@heatrow Nedame to tak v Septembri? lebo ked prejdu tieto studene dni tak ver ze tam neprezijeme ked bude vonku teplo , tam nie je klima ani sa nevetra , zazil som.
Alebo fakt pockat na den kedy sa zas ozimi na 23 max.
@mm47 no tento týždeň je celý studený ale to je skoro takže august ma napadá ale vedieť počasie by bolo treba ... ale v podstate je mi to jedno ja sa prispôsobím ostatným
presne tak potrebujeme ľudí ktorý to nevzdajú po prvej rane lebo nieje to síce veľa peňazí ale je to škoda august/september treba si vybrať presný deň alebo týždeň nech sa dohodneme
@majo16 nas posielali do riti po kolach , teda oddych bol , museli sme sa napit , ochladit , cize dalo sa , len haluz ked v tej safety zone niekto zaistil zbran a potom ju mal dalsiu hru tak a nestrielalo to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
to by som šiel, ale v BA budem až koncom augusta
Alebo fakt pockat na den kedy sa zas ozimi na 23 max.
@smajdalf ty čo?
@majo ty potom tiež daj vedieť
@passko a ty tiež napr.
a kľudne aj dievčatá
@bebekex , @bramciatko , @forte vy čo? @lesush , @vampiresister
Nech si to ale kazdy rozmysli , lebo sa im potom neoplati dat 7,5e a po prvej supe odidu.
Ale aspon tak 10 ludi by mohlo ist
Dôležité je to "na dátume sa dohodneme"
Ale ináč by som sa k vám pridal
Ale mozes byt s nami a nebude ta mat co boliet , ze @heatrow ?
Alebo sa vsetci sfajcime a bude to fakt haluz
a k tomuto keď bude s nami tak sa jej nikto nedotkne SBS
Napadlo ma dat kolo chalani proti babam ale videl som ako to vyzeralo vtedy
@passko jj možeš
Pre vsetkych , dalsich 100 guliciek kto potrebuje stoji 5e , nie je to malo
@mm47 aspoň nás bude dosť snáď to nedopadne jak každé stretko
Inak ti chalani dobre budu ryzovat na nas
@vampiresister666 mas este mna ! ja som mensi , skladnejsi
tak daj vedieť, keď sa dohodnete, ak budem môcť prídem
hoci som ešte nikdy nebol a som v strieľaní dosť šmatlavý
@all Uniformy su vseliake , ale kedze baby su vacsinou nizke bude problem , tak snad ich ma dost a snad nebudu tak plavat ako na mne
veru ten Kolini by tam mohol ísť, aspoň by konečne dostal riadnu nakladačku ........filip
@hajzelodkosti tak ja si ťa zapíšem a keď sa preberie dátum tak ťa tagnem a dáš vedieť ale bolo by dobre keby si šiel viac ľudí je lepšie
@heatrow to ma este cas , ale vsetci odtialto budu vediet , stara cvernovka - Parickova 18 presnejsie
Kedy si to hral?
Nemal si nutkanie strielat aj na menej ako 3m ?
Makke je to v lese
cena 7.5e , výstroj , zbraň a 100 guličiek.
možnosť dokúpiť si guličky +100 guličiek 5e
Uzi si tabor a nehraj opita flasu o blowjob