ahojte mam novu priatelku ,ktora mi povedala ze uz nieje panna, ale ked ju prstujem zmestim tak 2-3 prsty ale potom vnutri citim nieco, co ma uz nechce pustit dalej. Je to panenska blana alebo nie?
moc toto.. my to budeme vedieť ... skús tam dať dačo iné ako prsty. aj keď vieš strcis 2,3 prsty a narazíš na dačo .. a čo tam chceš vojsť až po rameno ? Otázky kurva na takéto stránky... a NIE normálnej odpovede sa nedočkáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
poradim ti,nemaj s nou sex a tie prsty do nej nevkladaj..
co tak dobra kniha?
a ja si mozem pozriet hocico..
@burble neviem aky to malo original nazov,ale cesky bol..zeny od hluboke reky.. skor taky kanibalisticky film..
moc toto.. my to budeme vedieť ... skús tam dať dačo iné ako prsty. aj keď vieš strcis 2,3 prsty a narazíš na dačo .. a čo tam chceš vojsť až po rameno ? Otázky kurva na takéto stránky... a NIE normálnej odpovede sa nedočkáš
Ak ju nepichneš prstom ale niečím začínajúcim sa na k, zistíš to.
Mala by krvácať. Sú však aj výnimky.
Ak ste vo vzťahu, mal by si jej trošku viac veriť.
Ak picháte nepichmo len tak, je to tam, kde sa nachádza panenská blana.
,,Zastaví" ťa krčok maternice, alebo ,,bod A" (anterior fornix). Zožeň si siedmacku učebnicu prírodopisu alebo návod k tampónom.
*flies away*
akoze hej...... zmestia........ ale neni to zrovna prijemne ked to tam ide nasilu
Aby sa tam len tak zmestili tri prsty bez toho, aby si ju niečím "roztiahol", to by musela mať kabelu alebo vrece, a nie vagínu...