ahoj páčia sa vám výrobky z fimo hmoty napr.rozťahováky??...ja začínam vyrábať a chcela by soms ainšpirovať predávam ich hrozne lacno tak ak máte záujem ozvite sa
@zmrdak KONSKYM KOKOTOM PO ČELE NECHCEŠ? jebem ja tieto fejky pojebané skurvené do piče už mam nervy na vás...si mysliš že ju to trapi? Má ťa hlboko v ANÁLI!
ako na pohlad je to zlate, farebne ale jednak roztahovaky a podobne kmenove ozdoby nemusim vobec a celkovo skoro vobec nenosim ani normalne sperky a nie este taketo
Fimo hmotu mám doma, aj sa s ňou hrajem, vyrábam kadejaké blbosti, no hlavne šperky. Je to určite veľmi zaujímavý materiál a výrobky, ak sú dobre urobené, sú prekrásne. Odporúčam prácu fejsbúk používateľa Ella Franko, má na FB skupinu Šperky chamELLEon. Prenádherné. Nepreháňam
neviem ja nenosím rozťahováky mne sa to nepáči ale nemám rada ani vysiace náušnice ako vyrába ona skôr sa mi páčia také milé malé ako srdiečka a také nenápadné
@zmrdak už ťa tu viacej ľudí posielalo do riti, tak láskavo prestaň rýpať alebo sa z tadeto zdekuj! tieto tvoje primitívne prejavy sú maximálne trápne!!
@sprejerka01 nenechaj sa vytočiť aj tak je to len zakomplexovaný chudák
A mimochodom tie vlásky máš krásne (zabudla som ti pochváliť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zmrdak: ty máš asi nejaké komplexy ako vidím z celého sveta
@zmrdak A máš problém?
@sprejerka01 nenechaj sa vytočiť aj tak je to len zakomplexovaný chudák
A mimochodom tie vlásky máš krásne (zabudla som ti pochváliť)
Jebeme