@mielikki Prepac, ze zase Ta ja otravujem, ale ked toto je uz druhy vtipny komentar z dvoch, na ktore som od teba uz dnes mala stastie narazit.. A opat sa musim pridat do "skupiny"
@mielikki no.. co ja viem, niekomu mozno leziem na nervy statocne, svojimi "zbytocnymi komentarmi od temy" A Tvoje komentare nikdy nie su odveci! To ked nabuduce ti niekto nahodou povie, ozvi sa mi. Zavolam priatelov zo Sicilie na nho!
@17 hm.. prečo? Lebo ešte nikto nevidel nahé prsia alebo čo? asi ten pohľad nevydržím, zajtra pôjdem vystrieľať nejakú strednú školu a hneď potom niekoho znásilním, tak ma to korumpuje
kde len je admin, ktorý by ma ochránil?
Ale inak.. prvá a predposledná Ale aj niektoré iné majú niečo do seba
@Srandista Mna zaujala posledná možnosť.. "každá štíhla žena je pekná keď je nahá ( je to fuk či je blondína, ryšavka, hnedovláska, brunetka alebo čiernovláska )" - prečo len štíhla? čo iné nemôžu byť pekné?
k ankete: posledna moznost s tou stihlostou ma dorazila. @angelangelika suhlasim . proste nie kazda zena je stihla prosim pekne, nehovorim ze som tucna ale nie som stihla. sopm normalna - to jest klasicka postava. a neznasam taketo veci. cista debiliada sa tu zase ukazuje.
@husky : erm to si ako predsatvujes? len stihle zeny... klesas u mna
k obrazkom: ta rysava je jaka pehava!!! to je jake fasa!!
@Marek1888 chcel som tebe ako povedat, ze s tebou suhlasim a mal som to rozpisane, ked som videl, ze akurat tam prubudol tvoj koment takze suhlasim, len som to rozsiril trocha. Co na tom nechapes?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
a mne sa páči číslo 5
ale nechápem, čo tam robia taká majli cyrus alebo vanessa hudgens či ako sa volajú.. šak..fuj:-!
samozrejme že vyhráva megan a tá mladá zo superstar
kde len je admin, ktorý by ma ochránil?
Ale inak.. prvá a predposledná Ale aj niektoré iné majú niečo do seba
@husky : erm to si ako predsatvujes? len stihle zeny... klesas u mna
k obrazkom: ta rysava je jaka pehava!!! to je jake fasa!!
neviem, zdalo sa mi to ako najlepsia moznost z tych co tam boli...alebo je ina lepsia?
stihla je tiez relativny pojem, moje predstavy stihlej zeny mozno pre niekoho siahaju daleko do baculateho pola