terza vyzeraju nejak divne .. ahalvne nevem ako u ostatných ale na mojej webke vrch je modrý zatial co zvysok ej taky ako ma byt, cize taky aky som si nastavil...
Ale serú má tie reklamy, ktoré my vyskočia všade takže na birdz chodím len raz za deň, pretože sa mi nechce minútu čakať pokiaľ načíta všetky reklamy pri mojom sťahovaní, chatovaní, sledovaní iných webov =///
aj páčia aj nepáčia... úplne sa tým, potlačil význam pozadia webky...ale v podstate to nieje naškodu, ale teraz je tam vlastne odlznik v obdlzniku.... mohlo by sa to zlucit a bolo by
mohol by mi niekto povedat, aku velkost ma mat teraz obrazok na stred webky tam kde sa pise? ak si tam nieco budem chciet dat. lebo teraz zvacsene to posobi zvlastne a pozadie zabera malo miesta
Ja sa v týchto veciach nevyznám, ale keď niečo funguje a dorába sa k tomu niečo nové, nevidím dôvod, prečo by to staré po vynovení nemalo fungovať. Mayo ti už všetky veci napísal, myslím, že si ich videl. Neukazuje mi, kto z kamarátov je online, Majú ma radi... a keď už je tá "tučnejšia webka", mal by sa ten priestor aj využiť, napr. v blogoch, ktorých rozloženie sa nezmenilo a nejdú až po okraj, kde vzniká prázdne miesto. ZA MÁLO!
Dobre, už som čakala pridlho. Kedysi som sa nad každou zmenou len trpko pousmiala a povedala si: ,,Už zase...?"
Ale ten profil...prepáč ale nie. Páčil sa mi ten úzky a menší. Nekonfliktný, jednoduchý, so zachovanými Birdz líniami. Mala som strašnú chuť niekoho nakopať za túto zmenu Ešte raz, prepáč za tvrdé slová.
Roztiahnuté a nevyužité, pokúsim sa graficky zhustiť Niečo o mne..
@tomas , kam sa preboha podelo "prepínatko", najnespisovnejšie slovo v histórii BIDRZu a mnou veľmi používaná funkcia, zatiaľčo absencia mäkčeňa v prvých dvoch otázkach pod Svetom okolo nás zostala?(Našla som prepínanie z editačného módu na pozeranie, ale teraz pri prepínaní musím klikať na dve rôzne veci - max. neprehľadné pre čerstvých užívateľov)
U prehľadu blogov a diskusií som nerozhodná, ale čoskoro sa mi asi zapáčia.Last.fm je super.
otras. myslim ze terajsi dizajn je ukazkou ako nema web vyzerat. totalne amaterski zrobene.a to nejdem rozoberat ze kopec vecii co nefungovalo predtim na 100% nefunguje, ale zrobii sa tento totalne debilni a otrasny dizajn.
ps. ako nic v zlom, ale absolutne sa mi tento dizajn nepacii. nechapem preco co bolo dobre a fungovalo, zmenili na nieco hrozne.
nedokázal som sa odtiaľ pre klikať na uživateľovú birdz televíziu, ale tak potom som sa dáko vynašiel, a tiež mi tak trošku chýbalo prepnutie editovanie - pozeranie ale už som na to našťastie prišiel, inak je to super, fakt, ale ľudia majú problém si zvyknúť na nové veci, ale tak nech si pekne zvyknú je to fakt super!
@nikeboy Nechápem, ako môžeš práve TY niečo take zo seba vypustiť (totálne amatérske, debilný, otrasný..). Každá kritika a názor je tu vítaní a však tvoj názor vyznel, ako keby si bol sám osobne nejaká Webdesign Superstar. Na to, aby si mohol povedať, že nové webky sú amatérske musíš ako sa hovorí "vypiť ešte veľa mliečka" a možno ho budeš piť ešte veľmi dlho. Trochu skromnosti a úcty by nezaškodilo, čo povieš ?
--
Nové webky sú podľa mňa fajn a postupne sa bude funkčnosť a všetky ostatné veci zlepšovať, tak že by mali stále len a len lepšie a lepšie.
Preto sa mi nepacia, ze nova verzia webiek pada na jednu stranu, vsetky prvky su len nalavo, na pravej stranie nic nieje, leda tak dva linky na zobrazenie mojich fanusikov, ale je to nic. Celkovo sa mi to zda nevyvazene, ale to len moj skromny nazor.
A dalsia vec, moze to byt len mojim zvykom, stale mam nutkanie sa pozerat do stredu profilu, ale nic tam nevidim, teda nerovnovaha, kedze text profilu je zalomeny na pravu stranu...mozno by pomohlo zalomenie do "bloku", aby sa text rozmiestnil rovnomerne aj nalavo aj napravo...
@tenapic zrobil ta tomas adminom, tak sa ani necudujem co pises. urcite bi som spravil lepsie web, ako je teraz tento dizajn. a aspon jedno bi si sa uz mohol naucit-admin ma bit nestranii a objektivny. lebo zatial robis pravii opak. ved v poslednom case je tu kopec diskusii kde uz v samotnom nadpise su nadavky. myslim ze to z bridzom a jeho urovnou ide dole vodou.
ps. ako nic v zlom. len chcem aby bol bridz lepsiim webom pre vsetkich. a hlavne objektivny. bez hadok, nadavok a podobnich vecii, ktore v poslednom case vydim tuna. asi bi trebalo vymenit poniektorich adminou, ked svoju adminsku funkciu nezvladaju , alebo nemaju nanu cas. ved ked ja stihnem precitat vecer vsetki nove diskusie a komentare co napisu ludia cez den, tak neviem preco to nestihaju(nerobia?) admini. a potom to tak vypada, ze nadavky a hadki v diskusiach. to potom ani normalny slusni clovek nema chut sa zapajat do diskusii,alebo dokonca chodit na bridz ked vydii tie hadki a nadavki v diskusiach. ostatne v poslednom case ma tu viac vecii zarazilo.
ps ps. nevysvetluj si prosim moju kritiku zle. len som chcel poukazat na par vecii ktore bi sa podla mna mohly zlepsit ( napr. uz tolko krat mnou spominana moznost editacie vlastneho komentu)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ale serú má tie reklamy, ktoré my vyskočia všade takže na birdz chodím len raz za deň, pretože sa mi nechce minútu čakať pokiaľ načíta všetky reklamy pri mojom sťahovaní, chatovaní, sledovaní iných webov =///
dobra praca!
Je to celkom dobré, páčilo by sa mi, kebyže sa zväčší priestor na fotku
Viem, že máš toho určite veľa, ale len taká zvedavá otázka, kedy sa budú asi meniť fotoalbumy?
ale zbytocne tucnejsie a moj avatar tam nejako cudne vytrca
nevidno nick kamaratov iba avatary...
a myslim ze je zbytocne aby tam ukazovalo zalozene diskusie
ale to s tými blogmi je zas dobré takze skor tak 60:40
Ale ten profil...prepáč ale nie. Páčil sa mi ten úzky a menší. Nekonfliktný, jednoduchý, so zachovanými Birdz líniami. Mala som strašnú chuť niekoho nakopať za túto zmenu Ešte raz, prepáč za tvrdé slová.
inak... tá moja je teraz takáá škaredá
!!!
@tomas , kam sa preboha podelo "prepínatko", najnespisovnejšie slovo v histórii BIDRZu a mnou veľmi používaná funkcia, zatiaľčo absencia mäkčeňa v prvých dvoch otázkach pod Svetom okolo nás zostala?(Našla som prepínanie z editačného módu na pozeranie, ale teraz pri prepínaní musím klikať na dve rôzne veci - max. neprehľadné pre čerstvých užívateľov)
U prehľadu blogov a diskusií som nerozhodná, ale čoskoro sa mi asi zapáčia.Last.fm je super.
to lastko je fakt fajin
ale zase... predtým som tam nemala rámik webky a teraz mi to tam ako blbé svieti... to je fuj
alebo umiestnenie avatara. ako päsť na oko..
aaale! ešte dotaz. čo bude s tým vyhľadávaním???
a s Môj na hornej lište??
ps. ako nic v zlom, ale absolutne sa mi tento dizajn nepacii. nechapem preco co bolo dobre a fungovalo, zmenili na nieco hrozne.
--
Nové webky sú podľa mňa fajn a postupne sa bude funkčnosť a všetky ostatné veci zlepšovať, tak že by mali stále len a len lepšie a lepšie.
Preto sa mi nepacia, ze nova verzia webiek pada na jednu stranu, vsetky prvky su len nalavo, na pravej stranie nic nieje, leda tak dva linky na zobrazenie mojich fanusikov, ale je to nic. Celkovo sa mi to zda nevyvazene, ale to len moj skromny nazor.
A dalsia vec, moze to byt len mojim zvykom, stale mam nutkanie sa pozerat do stredu profilu, ale nic tam nevidim, teda nerovnovaha, kedze text profilu je zalomeny na pravu stranu...mozno by pomohlo zalomenie do "bloku", aby sa text rozmiestnil rovnomerne aj nalavo aj napravo...
a text odkazovaca alebo stavov sa mi zda nejaky strateny na tej sirokaanskej webke.
ps. ako nic v zlom. len chcem aby bol bridz lepsiim webom pre vsetkich. a hlavne objektivny. bez hadok, nadavok a podobnich vecii, ktore v poslednom case vydim tuna. asi bi trebalo vymenit poniektorich adminou, ked svoju adminsku funkciu nezvladaju , alebo nemaju nanu cas. ved ked ja stihnem precitat vecer vsetki nove diskusie a komentare co napisu ludia cez den, tak neviem preco to nestihaju(nerobia?) admini. a potom to tak vypada, ze nadavky a hadki v diskusiach. to potom ani normalny slusni clovek nema chut sa zapajat do diskusii,alebo dokonca chodit na bridz ked vydii tie hadki a nadavki v diskusiach. ostatne v poslednom case ma tu viac vecii zarazilo.
ps ps. nevysvetluj si prosim moju kritiku zle. len som chcel poukazat na par vecii ktore bi sa podla mna mohly zlepsit ( napr. uz tolko krat mnou spominana moznost editacie vlastneho komentu)..
takze mier, a nech je bridz lepsim webom..