teda pod pojmom pipky myslim baby ktore aj v zime nosia suknicky ktore im ledva zakryju mindzu,vyperoxiduju si vlasy a myslia si ze su uzasne ked im to vyrasta...
lol spomenula som si na jednu spolužiačku teraz...peroxidová nechutná blond 5 cm vyrastajúca farba, minisukňa, ružové oblečenie, kriklavé ružové tiene na oči, lodičky... a takto si kludne ide do školy aj v januárových-februárových zimách...
no ja nosim sukne aj v zime ale to si davam dvoje silonky aby mi nebola zima vlasy nemam prefarbene a tiene moc nepouzivam a nemyslim si ze kvoli tej sukni som pipka
@Stmortiis jaj čím dalej tým viac sem dávaš slušnejšie a konštruktívnejšie diskusie diskusie. Ked to pôde s tebou takto dalej onedlho sem pridáš diskusiu o kvantovej fyzike
ach milujem pipenky keby neboli nemala by som sa v tom mraze na čom smiať... keď mám extrémne zlú náladu a uvidím nejaký taký exemplár, vždy si pomyslím že som na tom ešte veľmi dobre takže ja som rada že sú aj také
ĽUDIA JA NEJSOM PIPKA..TEDA ASPON MYSLIM...A TIEZ NOSIM V ZIME SUKNU LEBO JE TO PRE MNA POHODLNEJSIE JAK NOHAWICE JE S TYM DAJAKY PROBLEM? AKO NEZALEZI VZDY OD TOHO CO SI OBLECIE ALE CO MA V HLAVE ASI TAK
Ja mám napríklad pipky rád, hlavne dobre prepečené na nedeľný obed
Ale vážne...nie každá baba čo má rada sukničky je pipka, ale keď nosí minisukňu napr do irishu, tak je trúba a na takých sa ja mimoriadne rád zabavím, lebo sú fakt na smiech
Takže vlastne ich mám rád, aspom ostatné baby vidia ako to nemá vypadať
venku mrzne -10 a ja si dam isto suknu ale sak ok noste si...no ja mam presne taku spoluziacku ruzova to je jej ...od hlavy az po paty a este to spravanie sak ju mam aj v albe
@sitnxan ano ano presne tak velmi konstruktivna tema aspon mam co rozoberat ked taka dotycna sedi za mnou
nehe....možno máťe pravdu...ale to že každý chalan sa za takou obzrie to poprieť nemôže nikto.....a keď toto robia v zime....čo budú robiť v lete?? chodiť nahéé? no to sa potom asi pekne zasmejem .....lebo ja mám večinu takých spolužiačiek
nemám rada pipky,pretože sú to jedny namyslené arogantné kravy ktoré si myslia že sú tie najúžasnejšie holky na celkom svete a môžu sa do všetkého starať! áno poznám také a je to čosi hrozne byť s nimi v triede.
nie vyzor mi az tak nevadi, aj ked mam radsej prirodzene mile baby, ktorym nezalezi len na sexappeale. Ako uz niekto spominal su dobre max tak na jednu noc... S ich rozumom a aroganciou viac nieje mozne...
neznasam pipky ktore sa fotia aspon s piatich uhlov pohladu s naspulenymi perami...vsetky tie fotky pritom pripadaju kazdemu normalnemu cloveku rovnake...a este ked sa predvadzaju a hovoria afektovanym hlasom tak to fakt nemusim...aj ja mam napr. peroxidove vlasy ale zo spodu ich mam cierne a nemam ich preto ze som pipka alebo ze nou chcem byt ale preto lebo nechcem byt tuctova a tie vlasy sa my hrozne pacia...takze tak
no to mi pripomina jednu babu z našej školy ..o moj boze...vyperoxidovana,minisuknicky,steklicky 10 centi, vystrihy az po kolena, vymalovana ako velkonocne vajce, "fotečky" ma take uzasne s naspulenou pusinkou akoze "ja som strasne sexy a vyspim sa s tebou ak mi das prachy" a tak.. a este samozrejme nesmie chybat jej oblubena "stylova" cigaretka v ruke
Neviem neviem,ale slecna zakladatelka temy je mi menej sympaticka ako spominane "pipky".Milion fotiek z kazdej strany vo fotoalbume, emo pozy a bude sa hrat na to aka je uzasne coolova "Ou yeee crazy metal pocuvajuca osoba" a ako je ona nad vecou....Si taka ista ako tie pipky, akurat ze si si vybrala iny sposob zaujatia okolia
no a co sa tyka ,,pipiek´´ ja by som nikdy nikoho neposudzovala podla toho akosa oblieka a ake ma vlasy...niekto ma rad cierne niekto ruzove...niekto ma rad minisukne niekto chodi napchaty v rifliach ako je rok dlhy(tu je to skor o zavisti-plnsie baby zavidia stihlejsim) ..a vlasy? no moja vyrastajuce tmave vlasy su rovnaka katastrofa aku dokazu s hlavou spravit hocktore emacky alebo metalistky(tie sa niekedy necesu vobec)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ja mám napríklad pipky rád, hlavne dobre prepečené na nedeľný obed
Ale vážne...nie každá baba čo má rada sukničky je pipka, ale keď nosí minisukňu napr do irishu, tak je trúba a na takých sa ja mimoriadne rád zabavím, lebo sú fakt na smiech
Takže vlastne ich mám rád, aspom ostatné baby vidia ako to nemá vypadať
Pista
@sitnxan ano ano presne tak velmi konstruktivna tema aspon mam co rozoberat ked taka dotycna sedi za mnou
a k teme: nie nepacia... lezie mi na nervy to ich obijamnie sa ked sa 10 minut nevideli...
@xhtml ty si smiesny
Vidno, že ste s ivankou na podobnej vlne.
no a co sa tyka ,,pipiek´´ ja by som nikdy nikoho neposudzovala podla toho akosa oblieka a ake ma vlasy...niekto ma rad cierne niekto ruzove...niekto ma rad minisukne niekto chodi napchaty v rifliach ako je rok dlhy(tu je to skor o zavisti-plnsie baby zavidia stihlejsim) ..a vlasy? no moja vyrastajuce tmave vlasy su rovnaka katastrofa aku dokazu s hlavou spravit hocktore emacky alebo metalistky(tie sa niekedy necesu vobec)
just kidding