ahojte chcem sa opýtat mam taký problem mam priatela už rok a pol.. no este niesom plnoleta ..vyvíjam sa rýchlejsie ako ostatne baby mam aj kamaratky 16 a viac ..a stale som sa citila vo vsetkom oproti mojim rovesnickam starsie ..skusenosti s gyndou babyy
(budem mat 15) A kedže je moj priatel starsi mali sme pohllavný styk .. bolo to nedavno lebo po roku a pol mi to prislo normalne proste bolo to moje rozhodnnutie ..ale bojim sa jednej veci ci z toho nebude mat problem a ci sa to da nejako zistit.. viem že sa da zistit ci panna som alebo nie ale zaujimalo by ma ci sa da zistit ci som prisla o blanu prstami..tamponom alebo pohlavnym stykom ..niekto hovori že sa to zistit da niekto že nie važne by som potrebovala vediet pravdu ci to gynekologg zisti baby mal niekto už podobný problem
hej,gynekológ má taký prístroj čo vyzerá ako vidlička (strašne bolestivý) a ono to skenuje,že ako sa to stalo a potom ak je tam nejaká baba neplnoletá,tak sa výsledky vždy musia poslať rodičom
Skúsený gynekológ to dokáže zistiť. Vrazí ti ho tam a potom sa pýta "robil ti to takto?". Ale ty sa nesmieš nechať ošáliť, musíš stále trvať na svojom, že sa ti to roztrhlo pri tenise. On do teba potom narve 2 pripináky, jeden drevenák a kovový shaker na drinky a pýta sa "Tak robil ti to takto?", ty však musíš zachovať aj naďalej pokoj a tvrdiť, že sa ti to roztrhlo keď si niesla ťažké tašky zo zelovocu. Nakoniec do teba napľuje a počúva či sa ozve dutý zvuk ako keď pľuvanec dopadne na dno studne, alebo či to bude znieť skôr tlmene ako keď dážd prší na trampolínu. Ty však nič nedaj na jeho nátlak a teraz ešte o to viac ako predtým tvrď, že sa ti to stalo keď si šla výťahom na ôsme a zo zmeny tlaku vzduchu ti zaľahlo ešte aj v ušiach.
Nie nezistí to ako to bolo a v podstate ju to ani nebude zaujímať. Opýta sa ťa, či si panna a keď povieš, že si tak ti urobí len sono.
Na tvojom mieste by som s tou gyndou počkala. Nemáš tam v podstate moc po čo ísť ak ti teda nič nie je. Prídeš po 15tke a vtedy to už je jedno či si panna alebo nie a akým spôsobom si o to prišla
@laurikaaa viem ze sa da zistit ci panna som alebo nie zaujimalo ma len ci mi zisti ze ako som O blanu prisla.. keď mu poviem ze som panna a urobi mi sono? Cez sono sa da zistit ci som alebo nie.. zaujíma ma len jedna vec ci sa da nejakým sposobom zistiť ci som mala pohlavny styk alebo ci sa mozm vyhovorit ze som sa prebila tamponom a nijako to nezisti
jezis kristus nadpriemerne vyspelá... čo keby si si prečítala nejakú encyklopédiu alebo odborný článok? začala používať zdravú logiku? šak ako môže niekto zistiť, či sa ti roztrhla blana penisom alebo pri bicyklovaní??? penis nenecháva autogram vo vagíne, buď spoko...
Ja len nechapem jednu vec...naco sa pytas ci z toho on nebude mat problem ved to bolo z tvojej strany dobrovolne ci nie? ale ak prave o to ti ide tak to by ti mozno preslo hej
@eemmiikkaaa kamoske ked mala 14 tak si nechala predpisat HAK nakolko trtkavala uz pravidelne z frajerom ktory mal 21! Gynekolog jej HAK bez problemov predpisal co sa cudujem lebo chemia moze mlademu organizmu vo vyvoji uskodit. Problem by mohol mat len keby ho niekto nabonzoval. Ak vasi rodicia vedia ze spolu sulozite a nemaju s tym problem nevidim dovod preco by ho mal niekto udat.
Lekar to nema ako zistit. Su napriklad gymnastky ,ktorym praskla blana alebo sa uplne natrhla. Jedine co konstatuje bude ,ze si deflorovana. Hned ako dovrsis 15 rokov, chod na vysetrenie ci si v poriadku kedze uz si zacala zit pohlavne. Do tej doby si davaj pozor na prechladnutia alebo ine hluposti ,ktore by ta na gyndu mohli priviest.
Och, milujem tie trápenia, Eemmiikkaaa, gynekológ to nemá ako zistiť, nemusíš sa trápiť, a ak ku gynekológovia nepojdeš do 18stich, tak sa nemusíš trápiť ani ty, keď sa hanbiš, že si ešte nemala 18 a mala sex. Samozrejme od 15 už nie si pod zákonom, čiže to nebude problém, keďže sa ku gynek. ani nechystáš, ty sa proste len hanbíš..
@hanka88 dakujem vsetkym za normalne odpovede a chcela som len vediet ci to ma ako zistit ak nie tak potom oka len aby som nemala problem ani ja ani on oto mi ide lebo niesom plnoleta
No neviem, podla mna sex uz v 13-14 rokoch nie je rozumne riesenie a v starsom veku okolo 19-20 rokov, kedy by sa spravne malo zacinat so sexom, aj to s takym clovekom, s ktorym sa priatelite par rokov, sa vam to chlapci a dievcata vypomsti a pridete na to az vekom, kedy pride choroba, velka medzera vo vztahu/ manzelstve mozno pol roka a vy razom abstinujete a nedokazete to v ssebe udrzat a co sa stane? podvediete svoju milovanu/mileho a prichadza na rad rozvod, delba majetku a mohol by som pokracovat... takze chlapci a dievcata, zamyslite sa nad tym, kedy a s kym si uzijete prvy sex na dobre sa oplati cakat, plati to zvlast o sexe, ma to svoje opodstatnenie, len treba vydrzat, coz je v dnesnej dobe takmer nemozne a je to velmi smutne good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nevies ci robia aj pre chlapcov
Potom daj vedieť ako si dopadla.
Na tvojom mieste by som s tou gyndou počkala. Nemáš tam v podstate moc po čo ísť ak ti teda nič nie je. Prídeš po 15tke a vtedy to už je jedno či si panna alebo nie a akým spôsobom si o to prišla
jednou nohou v kriminááále
Ale, @Goodk je pán, taký text by ma ani nenapadol.
to je jedno či to bolo dobrovoľné chalan by z toho mal prúser
prečo by šiel do záhuby, sex maloletých nie je výstrelok tohoto storočia