nechcem nikoho uraziť ale keď takeho vidím, ....mi príde taký že bude vypatlaný...neviem jak to inak povedať ...ale to je len pocit .ako nie žeby som si to myslela len taký divný pocit v zadku.
@dee99 ja nehovorím že si to naozaj myslím ale ten pocit no....ale správne povedaloo @rainbowwarrior .. @strangelady mne to najviac vadí práve na nich...
@liggye ..... mne sa to na iných hnusí...teda aj na emákoch, ale tam to aspoň nejako vyzerá... no nič, nejdem sa ja trepať do niečoho, do čoho ma nič nie je
Ja som hlasoval za "nie som na chalanov" a "iba trocha a len na niektorých" Je to vec vkusu, ja bych si to nedal aj preto že bych vyzeral jak chuj, ale nevadí mi keď to niekto má ako niektorým tuna asi hej, čo nemajú dostatok vlastných problémov alebo sú podobní ako osoby v tuším najnovšom blogu Malejpohromy
Kto to nosí btw nemusí počúvať rap alebo sa hlásiť k hip-hop subkultúre (súčasťou ktorej ťa nejaká šiltovka aj tak nespraví ), trebárs všelijakí hardkoristi to nosia tiež..
neviem ci ma viac vytacaju kyble na hlave (hoperske s rovnym siltom) alebo tie metrosske len tak pohodene na hlave ...alebo ma len vytacaju vyzrazy obidvoch "Som Phan"
Ja ich aj nosim obcas mam 2 od cinanov . ale nehodia sa mi (to bude asi tym ze mne sa nehodi nic). Ale mam nervy na vas co zas nadavate na seckych co pocuvaju rap , ano je medzi nami plno kktov ale tak isto aj medzi vami metalistami atď. Aj ked ja nejsom nejaky ze na 100% hiphoper
Je to len divná šiltovka, ani nie nejak extra nepraktická, takže nechápem prečo, ale mne sa to úplne hnusí ... Hlavne keď vidím skupinku ľudí v týchto, či príbuzných veciach, ždy sa snažím pozerať niekde inde, aby som sa nerozosmial, alebo nepovracal ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
...a tym myslim tam dole!
a k teme nie nepacia
Nie!
Kto to nosí btw nemusí počúvať rap alebo sa hlásiť k hip-hop subkultúre (súčasťou ktorej ťa nejaká šiltovka aj tak nespraví ), trebárs všelijakí hardkoristi to nosia tiež..
nie absolútne sa mi tento druh šiltoviek nepáči! a o hoperoch ani nehovoriac.
ale tie "hoperské" široké rifle ktoré mal v jednom čase každý (rovnaké)
boli hrozné !