Zaujima ma tato vec lebo som si ostrihala vlasy na velmi kratko a rozmyšlam či sa mam zmierit s tym že už ma žiaden chalan už nebude chcieť a odstreliť si rovno mozog.......alebo ešte mam nadej? xD ......otazka sa vťahuje va velmi kratkeho boba, pixie cut, buzzcut (teda tie uuuplnr kratučke vlasy ako to mavaju aj vojaci), a zaujimal by ma nazor aj na oholenu hlavu xD
Hodne obdivujem dobre spraveny kratky uces na blond vlasoch a dlhe dlhocizne huste leskle tmave vlasy. Ale to je cisto preferencia, na tom nezalezi predsa. (A na nazoy zien vo fore si sa asi tiez nepytala.)
Btw ani jeden koment "zena ma mat dlhe vlasy"? Pod Birdz, to das!
no kratke ako kratke... v zasade sa mi pacia pekne dlhe vlasy, ak su aj "kratsie" az tak to nevadi, no ak maju byt celkom kratke, tzv "na chalana" tak to sa mi vobec nepaci. Malo co je podla mna tak asexualne ako ked ma zena vlasy "na chalana"....
No podla toho ako krátke. To čo tu aj niektorí postli fotky s krátkovlasými dievčatami - tak tie sú sexy. Ale ak sa má namysli krátky účes ala na chlapca - tak to nazývam zločin proti ženskosti
@mightysheep ked som kamaratke vyplakavala ze vyzeram jak 12 rocny skaredy chalan tak ona ze "nieee ty mas pekne mihalnice a oci a dievcensku tvar tebe sa to hodi" .......no neviem asi to hovorila len preto aby som nebola smutna xD xD
@jebemi666 kamaratka len chcela byt slusna... moj nazor je ze sa ti to nehodi a je to presne to an co som myslel, ked som pisal, ze malo co je tak asexualne. Nechaj si to aspon po plecia narast, nevyzera to dobre.
K fotku asi tolko ze strojcekom strihane zeny vobec a tiez to nie je rozhodujuce ale skor dlhovlase....Maloktorej kratke pasuju dost na to aby to bolo pre nu plus
Sakra musí byť toto nerozhodne? zbadám forko a ja že jeeee pomôže mi to sa rozhodnúť či ostrihať alebo nie... zbadám graf a "aha, hmm... tak nič"
Prečooooo?
.citat tie komentare dost teraz boli a hambim sa za svoju hlavu este viac...ocividne na internete anonymne ludia povedia co si myslia..nie ako kamaratky a rodina ktory len klamu aby som nedostala dalsiu depresiu......sice ja aj s dlhymi vlasmi som vyzerala ako kus hovna xD xD xD ..........ja som najprv si tak hovorila ze sak jebem society a beauty standards ze budem "iná" ale..................uprimne message pre vsetky baby: nestrihajte si vlasy na chalana budete vyzerat hnusne baba ma mat dlhe vlasy a vzdy je lepsie mat dlhe, je to smutne ale je to tak a ja teraz uz mozem akurat rok plakat a zabudnut na chalanov a na volaky dick lebo ziaden ma uz nebude chciet kym nebudem mat vlasy aspon po plecia xD xD............. ďakujem za precitanie mojho psychickeho vylevu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
táto je mega rozkošná
look at her omg.
ok mozno by sa mi pacila aj bez vlasov
Hodne obdivujem dobre spraveny kratky uces na blond vlasoch a dlhe dlhocizne huste leskle tmave vlasy. Ale to je cisto preferencia, na tom nezalezi predsa. (A na nazoy zien vo fore si sa asi tiez nepytala.)
Btw ani jeden koment "zena ma mat dlhe vlasy"? Pod Birdz, to das!
toto je moja najnovsia favoritka
"spachala som zlocin proti zenskosti"
"dostala som 10 rokov natvrdo za zlocin proti zenskosti"
a inak je to jedno, aj ked nad tmave huste zdrave leskle dlhe vlasy nie je
Prečooooo?
A nie nepáčia sa mi baby čo majú vyholené boky hláv alebo sú totálne nakrátko... čo máte rakovinu ?