no tak celkom dosť som sa zľakol najprv tej fotky ale inak vrch je pekný, ale to, kde to bolo predtým, sa mi zdá dáke odveci teraz... snáď to ešte nie je dokončené ..
Mne neprekaza, podla mna sa to pekne kraca k jednoduchosti. Este ak by to cele dostalo "Aero" vzhlad, alebo aspon taky ostry skleneny, tak by to bola parada.
otrasne pastelove farby, pridane funkcie sposobuju pomale reakcie stranky. snazii na jednu obrazovku nahadzat co najviac funkcii, a tim zneprehladnuje stranku. za chvilu asi budeme posuvat hore dole stranku pol hodinu, aby sme klikli na jednu polozku uz bridz zacina vyzerat ako zlepenec roznich stranok prirovnanie-daco z ferari daco z mercedecu daco z skody daco z volva daco z lady daco z citroenu takii mis-mas nieco ako schizofrenia
podla hlasovania sa ani necudujem kto je vo vlade a kto je prezidentom. proste a skratka typicke slovensko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
horná lišta, že sú tam malé písmenká?
alebo že pridávač statusov je veľký?
alebo že tam je fotka?
alebo že je zaoblený?
alebo že je tam kde je?
ale to podtým to políčko hľadaj, meniny a pridávač stavov tam nejak nepasujú k sebe
a neviem či som slepá alebo fakt neukazuje status, ktorý som si dala a kedy som ho napísala??
@tomas A kedy si už, kurňa, pýtam sa to asi 10ty krát behom posledného roka, budem môcť nastaviť zobrazovanie dátumu narodenia na webke???????
2) .. prečo prestalo fungovať rozšírené vyhľadávanie? .. to pôvodné, staré..nie tento nový vyhľadávač, ten sa mi nepáči
podla hlasovania sa ani necudujem kto je vo vlade a kto je prezidentom. proste a skratka typicke slovensko.