myslím, že sa na tejto stránke (ako aj všade inde) nájde aj zopár normálnych jedincov... ale tieto vaše fóra ma niekedy zabíjajú... stále riešiť rovnaké a nepodstatné veci dokola...
Jop, zlaty stred je naj... nepacia sa mi ani malinke lentilocky ale zas ani nejake prerastene balvany... take akurat. A keby som si mal vybrat medzi tymito dvoma extremami? Hmmm... dobra otazka, tazko povedat... zalezalo by na ostatku. Ale snad potom skor asi tie nadrozmerne ako podrozmerne
@oiquell hranice existujú všade, ak by kdosi povedal ze čím väčší bicak tým lepšie a niaky kokot by cez photoshop vytvoril 5km bicak tak to tiež nie je dobre... Ja som myslel normálne veľké kozy co dokážu od prírody nárast a nie photoshop....
Ja stále počúvam ako všetci tvrdia že radšej malé ako veľké.
Ale akonáhle zazrú vonku pipku so silikónovým poprsím, tal dobre že im oči nevypadnú. So sad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
hlavné je, nech sa jej na pohľad hodia celkovo k postave
takže toto je sexi?
inak toto je tu kazdy mesiac tiez
Ale akonáhle zazrú vonku pipku so silikónovým poprsím, tal dobre že im oči nevypadnú. So sad.