúšikov, ale to pribudne možno až o týždeň
je to dobré avšak mám voči tomu dve výhrady... 1. sa mi nepáči, že keď kliknem na blogy, tak sa mi tam zobrazia ohviezdičkované... 2. keď kliknem na blogy mojich kamarátov, mám tam aj tie svoje... na čo potom je aj sekcia, kde sú výlučne moje vlastné blogy?
... Mne sa páči celková zmena birdz.. Ked som tu prisla pred par rokmi, bolo to niečo iné.. ale den co den tyzden co tyzden .. bla bla.. rok čo rok je to tu živšie lepšie.. Birdz ide z dobou, zjepšuje sa a v mojich očkách zas dnes o čosi stúpol
pozrel som si to a paci sa mi to, no neviem ako vyzeralo to povodne a nebudem ani vyuzivat nove funkcie velmi, pretoze blogy necitam iba sem-tam raz za mesiac si precitam daky ktory ma zaujme nadpisom a ten pochvalim, ale inac nic ale chvalim vsetkych ktori to robili
Chválim snahu o oživenie, podarilo sa, ale niečo by som vytkol.
1. Nie je (pokiaľ si to neprepnete) vidno, o akú "škatuľu" ide.
2. Básne sa skopili do jednoduchého textu, no to bude asi aj preto, že niektorí autori zvykli po každom verši
dávať
jeden
voľný
riadok, takže to zaberalo veľa miesta.
Viac som si zatiaľ nevšimol, takže nebudem viac zdrbávať Ešte možno, že by sa mohlo niečo urobiť s farbou. Nech to nie je rovnaké ako Maslo, alebo, nech je celý Birdz rovnakej farby, to nech rozhodne @tomas
Celkom v pohode, akurát sa mi nepáči trochu to, že v sekcii blogy budú len články, ktoré niekto už ohviezdičkoval.
Ako nápad dobrý, aj by sa mi to páčilo, len veľa ľudí si hviezdičkuje svoj vlastný blog, takže potom, keby to už bolo nastavené tak, že ak si ho ohviezdičkuje iba autor, žeby nebol v tej sekcii blogy.
Lebo potom sa tam dostanú aj blogy, ktoré nemusia byť oblúbené medzi ostatnými, ale stačí, že sa páčia autorovi blogu
Aaale suhlasim tiez s tym, ze prve by sa mohli ukazovat najnovsie clanky, bo niekto ma povedzme viac priatelov, ktori jeho blog hned uvidia a ohviezdickuju a ti ostatni by mohli byt potom troska v uzadi povedzme to je vsetko, inak sa mi to moc paci a tesim sa ze uz bude fungovat k blogom aj vyhladavanie
@identita a ďalší... hej rebríček za mesiac tam momentálne nie je, lebo chcem tam trochu prehladnejšie tie rebríčky, aby ste si preklikávali mesiace, týždne a roky... takú rebríčkovú rubriku
@hawran chystáme také, že najnovší jeden-dva komenty uvidíte vypísané priamo pod blogom (bude sa to dať vypnúť userom, že neuvidíte len počet, ale aj že napr. ten a ten napísal toto... (to pribudne spolu s novou hlavnou stránkou, kde bude lepšie spracovaný výpis noviniek, stavov, blogov, fór...
Čo sa týka vzhľadu určite to vyzerá lepšie. Tiež sa mi páči rebríček top autori.
Ale na starom sa mi napríklad páčil ten "tagový mrak" ktorý tam už teraz nieje.
To že sa po kliknutí na blogy zobrazia ohviezdičkované články je podľa mňa dobré len k tomu, že dostanú ešte viac hviezdičiek, zatiaľ čo nových autorov ktorí začínajú písať si asi veľa ľudí nevšimne.
.
.
.
.
A ešte jedna vec, ktorá sa skôr týka funkcií. Mohla by tu pribudnúť možnosť vymazať komentáre, alebo vypnúť pisanie komentárov. Nielen pri blogoch, ale aj pri fotkách, videách a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale zase zmeny Osobne som typ, čo ich nemusí.
Ale to nič, zvyknem si
prepacte, ale na toto sa tesim strasne dlhu dobu, tak som to teraz adekvatne ohodnotila
konecne oblubeni autori.. konecne inteligentny prehlad..
palček hore!!!
a teším sa na to prekvapko
1. Nie je (pokiaľ si to neprepnete) vidno, o akú "škatuľu" ide.
2. Básne sa skopili do jednoduchého textu, no to bude asi aj preto, že niektorí autori zvykli po každom verši
dávať
jeden
voľný
riadok, takže to zaberalo veľa miesta.
Viac som si zatiaľ nevšimol, takže nebudem viac zdrbávať Ešte možno, že by sa mohlo niečo urobiť s farbou. Nech to nie je rovnaké ako Maslo, alebo, nech je celý Birdz rovnakej farby, to nech rozhodne @tomas
Howgh, dohovoril som
Ako nápad dobrý, aj by sa mi to páčilo, len veľa ľudí si hviezdičkuje svoj vlastný blog, takže potom, keby to už bolo nastavené tak, že ak si ho ohviezdičkuje iba autor, žeby nebol v tej sekcii blogy.
Lebo potom sa tam dostanú aj blogy, ktoré nemusia byť oblúbené medzi ostatnými, ale stačí, že sa páčia autorovi blogu
Aaale suhlasim tiez s tym, ze prve by sa mohli ukazovat najnovsie clanky, bo niekto ma povedzme viac priatelov, ktori jeho blog hned uvidia a ohviezdickuju a ti ostatni by mohli byt potom troska v uzadi povedzme to je vsetko, inak sa mi to moc paci a tesim sa ze uz bude fungovat k blogom aj vyhladavanie
@hawran chystáme také, že najnovší jeden-dva komenty uvidíte vypísané priamo pod blogom (bude sa to dať vypnúť userom, že neuvidíte len počet, ale aj že napr. ten a ten napísal toto... (to pribudne spolu s novou hlavnou stránkou, kde bude lepšie spracovaný výpis noviniek, stavov, blogov, fór...
Ale na starom sa mi napríklad páčil ten "tagový mrak" ktorý tam už teraz nieje.
To že sa po kliknutí na blogy zobrazia ohviezdičkované články je podľa mňa dobré len k tomu, že dostanú ešte viac hviezdičiek, zatiaľ čo nových autorov ktorí začínajú písať si asi veľa ľudí nevšimne.
.
.
.
.
A ešte jedna vec, ktorá sa skôr týka funkcií. Mohla by tu pribudnúť možnosť vymazať komentáre, alebo vypnúť pisanie komentárov. Nielen pri blogoch, ale aj pri fotkách, videách a podobne.